ВЕНТС запрошує в подорожі «Вентс. Корпоративний блог.

Сімейний відпочинок кращих співробітників за кордоном, екскурсії найбільш успішних виробничих команд по містах України, спортивні змагання, рибальський фестиваль і багато інших корпоративні заходи давно вже стали доброю традицією в компанії «Вентиляційні системи» . Але і це не все! Співробітники компанії мають можливість подорожувати по країні в рамках програми «Тур вихідного дня».

Ініціатива спрямована на підтримку здорового мікроклімату в трудових колективах підприємства. Одноденні поїздки найцікавішими місцями України дозволять співробітникам компанії відпочити і поспілкуватися в неформальній обстановці, зарядитися позитивними емоціями, розширити свій кругозір і в цілому сприятимуть згуртуванню колективів.

Скористатися програмою «Тур вихідного дня» і замовити екскурсію може кожен структурний підрозділ підприємства (департамент, відділ, цех, складський комплекс), причому один раз на півроку. При цьому відправитися в поїздку може не тільки співробітник компанії, але і члени його сім'ї - чоловік або дружина, а також дитина старше семи років.

При цьому відправитися в поїздку може не тільки співробітник компанії, але і члени його сім'ї - чоловік або дружина, а також дитина старше семи років

Одними з перших, хто скористався умовами програми «Тур вихідного дня» в нинішньому році, стали працівники Цехи виготовлення решіток з пластмаси і Цехи переробки пластмас №1 (зміна «Д»), які в серпні побували в мальовничих місцях Черкаської області. Перша група відвідала знаменитий Буцький каньйон і Умань, де змогла помилуватися новими музичними фонтанами, а члени другої групи відпочили на річці Гірський Тікич.

Як відзначають учасники поїздки, екскурсії всім дуже сподобалися. Транспорт був комфортабельний, графік поїздки зручний, а місцеві визначні пам'ятки - річка, водоспади і музичні фонтани - чудові. При цьому найприємніше - це відчувати турботу і увагу, які компанія проявляє по відношенню до своїх співробітників.

Новости