вечірні блузки

  1. Вечірні блузки для повних

Блузка - це не тільки предмет гардероба в діловому стилі. Безумовно, цей одяг ідеально розбавить строгий офісний цибулю. Однак сьогодні дизайнери також пропонують гарні та вишукані моделі, що ідеально підходять для ошатних образів на вихід. Вечірні блузки стали стильною альтернативою пишним нарядам і елегантним платтям. Тепер красиві ансамблі можуть поєднувати в собі і стриманість, і витонченість, і класику. Давайте подивимося, які вечірні блузки для жінок сьогодні найпопулярніші?

Атласні і шовкові блузки. Універсальним вибором вважаються моделі з блискучих матеріалів - шовку або атласу. На відміну від строгих офісних фасонів, вечірні блузки представлені в оригінальному крої. Варіант без рукавів або « летюча миша »Сьогодні на піку популярності для ошатних образів. Також атласні і шовкові моделі можуть бути доповнені такими красивими елементами, як баска, асиметричний рукав або горловина, псевдогалстук та іншими.

Мереживні ошатні блузки. Самим жіночним і ніжним рішенням буде вибір моделі з мережива. Популярними вечірніми ошатними блузками з ажурного матеріалу стали подовжені і асиметричні моделі, короткий фасон топ, приталений варіант з широким або елегантним тонким паском. Дуже красиво виглядають мереживні блузи із золотою або срібною ниткою. Такий одяг ще більше додасть нарядності вашому цибулі.

Прозорі вечірні блузки. Якщо ви шукайте варіант з ноткою сексуальності і акцентом на жіночність, то кращим рішенням буде модель з прозорого або напівпрозорого матеріалу - фатину, шифону, нейлонової сітки. Подібні блузки сьогодні представлені стильними фасонами оверсайз, сорочка, а також з глибоким вирізом декольте і оголеною спиною.

Вечірні блузки для повних

Вечірнє святкове блузка - відмінний вибір для модниць з пишними формами. Адже роздільний гардероб набагато легше підібрати на фігуру з зайвими округлостями, ніж незбиране плаття. Щоб підкреслити достоїнства і приховати недоліки повної конституції дизайнери пропонують оригінальні моделі на запах, вільний асиметричний крій, моделі з басками і утяжкой на талії. Популярною обробкою вечірніх блузок для повних стали блискітки і паєтки, а також вишивка камінням і стразами по всьому виробу або в зоні декольте. При цьому актуальним матеріалом залишається мереживо, шовк, атлас, прозорий фатин і шифон.

Давайте подивимося, які вечірні блузки для жінок сьогодні найпопулярніші?

Новости