Вбудована техніка для кухні Кайзер (39 фото), побутова кухонні електротехніка, установка своїми руками: інструкція, фото і відео-уроки, ціна

  1. Сучасні кухонні вбудована техніка Німецький бренд Кайзер (Kaiser - OLAN-Haushaltsgerate) широко відомий...
  2. Огляди нових
  3. Комбіновані варильні панелі Кайзер
  4. Вбудовувані духові шафи
  5. Вбудовувані посудомийні машини

Сучасні кухонні вбудована техніка

Німецький бренд Кайзер (Kaiser - OLAN-Haushaltsgerate) широко відомий на світовому ринку побутової кухонної техніки. Холодильники, морозильні шафи, плити, варильні поверхні, витяжки та ряд іншої техніки, яку виробляє Kaiser, користується популярністю і незмінним попитом у покупців з різних країн світу. Німецька якість, функціональність і відповідність найсучаснішим параметрам відрізняє прилади цієї фірми серед безлічі виробів, присутніх на ринках Росії та європейських країн.

Німецька якість, функціональність і відповідність найсучаснішим параметрам відрізняє прилади цієї фірми серед безлічі виробів, присутніх на ринках Росії та європейських країн

Кухонна техніка від німецького бренду Кайзер

Сучасна побутова техніка Кайзер для кухні проводиться як окремо стоять машини, так і у вигляді вбудованих виробів. Другий варіант більш популярний не тільки завдяки останнім віянням моди - це визначається функціональністю і ергономічністю виробів.

Їх можна зручно вписати в будь-який інтер'єр кухні - від «фолк» і «ретро» до «техно» і «модерн» без переробки і обмеження функцій. Також вони підходять для кухонних приміщень будь-яких розмірів і органічно виглядають в малогабаритних квартирах і триповерхових особняках. Співвідношення ціна-якість цих пристроїв лежить в дуже привабливому діапазоні (читайте також про достоїнства професійного кухонного обладнання ).

Серед пропонованої побутової техніки, можна вибрати вироби на будь-який смак:

  • газові варильні панелі;
  • огляди нових;
  • посудомийні машини;
  • комбіновані варильні панелі;
  • газові духові шафи;
  • електричні духові шафи;
  • мікрохвильові печі СВЧ;
  • витяжки;
  • комплекти побутової техніки.

Газові варильні панелі вбудованого типу

Залежно від робочої поверхні бувають декількох типів:

  • Скляні варильні поверхні.
  • Варильні поверхні з нержавіючої сталі.
  • Склокерамічні панелі.

Газова панель Кайзер

Компактні газові варильні панелі виробляються за найсучаснішими технологіями і здатні задовольнити найвишуканіший смак і будь-які запити домогосподарки. Вони комплектуються конфорками різної потужності з одним, двома або трьома рядами полум'я.

Система управління проста і інтуїтивно зрозуміла, відрізняється великим вибором варіантів роботи.

  • Автоматичне електрозапалювання;
  • чавунні кришки конфорок;
  • чавунні решітки.

Зверніть увагу! Для підключення варильних поверхонь до балонів зниженого газу передбачені спеціальні штуцери. За правилами таке підключення повинні проводити тільки фахівці газової служби.

Огляди нових

Kaiser KCT 6912 F Gold

Кухонна техніка Кайзер завжди йде в ногу з часом. Електричні варильні поверхні - яскравий тому приклад. Інженери фірми подолали головний недолік виручених пристроїв електричного типу - їх інертність.

  • Всі панелі обладнані конфорками надшвидкого нагріву, які за функціональністю не поступаються газовим, а з безпеки перевищують їх. Немає виділення продуктів згоряння і не випалюється кисень з приміщення, немає небезпеки згасання полум'я і пошкодження трубопроводів.
  • Другою важливою характеристикою варильні поверхні Kaiser є зонування конфорок за ступенем нагрівання з висновком показників температури поверхні на цифровий дисплей. Автоматичне регулювання нагріву до заданої температури, сенсорні панелі управління, блокування від дітей, склокерамічна поверхня і сучасний дизайн ставлять ці вироби на перше місце серед аналогів.

Комбіновані варильні панелі Кайзер

Оптимальне співвідношення параметрів

Kaiser KCG 622 R

Ці пристрої об'єднують в одне ціле плюси газових і електричних приладів. Швидкість нагріву досягається застосуванням газових пальників, а точність дотримання температурного режиму - електричних конфорок. Міцний корпус з нержавіючої сталі або скла функціональний і простий в обслуговуванні. Інструкція для застосування такого пристрою не потрібно - панель управління надзвичайно проста і дозволяє регулювати режими роботи в найширших межах.

Комбіновані варильні панелі обладнуються системами протидії витоку газу і блокуванням випадкового включення електронагрівачів. Можлива одночасна робота газових і електричних пристроїв. Електричні конфорки обладнуються світлоіндикатор рівня залишкового нагріву поверхні і функцією «швидке нагрівання» (дивіться також покрокову інструкцію "Як вбудувати посудомийну машину в готову кухню" ).

Вбудовувані духові шафи

газові духовки

електричні духовки

Фото духової шафи Kaiser EG 6977 VBE

Для всіх, хто любить готувати своїми руками не тільки відварні або смажені, але і запечені страви або смачну солодку випічку призначені вбудовувані духові шафи газового або електричного типу. Їх міцні емальовані корпусу зі знімними дверцями, вишуканий дизайн і широка гамма колірних рішень дозволяють розмістити шафа в кухонних меблів будь-якого типу і стилю, без обмеження функціональності.

Газові та електричні пристрої обладнані системами безпеки і зручними панелями управління. Вони дозволяють не тільки встановлювати задані параметри, але і постійно контролювати процес приготування, вносити необхідні корективи і змінювати температурні показники.

Вбудовувані посудомийні машини

  • Повністю вбудовуються.
  • Частково вбудовуються.

Посудомийна машина Kaiser S 60 U 71 XL

Яка господиня не мріє про машину, яка звільнила б її від миття посуду. Особливо яскравою ця мрія стає після свят або сімейних торжеств. Фірма Кайзер і тут приходить на виручку - посудомийні машини вбудованого типу не тільки компактні і не захаращують простір кухні, а й прикрашають її - більшість моделей має сучасний вишуканим дизайном, в поєднанні з високою функціональністю.

Вироби Кайзер відрізняються невисоким споживанням електроенергії та універсальністю. Верхні кошика можуть зміщуватися по висоті, що робить можливим миття габаритної посуду. З роботою машини можна познайомитися на відео, що демонструє всі етапи роботи машини.

Вони володіють ємністю, що забезпечує завантаження від 7 до 15 комплектів посуду і функцією роботи з неповним завантаженням. Програмне пристрій забезпечує до 10 режимів, що задовольняє практично всі вимоги до таких пристроїв. Багато машин обладнані сушінням для посуду. Управління машиною здійснюється за допомогою інтегрованої панелі Touch Control.

Для обладнання сучасної стильної та функціональної кухні важливо користуватися технікою одного надійного бренду, вироби якого взаємно доповнюють один одного. Одним з найбільш оптимальних рішень, є техніка для кухні Кайзер (читайте також про переваги вбудованої кухонної витяжки ).

Галерея

Статті по темі


Новости