Весь список тварин в GTA 5 види де знайти найнебезпечніші

  1. Повний список тварин в GTA 5:
  2. олень
  3. коти
  4. Собака породи: Бордер-коллі
  5. Собака: Пудель
  6. Собака: Мопс
  7. Собака: Хаскі
  8. Собака: Лабрадор
  9. Собака: Шотландський тер'єр
  10. Собака: Ротвейлер
  11. Свині
  12. койоти
  13. дельфіни
  14. комахи
  15. кролики
  16. Птахи: Ястреб
  17. Птахи: Ворон
  18. Птахи: Баклани
  19. Птахи: Чайка
  20. Птахи: Голуб
  21. касатки
  22. риби
  23. Кури
  24. пуми
  25. скати
  26. щури
  27. акули
  28. Акула-молот
  29. кабани
  30. мавпи
  31. корови

Тварини в GTA 5. Творці всесвітньо відомої іграшки GTA завжди прагнули до максимальної реалістичності графіки. але в Rockstar Games не хотіли додавати беззахисних істот в таку жорстку гру. Однак в п'ятій версії шанувальники нарешті оцінять всі багатство фауни ігрової карти. Тварини в грі не є простим фоном, з ними можна взаємодіяти, полювати на них або просто вбивати.

Дикі тварини суші. У грі їм відведена в основному фонова роль. Єдиний звір, який може раптово Вас здивувати - олень, який частенько впадає прямо під колеса в районі Вайнвуда. Крім оленів в грі можна побачити кабанів, пуму, койотів, щурів, ланей і мавп.

Одомашнені тварини суші. У GTA 5 вони виконують зазвичай фонову роль. Граючи Ви зустрінете корів, курей і свиней.

Представники підводного світу. У грі особлива увага приділяється морським красот. Їли Ви поринаєте з аквалангом в підводні печери, то творці порадують Вас різноманітністю тропічних риб. Крім дрібних рибок на карті можна побачити мурену.

Йеті. У GTA 5 існує легендарний персонаж міфів і легенд - Сніговий Людина. Він з'являється в парі місій, його можна розглядати здалеку, особливо чітко на інфрачервоному зорі. Але розробники розвіють надії гравців, адже пройшовши всю гру на сто відсотків Ви дізнаєтеся, що Бигфут - переодягнений в спеціальний костюм чоловік.

GTA 5 безсумнівно стала на порядок більш захоплююче і реалістичніше не тільки через сюжету, але і завдяки різноманітним представникам фауни!

Вперше в серії GTA в гру були додані тварини. У цій статті ви знайдете картинки з описом тварин, і де їх можна зустріти. Деякі тварини є потенційними жертвами другорядних місій, присвяченій полюванні.

З метою підвищення продуктивності в GTA Online тварин немає.

Повний список тварин в GTA 5:

кити

Кити доступні виключно в PS4, Xbox One і PC версії гри Кити доступні виключно в PS4, Xbox One і PC версії гри. Напевно, найбільша тварина в GTA 5. Можна знайти в океані, не надто близько до берега.

олень

олень

коти

Коти доступні виключно для PS4, Xbox One і PC версії GTA 5 Коти доступні виключно для PS4, Xbox One і PC версії GTA 5. Коти дуже часто зустрічаються в місті, одні просто бродять, інші лежать на землі.

Собака породи: Бордер-коллі

Бордер-коллі можна зустріти виключно на PS4, Xbox One і PC Бордер-коллі можна зустріти виключно на PS4, Xbox One і PC. Бордер-коллі можна знайти в місті.

Собака: Пудель

Пудель доступний тільки для PS4, Xbox One і PC версії GTA 5 Пудель доступний тільки для PS4, Xbox One і PC версії GTA 5. Ви знайдете цю собаку в престижних околицях Лос-Сантоса. Неможливо пропустити з білим кольором і елегантним силуетом!

Собака: Мопс

Виключно для PS4, Xbox One і PC Виключно для PS4, Xbox One і PC. Ви знайдете мопсів в місті. Вони легко відрізнити через їх плоскій поверхні. Ці собаки середнього розміру і в чорний, коричневий кольори.

Собака: Хаскі

Хаскі ещ одна з порід собак яка доступна виключно для PS4, Xbox One і PC Хаскі ещ одна з порід собак яка доступна виключно для PS4, Xbox One і PC.

Собака: Лабрадор

Це досить типова порода собак, часто можна побачити в компанії людей Це досить типова порода собак, часто можна побачити в компанії людей.

Собака: Шотландський тер'єр

Виключно на PS4, Xbox One і PC Виключно на PS4, Xbox One і PC. Собака довгошерста, біла або сіра, він також відомий як «Вести».

Собака: Ротвейлер

Собака: Ротвейлер

Свині

Свині знаходяться в основному на задніх дворах сільських будинків округу Блейн Свині знаходяться в основному на задніх дворах сільських будинків округу Блейн.

койоти

Койот можуть з'являтися у піщаних берегів, і групами в пустелі Койот можуть з'являтися у піщаних берегів, і групами в пустелі. Так само можуть можуть раптово перетнути вам дорогу, в основному це може статися в окрузі Блейн. Койоти нешкідливі і тікатимуть, коли ви будете до них наближатися.

дельфіни

Виключно на PS4, Xbox One і PC Виключно на PS4, Xbox One і PC. Ви можете побачити дельфінів в океані. дельфіни також присутні і в GTA Vice City і GTA San Andreas, але в дуже обмеженому вигляді.

комахи

Метеликів і мух, можна побачити всюди у відкритому світі, особливо в безпосередній близькості від садів і квітів, розкиданих місцях по карті Метеликів і мух, можна побачити всюди у відкритому світі, особливо в безпосередній близькості від садів і квітів, розкиданих місцях по карті. У PS4, Xbox і PC версію були доданий і світлячки.

кролики

Виключно на PS4, Xbox One і PC Виключно на PS4, Xbox One і PC. Ви знайдете кроликів всюди в природі. Будьте обережні, вони дуже полохливі і втечуть при найменшому шумі.

Птахи: Ястреб

Яструби присутні всюди в пустелі Яструби присутні всюди в пустелі.

Птахи: Ворон

Воронов можна знайти всюди, їх легко відрізнити по їх чорним пір'ям Воронов можна знайти всюди, їх легко відрізнити по їх чорним пір'ям.

Птахи: Баклани

Баклани досить великий птах і може бути визнано їх довгою шиєю Баклани досить великий птах і може бути визнано їх довгою шиєю. Ви знайдете їх зокрема, в тих областях, де дуже багато рослинності і в безпосередній близькості води.

Птахи: Чайка

Чайок можна знайти недалеко від пляжів і рифів Чайок можна знайти недалеко від пляжів і рифів.

Птахи: Голуб

Виключно на PS4, Xbox One і PC Виключно на PS4, Xbox One і PC. Мало хто очікував побачити голубів в оновленій версії GTA 5, але розробники все ж їх додали.

касатки

Виключно на PS4, Xbox One і PC Виключно на PS4, Xbox One і PC. Косаток легко виявити у воді їх кольором. Ви знайдете їх в океані.

риби

Риб, не великих розмірів можна побачити всюди у воді вздовж берегів Лос-Сантоса і округу Блейн Риб, не великих розмірів можна побачити всюди у воді вздовж берегів Лос-Сантоса і округу Блейн. Вони нешкідливі.

Кури

Кури в грі знаходяться в Blaine County, а також в невеликих дворах деяких будинків Кури в грі знаходяться в Blaine County, а також в невеликих дворах деяких будинків. А також в Лос-Сантос, на території, контрольованій Vagos, недалеко від міста, поруч з будинком тітки Франкліна.

пуми

Пуми в основному мешкають в різних лісових районах Blaine County Пуми в основному мешкають в різних лісових районах Blaine County. Якщо підібратися до них ближче вони почну нападати на вас.

скати

Виключно на PS4, Xbox One і PC Виключно на PS4, Xbox One і PC. Скатів легко знайти в будь-якій частині океану.

щури

Щурів можна знайти в сільських районах і покинутих будівлях, а так само в старих мотелях або в каналізаціях міста Щурів можна знайти в сільських районах і покинутих будівлях, а так само в старих мотелях або в каналізаціях міста.

акули

Акули Акули. Творці гри ретельно вивчили спосіб життя і особливості звичок великої білої акули. На карті вони зустрічаються рідко і відзначені червоними крапками. У грі все як в житті, акула нападе, якщо Ви не залучите до себе її увагу. Адже всі знають, що найнебезпечніший морський хижак нападає на людей лише з цікавості або плутаючи серфенгистов зі своєю улюбленою їжею - тюленями. Якщо Ви мали необережність звернути на себе увагу ігровий акули - готуйтеся до видовищної смерті!

Акула-молот

Виключно на PS4, Xbox One і ПК Виключно на PS4, Xbox One і ПК.

кабани

Кабани можуть бути знайдені в основному поблизу від річок і струмок Кабани можуть бути знайдені в основному поблизу від річок і струмок. Вони абсолютно нешкідливі.

мавпи

Мавпи не доступні у відкритому світі гри, вони використовувалися в грі виключно в кат сценах деяких місій Мавпи не доступні у відкритому світі гри, вони використовувалися в грі виключно в кат сценах деяких місій.

корови

Корів можна знайти на декількох фермах у всьому Blaine County, також недалеко від затоки Paleto Корів можна знайти на декількох фермах у всьому Blaine County, також недалеко від затоки Paleto. Кілька ферм знаходяться в Grapeseed, недалеко від піщаних берегів.

Чоп собака Ламара, якому буде доручено до Франкліна в сюжетній лінії. У новій версії гри, собакам відведена особлива роль. У Франкліна з'являється вірний супутник і помічник - ротвейлер Чоп, який допомагає в пошуку колекційних предметів і проходженні місій. Також є собаки другого плану - сторожові. Вони сповіщають охорону, якщо учуют Вас на їх території.

Новости