Вегас Сіті Холл

Адреса: Москва, 66 км МКАД

Метро: Мякинино, Тушинская, Молодіжна, Строгіно

Телефон: +7 (499) 55 000 55

Як дістатися: Пішки від метро Мякинино, автобусами № 631, 640 від м Тушинская, маршрутки від м Молодіжна

Як дістатися: Пішки від метро Мякинино, автобусами № 631, 640 від м Тушинская, маршрутки від м Молодіжна

  • Мякинино

    Прямий шлях без пересадок. Арбатсько-Покровська лінія

  • Тушинськая

    Автобуси №631, 640, маршрутні таксі №450, 631 до зупинки "Вулиця Ісаковського"

  • Молодіжна

    Маршрутні таксі №10, 10А до зупинки "Вулиця Ісаковського"

  • Строгіно

    автобус №631 до зупинки "Вулиця Ісаковського"; автобус №652 до зупинки "Департамент праці та зайнятості"

Багаторівневий і багатофункціональний концертний зал, який поєднає в собі кілька конфігурацій, що дозволяє проводити різні за форматом і спрямованості заходу. Це відомі в усьому світі циркові вистави, барвисті дитячі шоу, заходи для всієї родини, камерні, акустичні концерти російських і зарубіжних артистів, конференції, презентації, майстер-класи.

Концертний зал «Вегас Сіті Хол» є частиною ТРК «Vegas Крокус Сіті», який втілює ідею комплексного розважального центру, де можна знайти магазини на будь-який смак і провести дозвілля всією родиною: тут розташовані найбільший кінотеатр в Європі, контактний зоопарк, величезний каток, фітнес-центри, школа танців, магазини загальною площею 116 712 кв м, на якій розташувалися найбільші ритейлери, велика кількість ресторанів різного формату.

Інтер'єр фойє Vegas City Hall виконаний з дерева в світлих і контрастних темних тонах з додаванням сучасних дизайнерських рішень, що надає простору особливу атмосферу. Тут глядачам комфортно проводити час в очікуванні початку шоу, а ресторан, який знаходиться на третьому поверсі фойє концертного залу - представник спеціалізації pre / post show dining. Трирівневий зал для глядачів, зручні крісла, розташовані амфітеатром, дозволяють з комфортом насолодитися шоу з будь-якої точки. Зал обладнаний великими екранами, що транслює контент в дозволі 4К - ця технологія дозволяє транслювати зображення аналогічне якості картинку в кінотеатрах і в комп'ютерній графіці, в залі для глядачів покликана створювати ефект доповненої реальності, продовжуючи декорації, занурюючи глядачів у атмосферу, що відбувається на сцені.

Залиште свій відгук

Новости