Вантажоперевезення (Могильов, РБ, СНД) | Міжнародні вантажоперевезення | Доставка вантажів

  1. Міжнародні автомобільні вантажоперевезення
  2. Залізничні міжнародні вантажоперевезення

наш автотранспорт

Вантажні мікроавтобуси |  Доставка вантажів 0 Вантажні мікроавтобуси | Доставка вантажів 0.1 - 3 т. | Обсяг: 0.1 - 20м3

Стандартні вантажівки |  Доставка вантажів 3-10 т Стандартні вантажівки | Доставка вантажів 3-10 т. | Обсяг: 20-70 м3

Автопоїзда (хури) |  Доставка вантажів 20 т Автопоїзда (хури) | Доставка вантажів 20 т. | Обсяг: 82-12м3

Наша компанія швидко і якісно зробить автомобільні та залізничні міжнародні вантажоперевезення (Могильов, Білорусь - Росія, Росія - Білорусь.) У нас працюють професіонали своєї справи, які не тільки в термін довезуть товар, але і нададуть експедиторські послуги.

Автомобільні вантажоперевезення окремих і збірних вантажів від 0.01т до 20т з Білорусі в будь-яку точку Росії і назад (Москва, Санкт-Петербург, Анапа, Астрахань, Ачинськ, Барнаул, Білгород, Брянськ, Великий Новгород, Владивосток, Володимир, Волгоград, Воронеж, Геленджик , Єкатеринбург, Іваново, Іркутськ, Іжевськ, Казань, Калуга, Кіров, Кисловодськ, Кострома, Краснодар, Красноярськ, Кримськ, Курськ, Лермонтов, Липецьк, Магнітогорськ, Набережні Челни, Нальчик, Нижньокамськ, Нижній Новгород, Нижній Тагіл, Новокузнецьк, Новоросійськ, Новосибірськ, Омськ, Орел, Оренбург , Пенза, Перм, П'ятигорськ, Ростов-на-Дону, Рибінськ, Рязань, Самара, Саранськ, Саратов, Смоленськ, Сочі, Ставрополь, Старий Оскол, Сургут, Сиктивкар, Таганрог, Тамбов, Твер, Тольятті, Томськ, Тула, Тюмень, Улан-Уде, Уфа, Хабаровкс, Чебоксари, Челябінськ, Якутськ, Ярославль і інші міста Росії).

дивитися ціни на міжнародні вантажоперевезення

Вантажоперевезення дозволяють перевезти різні товари з пункту відправлення в пункт призначення. Причому, доставка вантажів може здійснюватися різними видами транспорту. Кожен з них має свої плюси і мінуси, тому вибір потрібно робити, виходячи з обсягу партії, відстані, швидкості та інших умов.

Міжнародні автомобільні вантажоперевезення

Найбільш затребуваний і поширений спосіб доставки вантажів - автомобільні вантажоперевезення . Вони доступні, не вимагають великих фінансових витрат, ефективні і надійні. До того ж, дають можливість перевозити як великі, так і дрібні партії товарів.

Міжнародні автомобільні вантажоперевезення вигідні завдяки економічності, мобільності, можливості доставляти вантаж «від дверей до дверей» і відстежувати його місцезнаходження практично в режимі реального часу: при здійсненні перевезень можна без зусиль визначити, де знаходиться машина з товаром і як скоро вона прибуде до місця призначення.

Залізничні міжнародні вантажоперевезення

Залізничні міжнародні вантажоперевезення

Залізничний транспорт відрізняється швидкістю і здатністю пересуватися на великі відстані. Він пов'язує великі міста, а оскільки шляхи прокладені по найбільш короткому шляху, час перевезення істотно скорочується. При цьому доставка вантажів залізницею безпечна. Пропонуємо доставку збірних вантажів з Білорусії в будь-яку точку Росії. Збірні залізничні перевезення в країни Казахстану: Алмати, Астана, Актобе, Бішкек, Улан-Батор.

Тарифи на перевезення по місту та за містом уточнюйте за телефонами: +375 (44) 493-58-25, +375 (33) 373-70-73 (Надія).

ІП Соколов А.С.
212012 Білорусь, м Могилів, вулиця Гастелло 4, 41

Новости