Великобританія: Abbey DLD Group of Colleges (Бірмінгем, Манчестер, Лондон, Кембридж)

  1. ------------------
  2. ЗАДАТИ ПИТАННЯ

Профіль нашого студента, що надійшов до Кембриджського університету >>>   Група коледжів Abbey DLD складається з п'яти незалежних кампусів, що спеціалізуються в підготовці міжнародних студентів відповідно до їх індивідуальних вимог

Профіль нашого студента, що надійшов до Кембриджського університету >>>

Група коледжів Abbey DLD складається з п'яти незалежних кампусів, що спеціалізуються в підготовці міжнародних студентів відповідно до їх індивідуальних вимог.

Abbey DLD Colleges отримали широку популярність завдяки якісним освітнім програмам. Характерними рисами коледжів є високі академічні стандарти і їх прагнення до досягнення кращих результатів. Навчання проходить в маленьких класах, де студенти можуть сконцентруватися на вивченні предметів виходячи зі свого індивідуального освітнього плану.

Всі викладачі мають великий досвід роботи зі студентами, і їх діяльність спрямована, перш за все, на академічний успіх при вступі до ВНЗ. Всі викладачі як підтримують своїх студентів, так і вимагають від них високих стандартів в навчанні.

Всі коледжі відносяться до групи Альфа Плюс (Alpha Plus Group) - найвідомішої групи незалежних шкіл і коледжів у Великобританії.

Коледжі розташовані в чотирьох найвідоміших містах Великобританії: Бірмінгемі, Кембриджі, Лондоні та Манчестері.

  • Abbey College Кембридж
  • Abbey College Лондон
  • Abbey College Манчестер

Завдання кожного коледжу полягає в підготовці студентів до здачі GCSE, A-level або до здачі University Foundation Programme.

Коледж в Лондоні пропонує різноманітний діапазон предметів. Коледж має власні лабораторії, комп'ютерні класи, театр, музичну і художню студії. Тут навчають різних дисциплін від математики і фізики до музичних технологій, скульптури, фотографії та образотворчого мистецтва.

Коледж Abbey в Манчестері пропонує широкий діапазон предметів GCSE і A-level. Ці коледжі мають відмінно обладнані класи, особливо для викладання наукових предметів та інформаційних технологій. Манчестерський коледж відрізняється прагматичним підходом до освіти, досягаючи тим самим високі результати. Багато його випускники успішно вступають до кращих університетів Великобританії.

Коледжі Abbey в Кембриджі і Лондоні спеціалізуються на підготовці студентів, які бажають вступити на найпрестижніші курси найпрестижніших університетів країни і світу.

Коледжі Abbey в Кембриджі і Лондоні також пропонують University Foundation Programme для міжнародних студентів.

Студенти-випускники з країн Східної Європи і Співдружності Незалежних держав:

  • Abbey Коледж Кембридж, Лаура Сапа з Казахстану вчиться в Університеті СОАС (SOAS), Лондон, Економіка і економічний розвиток.
  • Abbey Коледж Кембридж, Аріна Ізмайлова з Казахстану вчиться в University of Essex, Бухгалтерський облік і фінанси. - Abbey Коледж Кембридж, Сніжана Санжаровської з України вчиться в University of Essex, Право.
  • Коледж DLD Лондон, Кадиров Сардора з Узбекистану вчиться в University of Nottingham Ноттінгема, Інформатика.
  • Коледж DLD Лондон, Вашікадзе Бика з Грузії вчиться в Kingston University, Бізнес менеджмент.
  • Коледж DLD Лондон, Окруашвілі Кетеван з Грузії вчиться в University of Edinburgh, Економіка і математика.
  • Коледж DLD Лондон, Розанов Микола з Росії вчиться в Goldsmith College of University of London, Соціологія.
  • Коледж DLD Лондон, Алієв Руслан з Росії вчиться в University of Bristol, Економіка.
  • Коледж DLD Лондон, Медведчук Володимир з України вчиться в University of Essex Бухгалтерський облік і фінанси.
  • Abbey Коледж Манчестер, молдавсько Алекс Вайнер.
  • Abbey Коледж Кембридж, Іева Марціонкайте з Литви вчиться в Cambridge University, англійська література.
  • Abbey і Коледж Кембридж, Гліб Панков з Росії вчиться в London School of Economics, Економіка.

Іева Марціонкайте

Вивчає англійську літературу в Ньюнем Коледжі Кембриджського Університету. Іева Марціонкайте була прийнята на перший рік A-Level в Abbey Коледж Кембридж у вересні 2006. У червні 2008, успішно здавши GCE, вона отримала оцінку «Добре» за свою екзаменаційну роботу з психології та вищі оцінки по іспитів A-Level по англійській літературі, історії, психології та критичного мислення. Вона також отримала оцінку «Дуже добре» по іспиту AS-Level з математики. В цілому вона отримала 570 балів за системою оцінки досягнень студентів UCAS.

Гліб Панков

Вивчає Економіку в Лондонській Школі Економіки. Гліб Панков був прийнятий в Коледж Abbey Кембридж в січні 2008. У червні 2008, успішно здавши GCE, він отримав оцінку «Добре» за свою екзаменаційну роботу з психології та вищі оцінки по іспитів A-Level по комп'ютерної технології, економіці, математиці, вищої математики , фізики та російською мовою. Він також отримав відмінні оцінки по іспитів з економіки та математики, а також оцінку «Добре» по іспитів з математики I & II. Він отримав в загальній складності 760 балів в системі UCAS.

------------------

Навчальні заклади можуть змінювати умови навчання, тому, перед оформленням, радимо звертатися до нас в офіс для отримання найактуальнішої інформації. Наші координати Ви можете знайти в розділі « контакти ».

Також рекомендуємо зайти на нашу сторінку « Питання та відповіді », Яка допоможе Вам розібратися в деяких нюансах освіти за кордоном.

Приходьте в наш офіс, ми будемо раді допомогти Вам!

ЗАДАТИ ПИТАННЯ

Сподобалася сторінка? Ставте лайк:

Новости