Вантажоперевезення РКС-Авіа. БЛОГ

Новий Уренгой - це місто, розташоване на території ЯНАО

Новий Уренгой - це місто, розташоване на території ЯНАО. Він має значення як великий адміністративний, промисловий і торговельний центр. При цьому варто відзначити ту обставину, що транспортні зв'язки з ним утруднені, тому для доставки товарів зазвичай використовують авіаперевезення вантажів.

Детальніше...

Детальніше

Такий великий сибірський місто, як Хабаровськ, давно вважається великим адміністративним, промисловим і транспортним центром, при цьому він віддалений від Москви і Санкт-Петербурга на значні відстані. У зв'язку з цим доставити туди екстрений вантаж можна тільки використовуючи вантажні авіаперевезення. Варто відзначити, що останнім часом вони виходять на передній план ще й тому, що вартість відправки вантажів в даному напрямку значно знизилася і вони тепер доступні не тільки юридичним особам, а й простим громадянам.

Детальніше...

Авіаперевезення вантажів в Астану з СПб є вельми викликаним, але досить складним напрямком роботи транспортних і логістичних компаній. Пов'язано це як з віддаленістю столиці Казахстану від Центральної Росії, так і з необхідністю під час здійснення вантажоперевезення перетинати державний кордон двох країн. При цьому тільки авіаперевезення вантажів може забезпечити швидку доставку в Астану товарів і відправлень всього лише за пару годин, наземний транспорт в цьому випадку привезе їх за кілька місяців.

Детальніше...

Іркутськ є великим промшленним, торговим і транспортним розташованим в Східному Сибіру
Іркутськ є великим промшленним, торговим і транспортним розташованим в Східному Сибіру. Крім того, це ще й обласний центр, тому обсяг вантажоперевезень в даному напрямку щороку зростає, адже вантажі, що доставляються до Іркутська, потім розвозять по всій області. При цьому через свою віддаленість від центральних регіонів країни, Іркутська область відчуває деякі проблеми в доставці на її територію екстрених вантажів.

Детальніше...

Уфа - це столиця Башкортостану, тому вона вважається великим торгово-транспортним вузлом
Уфа - це столиця Башкортостану, тому вона вважається великим торгово-транспортним вузлом. Саме звідси розвозять вантажі по всій республіці і сусідніх регіонів. При цьому Уфа розташована на достатній відстані від центральних російських регіонів, що ускладнює доставку з них вантажів. Справитися з такою обставиною допомагає використання послуг по авіадоставка вантажів в населені пункти цього регіону.

Варто також відзначити, що республіка має досить широку мережу аеропортів, що дозволяє приймати літаки різних типів і вантажопідйомності. В результаті грузоперевозчик, який надає послуги з авіаперевезення вантажів, може гарантувати їх доставку клієнту в повній цілості і точно в строк. Іншими способами забезпечити такий результат можливо далеко не завжди.

Детальніше...

Мурманськ і Архангельськ кілька століть вважаються великими торгово-транспортними вузлами. Пов'язано дану обставину з тим, що ці міста є морськими портами, що дає можливість відправляти з них вантажі в усі країни світу морським транспортом. Варто також відзначити і ту обставину, що поруч з ними знаходиться державний кордон, тому важливість авіаперевезення по даному напрямку важко переоцінити.

При цьому вантажні авіаперевезення позбавлені деяких недоліків, характерних для доставки вантажів іншими видами транспорту. Наприклад, при доставці вантажів автомобільним транспортом варто приготуватися до тривалого простою автомобіля в пробках. Крім того, вантажівки призначені для пересування далеко не за всіма типами автомобільних доріг.

Детальніше...

Калінінградська область недарма вважається перлиною Росії. Справа в тому, що цей найзахідніший російський регіон має не тільки багатий туристичний і рекреаційний потенціал, а й є найбільшим портом Європи. В результаті товарообіг, що проходить через нього, може змагатися з товарообігом середньої європейської держави. При цьому варто відзначити ту обставину, що область є анклавом і тому не має спільних кордонів з іншими російськими регіонами, що робить його географічне розташування унікальним.

Детальніше...

Детальніше

Авіа перевезення Красноярськ, вважаються перспективним напрямком транспортних компаній в даному регіоні. Справа в тому, що даний напрямок є найважливішою частиною вантажопотоку спрямованого з центральної частини країни в Сибір. При цьому сам Красноярськ є розвиненим промисловим центром, в якому зосередилося велике промислове виробництво. Крім того, його можна також вважати і великим транспортним вузлом.

Детальніше...

Уссурійськ - це центр Уссурійського міського округу, розташованого в Приморському краї. У зв'язку з тим, що поблизу від нього розташований такий великий місто як Владивосток, а також тому, що коштує він на злитті трьох річок, вантажоперевезення в даному напрямку досить затребувані. Тому, збираючись доставити туди вантаж, заздалегідь вивчіть всі особливості даного маршруту для того, щоб він прибув точно за призначенням і вчасно.

Детальніше...

Детальніше

Вантажоперевезення в Норильськ є перспективним, але досить складним напрямком роботи транспортних компаній. Пов'язано дану обставину з тим, що це місто розташоване в досить віддаленому від центральної Росії регіоні. При цьому можливості доставки вантажів, як в сам Норильськ, так і прилеглі до нього області наземним транспортом дуже обмежені.

Детальніше...

Термінове товарів в Мурманськ є перспективною послугою на ринку вантажоперевезень. Справа в тому, що це портове місто, великий транспортний вузол через який щорічно проходить сотні вантажів. Крім того, через Мурманськ можливо також виконувати перевезення за кордон морським транспортом, що робить даний напрямок кращим для його використання в комерційних цілях.

Детальніше...

Вантажо- і товарообіг між Росією і Казахстаном росте щорічно, тому рейсів для здійснення авіаперевезень вантажів в Казахстан з СПб катастрофічно не вистачає Вантажо- і товарообіг між Росією і Казахстаном росте щорічно, тому рейсів для здійснення авіаперевезень вантажів в Казахстан з СПб катастрофічно не вистачає. Для того щоб виправити ситуацію, що склалася, авіакомпанією Аерофлот прийнято рішення про значне збільшення кількості рейсів в цьому напрямку. Так, наприклад, перевізник прийняв рішення про введення додаткових рейсів по авіадоставка вантажів в такі найбільші міста Казахстану як Алмати і Астана.

Детальніше...

Якщо раптом виникає необхідність в авіа доставці вантажу з Росії до Європи, ми радимо клієнтам відразу ж звертатися в офіс РКС-Авіа по телефону + (812) 989-2223, або ж відвідувати нас особисто за адресою: місто Санкт-Петербург, Пулковської ш. , будинок 37 корп.4. Досвідчені консультанти компанії РКС-Авіа допоможуть вам в питаннях документації та визначення категорії товару, для його подальшого розміщення та упаковки.

Детальніше...

Детальніше

Перевезення комерційних вантажів є основною складовою вантажоперевезень взагалі. Пов'язано дану обставину з тим, що саме бізнес надає найбільшу кількість вантажів для транспортних компаній, це стосується як торгівлі, так і інших сегментів ділової сфери. Добре налагоджена система комерційних перевезень вантажу дозволяє компанії стабільно працювати і отримувати прибуток.

Що входить до складу комерційних перевезень

Комерційні перевезення включають в себе кілька напрямків. Так, одним з таких напрямків є перевезення всередині Росії. Вони вирішують питання доставки вантажу в комерційних цілях між населеними пунктами країни, а також на логістичні бази, склади, залізничні морські та аеропорти. З цією метою використовується критий і відкритий вантажний автомобільний парк різної вантажопідйомності. Наприклад, на малі відстані і всередині населених пунктів використовуються вантажівка невеликої вантажопідйомності, наприклад, «Газелі» і «Бички». На середні і далекі відстань вантаж везуть автомобілі вантажопідйомністю від п'яти тонн.

Детальніше...

Вантажоперевезення СПБ Москва завжди вважалися найбільш затребуваними на ринку. Пов'язано як з економічним значенням Москви і Санкт-Петербурга, так і з тією обставиною, що даний напрямок має прекрасно облаштовану дорожню інфраструктуру. В результаті в обох напрямках вантаж проходить за термін не більше тижня, з урахуванням дня навантаження і дня розвантаження. Це дозволяє не тільки відправляти вантажі з допомогою експрес-доставки, а й планувати дуже серйозний вантажопотік для бізнесу.

Детальніше...

Детальніше

В багато країн щодня доставляють величезну кількість квітів з інших держав, особливо з Голландії. На сьогоднішній день дуже багато компаній пропонують свої послуги з перевезення квітів і рослин в найвіддаленіші куточки нашої країни. Найчастіше такі перевезення здійснюються за допомогою автомобілів і великих фур. Такі перевезення досить довгі, так як відстань між містами може бути сотні кілометрів. Квіти необхідно транспортувати досить оперативно, тому що є ризик привезти товар в неналежному вигляді, а це не припустимо. Перевезення квітів, яка здійснюється за допомогою авіатранспорту - це самий оперативний спосіб доставки. Компанія RCS-Avia пропонує нові послуги, завдяки яким перевезення квітів займає меншу кількість часу. Це термінова доставка і авіаперевезення.

Детальніше...

Раніше призупинені чартерні перельоти між Росією і китайською провінцією Урумчі будуть відновлені до літа 2017 року.

Детальніше...

Детальніше

З радістю повідомляємо вам, 19, 22, 26 грудня 2016 року в повітряне плавання відправляться вантажні літаки Boeing-747 за маршрутом Москва (Шереметьєво) -Петропавловск-Камчатський.

Детальніше...

У зв'язку з майбутніми святами в усьому світі і затяжними вихідними, компанія РКС-Авіа, повідомляє Вас подбати заздалегідь у відправці вантажу!

Детальніше...

Детальніше

Вантажоперевезення Москва Махачкала вважаються вельми жвавим внутрішніми російськими транспортним маршрутом. Пов'язано це як з діловою активністю жителів Північно-Кавказького регіону в Москві або Московської області, так і з розвитком самого цього регіону. Крім того багато махачкалінци свого часу влаштувалися на роботу до столиці нашої Батьківщини, тому вони використовують вантажоперевезення Махачкала для того щоб передавати посилки своїм рідним і близьким.

Детальніше...

Новости