Весільна білизна для нареченої. Яким чином вибирати нижню білизну?

Нижня білизна для молодої дівчини грає одне з головніше ролей в загальному ансамблі наряду, а гарне нижню білизну нареченої - це запорука внутрішнього спокою, впевненості в собі і в своєму зовнішньому вигляді. Що значить хороше? Це слово включає в себе правильно підібраний розмір, якісний матеріал, з якого пошито білизна, і правильно підібраний фасон.

Навіть саму ідеальну фігуру можна зіпсувати неправильно підібраним розміром. В результаті воно може натерти в найніжніших місцях, передавити спину і пахви, утворивши неіснуючий жирової валик.

Для дівчат з пишними грудьми треба підбирати м'які бюстгальтери з кісточкою.

Дівчатам, які не володіють великими формами, варто звернути увагу на бюстгальтери з чашкою, які додадуть красиву форму і підкреслять груди.

Загальні правила для будь-якої фігури і будь-якого білизни:

  • Білизна повинна бути максимально зручним і приємним на дотик;
  • Білизна повинна ідеально сидіти, ніде не притискати, ні стягувати, і не бовтатися;
  • Білизна повинна бути яскравим і красивим, не ховати вас, а підкреслювати ваші достоїнства.

Коли ми вибираємо білизна на кожен день, ми беремо прості по фактурі тканини. На весілля нареченій, прям судилося вибрати для себе незвичайне для неї нижню білизну, як за кольором, так і за фактурою тканини і декору. Звичайно, як і всі у нареченої, нижня білизна має бути повітряним, ніжним, привабливим і підкреслюють її гідності. Ви повинні в ньому відчувати себе королевою. Вірніше, навіть так. Ви в одному тільки нижній білизні повинні себе почувати нареченою, і виглядати нею.

Перевага завжди у нижньої білизни з багатим мереживом. Виняток може скласти шовк, але і він теж декорується мереживом для створення ніжного настрою.

У 2015 році в тренді - білизна нареченої! Справді, мода задала тон білизни пастельних відтінків, рожевий, кремовий, молочний - наймодніші кольори в цьому році. Якщо виходити з фактури тканини - ми побачимо те ж саме, це мережива і атлас.

Комфорт по -, як і раніше на перших позиціях, вибирати потрібно виходячи з вашої конституції тіла і під фасон сукні Комфорт по -, як і раніше на перших позиціях, вибирати потрібно виходячи з вашої конституції тіла і під фасон сукні.

Модними тенденціями стали класичні трусики, стрінги трохи відходять на задній план.

Змінилися позиції і в створенні самого білизни, нові 3D - технології створюють так званий ефект другої шкіри - дихаючий матеріал, що пропускає вологу.

З'являються нові тканини, синтезуються старі, наприклад бавовна вже не просто хлопок, а мерсірізірованний, оброблений особливим способом, після чого в неї з'являються блиск, високу стійкість кольору і поглинання вологи.

Хотілося б ще уявити таблицю розмірів, так як далеко не

все в цьому розбираються, а так ви зможете вибрати свій розмір, запам'ятати його і вже добре орієнтуватися в широкому розмаїтті і багатому виборі нижньої білизни.

Таблиця розмірів бюстгальтерів:

Таблиця розмірів бюстгальтерів:

Обхват стегон вимірюється по найбільш опуклим частинам.

Таблиця розмірів трусів:

Це цікаво:

Що значить хороше?

Новости