Ватсап приховати онлайн. Як приховати свої дії в Ватсап

  1. Що допоможе стати невидимим
  2. Бути невидимим в Whatsapp допоможе Hide Status
  3. Лайфхак, що працюють і в «Ватсапе», і в «Вайбере»
  4. Листуйся в месенджерах на комп'ютері
  5. Чи не забивай пам'ять пристрою фото і відео з месенджерів
  6. Перейшли чати собі на пошту
  7. Лайфхак тільки для «Ватсапа»
  8. Додай важливий контакт на домашній екран
  9. Подивися, коли співрозмовник отримав і прочитав повідомлення
  10. Пиши самому собі
  11. Додай повідомлення в обране
  12. Постав індивідуальні повідомлення на важливі контакти
  13. Нестандартний спосіб вирішення проблеми

У програмах і меседжерах для спілкування з людьми кожен користувач може визначити присутність людини в онлайні. Це не завжди зручно, так як іноді настрій не дозволяє вести милу розмову, але виховання не дозволяє ігнорувати повідомлення інших користувачів. Саме тому на форумах все частіше постає питання, як в Ватсапе зробити стан невидимим під час використання програми.

Що допоможе стати невидимим

Бути невидимим насправді досить просто. Потрібно тільки добре вивчити налаштування програми. Офіційно такої функції розробники не представили користувачеві. Але проблема, як бути невидимим для користувачів Whatsapp , Вирішена.


По-перше, рекомендовано в налаштуваннях вивчити розділ "Налаштування". Він розташований в пунктах «Аккаунт» або «Рахунок». Тут можна убезпечити особисту інформацію про себе від сторонніх очей. Але все одно як залишитися невидимим повністю, відповіді в Whatsapp годі й шукати.


В такому випадку, бути прихованим для всіх людей можна за допомогою неофіційного доповнення. Називається Hide Status і самостійно підкаже, як приховати присутність в Whatsapp і стати невидимим, після завантаження в улюблене портативний пристрій. Завантажити його можна в маркеті для гаджетів, які працюють на платформі Андроїд, Google Play.


Після установки доповнення не виникає більше питання як бути невидимим в Whatsapp. Це дозволяє захистити себе від спілкування з неприємними особами ввічливим способом.

Бути невидимим в Whatsapp допоможе Hide Status

На сайті http://o-whatsapp На сайті http://o-whatsapp.ru/, серед великого обсягу інформації, на жаль, немає офіційних даних про те, як можна сховатися. Тому розроблено спеціальне доповнення Hide Status. Суть його роботи як раз і полягає у виконанні саме цієї функції.


Алгоритм використання:


  • Завантажити в інтернет-маркетах.

  • Встановити на смартфон або будь-яке інше портативний пристрій.

  • Стрілка самостійно вкаже на пункт «Hamburger». Потрібно на нього натиснути. Він розташований у верхньому лівому кутку і виглядає як біле коло, пофарбований в три горизонтальні смуги.

  • В меню автоматично з'явиться галочка навпроти напису «Shortcut in Whatsapp», це означає, що синхронізація пройшла успішно.

  • Тепер в додатку логотип зеленого кольору одним натисканням можна змінити на сірий. Це вказує на те, що операція пройшла успішно і можна користуватися програмою, не криючись від небажаних осіб.

  • Питання як в Whatsapp бути невидимим вирішене.

Згідно з останніми дослідженнями J'son & Partners Consulting, в Росії мессенджерами користуються 50-60 млн чоловік. Найпопулярнішим став «Вайбер» (61%), друге місце у «Ватсап» (49%). Про них наш просвітницький матеріал.

Лайфхак, що працюють і в «Ватсапе», і в «Вайбере»

Ховай перед інших користувачів, коли ти був в месенджері і дивився їх повідомлення

Не любиш, коли твоя активність в додатках видно іншим? Хочеш ігнорувати чужі повідомлення без подальшого з'ясування відносин? Включи режим невидимки.

«Ватсап»

Зайди в Налаштування> Обліковий запис> Конфіденційність. Вибери, кому повинні бути видні час твого останнього відвідування, фото і статус. Тут же можеш відключити повідомлення про прочитання. Але врахуй, що ти теж перестанеш бачити, коли прочитали твої повідомлення.

«Вайбер»

У «Вайбере» простежити в Налаштування> Конфіденційність. Тут можна відключити статус «В мережі» і повідомлення про прочитання повідомлень (ти теж втратиш цієї можливості).

Листуйся в месенджерах на комп'ютері

Якщо ти дуже активно користуєшся мессенджерами, то часто смартфона стає мало. Тобі знадобляться їх десктопні версії. Все-таки друкувати десятьма пальцями значно швидше, ніж двома.

«Ватсап»

У «Ватсапа» веб-версія реалізована просто і елегантно: заходь на сайт web.whatsapp.com> відкривай додаток на смартфоні> на айфоне заходь в настройки, на андроїдному пристрої в меню> далі в WhatsApp Web > Відскануйте QR-код.



«Вайбер»

З «Вайбером» складніше: потрібно встановити на комп'ютер його програму. Зате через «Вайбер Десктоп», як і з програми, можна робити аудіо- і відеодзвінки.

Чи не забивай пам'ять пристрою фото і відео з месенджерів

Невідомо, що керувало творцями месенджерів, але за замовчуванням медіафайли з чатів зберігаються в загальному Фотопотока смартфона. Ця дивна настройка особливо полюбилася спамщікам, які розсилають картинки-візитки. На щастя, її нескладно відключити.

У «Ватсапе» відкрий Установки> Чати і деактивує пункт «Зберегти. Вхід. файли ».

У «Вайбере» знайди Установки> Медіа> відключи «Зберігати в галерею».

Перейшли чати собі на пошту

У «Ватсапе» чати пересилаються окремо. Зайди в потрібну бесіду, доторкнися імені контакту або групи (на iOS) або меню (на Android) і натисни «Відправити по E-mail». Вкажи, чи потрібно пересилати файли з чату.

У «Вайбере» все чати пересилаються разом, але тільки текстова частина. Цю функцію знайдеш в Настройках> Дзвінки та повідомлення> Надіслати журнал повідомлень.


Лайфхак тільки для «Ватсапа»

Відключи повідомлення від настирливих співрозмовників і груп

Тапні ім'я контакту або назва групи і натисни «Не турбувати». Вибери термін ігнор.

Додай важливий контакт на домашній екран

Це можна зробити тільки на Android-пристроях. Перейди в потрібний чат, натисни кнопку меню і вибери пункт «Додати ярлик».

Подивися, коли співрозмовник отримав і прочитав повідомлення

Трохи параноїдальна функція дозволяє дивитися, коли повідомлення прийшло до співрозмовника і коли він зволив його прочитати. На iOS ця інформація з'являється, якщо зрушити потрібне хмара вліво. На Android потрібно потримати на повідомленні палець, а потім натиснути букву «i» вгорі.

Пиши самому собі

Завжди приємно листуватися з цікавою людиною. До того ж ауточат можна використовувати для збереження фото, посилань, повідомлень, аудіозаметок, тобто як записник.

Додай повідомлення в обране

Якщо якесь повідомлення знадобиться тобі в майбутньому, додай його в обране. Натисни і потримай потрібне хмара, а потім тапні зірочку. На iOS обрані повідомлення можна знайти в двох місцях: все підряд зберігаються в загальних налаштуваннях; від певної особи - в його профілі. На Android помічені репліки складуються в одному місці: Чати> Меню> Вибрані повідомлення.

Постав індивідуальні повідомлення на важливі контакти

Щоб виділити в загальному потоці повідомлень повідомлення від важливих співрозмовників, встанови на них специфічний звук. Усередині чату тапні на ім'я контакту і перейди в «Повідомлення». Вибери вподобаний звук повідомлень.

Коли приходить повідомлення в месенджері, на нього треба відповідати. Якщо ваш, проігнорувати входять звернення практично неможливо. Функція невидимка в дозволить вам залишатися на зв'язку в той час, як інші користувачі не будуть вас бачити. Ми розповімо, як зробити це правильно, не порушуючи роботу месенджера.

Режим Невидимка допоможе сховатися від небажаних розмов.

Для власників гаджетів, які працюють на операційній системі Android, пропонується наступний алгоритм дій:

  1. Зайдіть в Настройки.
  2. Натисніть на позицію Аккаунт.
  3. Зі списку виберіть пункт Налаштування.

Зі списку виберіть пункт Налаштування

Для вибору перейдіть у вкладку Аккаунт.

Для вибору перейдіть у вкладку Аккаунт

Невидимість активується у вкладці Конфіденційність.

Невидимість активується у вкладці Конфіденційність

Для режиму повної невидимості виберіть пункт Ніхто.

Попередження! Вибираючи статус, ви побачите інформацію наступного змісту: при приховуванні часу останнього відвідування користувач не зможе бачити аналогічну інформацію про інших учасників чату.

Налаштування параметрів «Невидимки» передбачає можливість вибору:

  • доступ дозволяється всім;
  • фото і поточний статус бачать контакти з;
  • активність користувача не видно нікому.

Вибір залежить від особистих переваг користувача і конкретної ситуації.

Нестандартний спосіб вирішення проблеми

Тепер ви знаєте, як зробити в Ватсапе невидимку, використовуючи внутрішній функціонал програми. Він передбачає деякі незручності - ви не можете бачити час останнього відвідування користувача. Є спосіб обійти такі жорсткі настройки, використовуючи неофіційну програму Hide Status.


Є спосіб обійти такі жорсткі настройки, використовуючи неофіційну програму Hide Status

Режим невидимки можна активувати сторонніми додатками.

Пам'ятайте! Завантаження та інсталяція неліцензійних утиліт на своєму девайсі може привести до збоїв в роботі операційної системи. Зважте всі ризики, приступаючи до скачування софту подібного роду.

Якщо зважилися - приступаємо до завантаження програми. Важить вона мало, тому не займе багато місця в сховищі пам'яті. Для цього зробите кілька кроків:

  1. Зайдіть в Google Play.
  2. Знайдіть розширення Hide Status.
  3. Встановіть його, дотримуючись інструкції.

Встановіть його, дотримуючись інструкції

Відкрийте Маркет для подальшого скачування програми.

Відкрийте Маркет для подальшого скачування програми

Введіть назву програми в рядку пошуку.

Введіть назву програми в рядку пошуку

Встановіть додаток для включення режиму невидимості.

Цей додаток працює тільки на гаджетах з операційною системою Android, для інших пристроїв вона буде марно. З утилітою ви будете в мережі, але інші користувачі цього не побачать.

Наші поради допоможуть вам втекти на час від особливо докучливих співрозмовників, повернутися в колишній режим не є проблемою.

Хочеш ігнорувати чужі повідомлення без подальшого з'ясування відносин?

Новости