Весільне взуття - як вибрати взуття на весілля для нареченої

  1. вступ Весілля - довгоочікуваний день, про який мріють усі дівчата. Він повинен бути ідеальний у всьому....
  2. Кольори і аксесуари

вступ

Весілля - довгоочікуваний день, про який мріють усі дівчата. Він повинен бути ідеальний у всьому. Прийшовши на весільні сайти, ви знайдете безліч порад, щодо проведення весільної церемонії і торжества, а також зможете задати будь-яке вас цікавить. Наряд нареченої відображає настрій своїй прекрасній власниці, багато що говорить про її смак і характер. Все в ньому має бути прекрасно, а кожна деталь відіграє особливу і важливу роль. Сьогодні ви дізнаєтеся, як зробити правильний вибір весільного взуття.

Весільне взуття - деталь, можливо, відразу і не кидається в очі, але займає вкрай важливе місце серед інших весільних аксесуарів. Вона повинна бути особливою, ідеальною, красивою, ошатною, святкової і розкішною. При цьому нареченій доведеться провести в ній не одну годину, а тому вона повинна бути комфортною і зручною, а також якісною.

Взуття на весілля = весільну сукню

Як же вибрати весільну взуття? Мабуть, центральним елементом в образі нареченої залишається плаття. Від кольору, довжини і моделі весільного плаття залежить вибір інших весільних аксесуарів.

Стиль і яскравість короткого весільного плаття прекрасно підкреслять туфлі чи босоніжки на високому стійкому каблуці, високій шпильці або танкетці. До такого вбрання краще підбирати легкі і ошатні туфлі, мис яких відкрито.

Як вибрати весільну сукню

Якщо ви вибрали дуже довга сукня, то до нього більше підійдуть низькі підбори. Сюди ж можна приміряти класичні човники з тонкої шпилькою. Романтичне і ніжне плаття, що нагадує бальне, прикрасять витончені туфлі, каблук яких не високий і витончений. Мис в таких туфлях може бути закруглений.

Для майбутніх мам, які збираються заміж, до вибору взуття слід підходити особливо відповідально. В першу чергу, вона повинна бути зручною і комфортною. Найкраще відмовитися від високих каблуків і шпильок і віддати перевагу легким і стильним балеткам, які виглядають не менш нарядно і розкішно.

Постарайтеся підбирати красиву і витончену взуття. Будьте обережні з квадратним каблуком, який може виглядати грубо.

Кольори і аксесуари

Весільні аксесуари повинні поєднуватися між собою за кольором і стилю. Колір весільного взуття повинен гармоніювати з сукнею. Вона може бути трохи світліше. Головне стежте за тим, щоб туфлі не були на тон темніше. Зазвичай вибирають пастельні і світлі кольори: рожеві, бежеві, кремові або перлинні.

Найпростіший спосіб не прогадати з взуттям - взяти шматочок тканини весільного плаття, коли підете за покупкою. Так ви зможете легко підібрати саме те, що потрібно вам.

Фурнітура на весільній сукні повинна поєднуватися з тією, якою прикрашена взуття. Стрази, коштовності, блискітки, бісер і паєтки - вибір тут неймовірно великий. Головне щоб все гармоніювало і ідеально підходило до основного елементу ансамблю - сукні.

Весільне взуття зазвичай проводитися із застосуванням найякісніших і натуральних матеріалів. Атлас, шкіра, парча, замша або мереживо - все вони покликані зробити весільні туфлі зручними і красивими.

Конкретні поради щодо вибору

  1. У магазин краще вирушати ввечері. Чому? Увечері ноги зазвичай набрякають, і ви зможете підібрати саме те, що ідеально "сяде" на вашу ніжку.
  2. Разом з клаптем весільного плаття, захопіть в магазин колготки або панчохи, які плануєте одягнути на торжество і міряйте туфлі разом з ними.
  3. Купуйте весільне взуття заздалегідь, для того щоб був час її розносити. Мозолі і тісне взуття не повинні затьмарювати ваше свято.
  4. Сумочка, взуття та аксесуари повинні бути в одному кольорі. Сюди ж відносяться ремінці, браслети, сережки і шпильки для волосся. Все це повинно створювати єдиний образ.
Чому?

Новости