velcom - Все про баланс, тарифи та послуги velcom в оновленому мобільному додатку «velcom рекомендує»

Компанія velcom представила офіційне мобільний додаток, що дозволяє контролювати витрати на мобільний зв'язок та інтернет, а також отримувати корисну для користувача інформацію без звернення до колл-центр і салони velcom. Безкоштовна програма доступна користувачам трьох операційних систем: Android, iOS і WindowsPhone.

Оновлене додаток « velcom рекомендує »Було розроблено з урахуванням досліджень, спрямованих на поліпшення клієнтського досвіду. В результаті програма об'єднала в собі основні функції особистого кабінету користувача і отримала п'ять розділів, які допоможуть віддалено вирішувати найпопулярніші завдання. При цьому все це можна робити без авторизації - досить просто запустити додаток.

Так, кожен абонент velcom за допомогою свого смартфона зможе в будь-який момент подивитися баланс особового рахунку та інформацію по актуальному тарифного плану. Додаток покаже, скільки у клієнта залишилося включених в абонентську плату безкоштовних хвилин і мегабайт інтернет-трафіку, і порекомендує, коли і в якому розмірі зробити наступну оплату (для клієнтів з оплатою за фактом). Додатково за допомогою програми можна переглядати погоду для різних міст Білорусі і світу, а також актуальні курси валют Національного Банку РБ.

Додатково за допомогою програми можна переглядати погоду для різних міст Білорусі і світу, а також актуальні курси валют Національного Банку РБ

В додаток «velcom рекомендує» абоненти знайдуть каталог додаткових послуг компанії, а також повний список USSD-запитів velcom, які тепер будуть завжди під рукою. Більш того, всіма цими командами можна управляти прямо з програми в один клік!

Для виїжджаючих за кордон буде корисний підрозділ з роумінг-тарифами velcom, які доступні навіть в оффлайн-режимі. Введіть в рядок пошуку або виберіть зі списку назву країни, і ви отримаєте повну картину тарифів по даному напрямку для вибору оптимального роумінг-оператора.

Якщо ж виникла необхідність особистого візиту в velcom, то додаток і з цим допоможе: грунтуючись на геолокації, «velcom рекомендує» покаже найближчий фірмовий центр продажу та обслуговування компанії.

Про головні новини компанії velcom, а також про діючі акції та соціальних ініціативах абоненти зможуть дізнаватися з «Стрічки новин», а про інших корисних додатках і сервісах - в розділі «Наші програми».

Додаток «velcom рекомендує» є офіційним додатком мобільного оператора velcom. Широкий функціонал і зручний інтерфейс програми дозволять йому замінити безліч сторонніх додатків і гідно зайняти своє місце на будь-якому смартфоні. Завантажити оновлене додаток можна безкоштовно з Google Play Store , App Store і Windows Store .

QR-код для Android-пристроїв QR-код для iOS-пристроїв QR-код для WP-пристроїв

QR-код для Android-пристроїв QR-код для iOS-пристроїв QR-код для WP-пристроїв

Крім того, користувачів «velcom рекомендує» приємно здивує сторінка розробника в маркеті для Android-пристроїв - вона отримала стильний фірмовий інтерфейс і зручну навігацію по іншим мобільним додаткам компанії velcom.

Завантажуйте додаток «velcom рекомендує» і будьте в курсі всієї інформації про своєму балансі, тарифи та послуги velcom!

Новости