Вартість доставки вантажів з Китаю в Росію

  1. Розрахунок вартості доставки вантажу з Китаю
  2. Вартість перевезення вантажів з Китаю

Компанія «Петра Лоджистікс» займається регулярними перевезеннями і митним оформленням вантажів з Китаю Компанія «Петра Лоджистікс» займається регулярними перевезеннями і митним оформленням вантажів з Китаю. Вантажі в Росію доставляються морським транспортом. При цьому вартість доставки товару з Китаю в Росію різниться від обраного способу перевезення: збірним (LCL) вантажем або окремої контейнерної партією (FCL). Морське перевезення - найбільш вигідний спосіб перевезення, однак для транспортування вантажу в регіони РФ використовуються технології мультимодальной (змішаної) вантажоперевезення: з використання тентів або контейнерних майданчиків, які вирушають з портів прибуття - СПб, Усть-Луги, європейських портів.

вартість доставки з Китаю в Росію морем складається з транспортних та супутніх витрат (тариф на перевезення плюс надбавки за додаткові послуги). Морем перевозяться товари народного споживання, контейнерні вантажі, сировинні, негабаритні, проектні та інші. Для зниження ціни доставки товару з Китаю компанія може запропонувати Мультимодальний маршрут, поєднуючи кілька видів транспорту, з перевалкою в різних портах.

Ціна доставки з Китаю морським транспортом вважається найнижчою і часто висловлюють через вартість фрахту (на практиці, однак, тут також існує велика кількість надбавок: портові збори, надбавки за бункерування палива, сезонні надбавки, надбавки за льодову проводку). На морське перевезення потрібно від 40 до 60 днів.

Завдяки великої місткості морських суден морськими перевезеннями можна одночасно доставляти велику кількість вантажів, перевозити безліч контейнерів з оптовими партіями товарів, великогабаритні вантажі, автотранспорт, дороге устаткування і т.д., що позначається на зниженні собівартості, і як наслідок, тарифів морських перевезень. Також морська доставка - одна з найбезпечніших в плані розкрадання товарів. Тарифи доставки з Китаю відрізняються в залежності від віддаленості портів, ставок морських ліній, можуть коливатися в залежності від сезону, змінюватися від наявності різного виду портових надбавок. Дізнатися, скільки коштує доставка з Китаю по морю, можна, звернувшись в нашу компанію.

Розрахунок вартості доставки вантажу з Китаю

Фахівці «Петра Лоджистікс» допоможуть оперативно розрахувати вартість доставки з Китаю різними способами, в тому числі в мультимодальному повідомленні. Для цього замовник повинен надати необхідну для розрахунку інформацію - місце відправки і отримання вантажу, найменування вантажу, його вага брутто-нетто, обсяг, необхідність в додаткових послугах. Пропонуємо безкоштовно попередньо провести розрахунок вартості доставки з Китаю для різних способів доставки з метою порівняння вартості та швидкості перевезення різними видами транспорту.

Кінцева ціна доставки з Китаю в Росію залежить від безлічі факторів. Вона може змінюватися в залежності від актуальних цін на паливо, сезонності, портових надбавок та інших факторів. Також важливий для розрахунку доставки з Китаю вид вантажу - збірний або генеральний. При контейнерних відправленнях ціна різниться за типами контейнерів - доставка в універсальних контейнерах дешевше, ніж в спеціалізованих. При контейнерних перевезеннях ціна може збільшитися через перевищення терміну демереджа (зазвичай 21 день). Якщо контейнер в зазначений термін не повернутий лініях - власнику вантажу загрожують серйозні штрафи.

Вартість перевезення вантажів з Китаю

У загальну вартість перевезення вантажів з Китаю включається і ціна митного очищення вантажів, яка в свою чергу залежить від митної вартості товарів та покладених на неї митних зборів, зборів і податків. Також у вартість розмитнення включаються складські послуги, витрати на консолідацію збірних партій, послуги з перекладу на російську мову супроводжуючої документації, легалізація документів, сертифікація і декларування відповідності, отримання нотифікацій ФСБ РФ, висновків РЧЦ, ліцензій Мінпромторгу і інших дозвільних документів, необхідних для митного оформлення деяких товарних позицій. При розрахунку вартості перевезення з Китаю також необхідно враховувати вартість страховки, яка залежить від обраного типу перевезення, виду вантажу, його кількості.

Фахівці компанії мають великий досвід в організації міжнародних перевезень з Китаю, тому оперативно повідомлять, яка вартість доставки з Китаю будь-яких вантажів, запропонують оптимальний маршрут перевезення за ціною і швидкості.

Схожі послуги

Новости