ВАТ «Газпром нафтохім Салават» модернізує резервуарні парки

  1. ВАТ «Газпром нафтохім Салават» реалізує проект модернізації резервуарних парків до 2017 року. Він...

ВАТ «Газпром нафтохім Салават» реалізує проект модернізації резервуарних парків до 2017 року. Він включає в себе заходи по заміні застарілих резервуарів (приведення до правил промислової безпеки), будівництва нових ємностей, а також розширення існуючих парків. В рамках проекту тільки за минулий рік введено в експлуатацію16 нових резервуарів. У 2014 році планується ввести в експлуатацію ще 16 резервуарів загальним об'ємом 50 тис. М3.

Компанія збільшує обсяги сировинних і товарних парків у зв'язку з нарощуванням потужностей виробництва. Особлива увага приділяється НПЗ у зв'язку з модернізацією виробництва - йде будівництво нової установки каталітичного крекінгу. До того ж враховується обсяг вироблення введеної в 2012 році установки ЕЛОУ АВТ-6 - за підсумками 2013 року на установці вироблено 4,5 млн тонн продукції нафтопереробки.

Наступним великим етапом проекту стане будівництво нового товарного парку для всіх установок АВТ: встановлять нові резервуари для продукції з установок НПЗ, яка буде спрямована на подальшу переробку. Також в планах компанії до 2017 року - будівництво товарного парку 10/32, автоматичної станції змішування бензинів з парком зберігання компонентів товарного бензину, заміна ємностей і резервуарів сировини і продукції заводу «Мономер».

Інфоіндустрія за матеріалами офіційного сайту Газпром нафтохім Салават

У Києві 23-го травня пройде конференція Захист і живлення рослин 2014

Новости