Ведучий на корпоратив

Він повинен бути тонким психологом, щоб розуміти на якій стадії знаходиться свято, відчувати його атмосферу і настрій кожного гостя окремо
Він повинен бути тонким психологом, щоб розуміти на якій стадії знаходиться свято, відчувати його атмосферу і настрій кожного гостя окремо. Нічого не варто підбадьорити людини легкої жартом, якщо бачиш, що він занудьгував або про щось турбується. Це займе всього секунду - але він буде Ваш.

Якщо ведучий володіє необхідними інструментами, то він зможе перетворити атмосферу з одного стану (зустріч гостей, початок, розгойдування, веселощі) в інше. І тут ведучий корпоративу переймається тим, де є вхідні умови: кількість гостей, їх активність, статус, рівень емоційної залученості, - щоб впливати тими конкурсами та активностями, які є в його арсеналі і привести захід у потрібну точку. Тому ведучий повинен знати всі варіанти розвитку подій і планувати, як він може впливати на ці процеси протягом вечора. Тому, незважаючи на імпровізацію, яку я дуже люблю, кожна дія має приводити до прогнозованих і контрольованим результатами.

Новости