Великий ремонт: логістичні компанії сподіваються на поліпшення умов перевезення вантажів по Україні

У нинішньому році в країні планується відремонтувати 3 тис. Кілометрів доріг.
Про такі плани, які повинні в перспективі поліпшити автомобільні перевезення вантажів по Україні і переміщення легкових машин, повідомив віце-прем'єр Володимир Кістіон. У дороги планується вкласти 45,7 млрд гривень. У нормальних дорогах давно потребують автовласники, економічні агенти, в тому числі і 3PL-оператори, швидкість роботи яких багато в чому обумовлена ​​якістю доріг.
Міжнародні вантажоперевезення і напрямки дорожнього ремонту
Ремонтні роботи розпочнуться з квітня, а це значить, що логістичні компанії в Києві повинні враховувати можливі труднощі, пов'язані з перекриттям частини доріг на деяких напрямках.
Ремонтуються дороги є частиною маршрутів, за якими виконуються міжнародні вантажоперевезення. Так, планується замінити покриття на дорозі Львів-Умань. Це частина проекту gо Highway, яка повинна суттєво прискорити міжнародні автоперевезення між ЄС і Україною.
Також планується завершити обхідну дорогу навколо міста Лубни (Полтавська область) і відремонтувати ділянку Харків-Слов'янськ. Транспортні компанії, що виконують міжнародні перевезення вантажів в північно-східному напрямку будуть враховувати і ремонтні роботи на трасі М-03 Київ-Харків-Довжанський. Ще одне високонавантажених напрямок, яке обіцяють відремонтувати - розбита міжобласна траса Р-46 Харків-Охтирка, яка з'єднує Харківську та Сумську області.
Склад відповідального зберігання та розвиток онлайн-торгівлі
Якісна дорожня мережа, а також можливість отримання всього комплексу складських послуг в будь-якому регіоні країни вкрай необхідні і для розвитку онлайн-торгівлі. Число покупок в онлайн-магазинах України зростає з кожним роком на 30% -40%. Безліч гравців ринку вдається до послуги відповідального зберігання з можливістю подальшого переходу на обслуговування формату «фулфілмент».
Крім можливого розширення площ під склад відповідального зберігання, найбільш просунуті компанії прагнуть доповнювати експлуатовані логістичні склади системами крос-докінг терміналів з швидкою перевалкою вантажу без тривалого зберігання. Така мережа дозволяє розвивати власні дистрибутивні мережі по всій Україні в конкуренції за збільшується товарний потік між онлайн-ритейлерами і споживачами.

Новости