Весільні сукні для повних і вагітних дівчат

  1. Весільні сукні для повних дівчат

А тепер подивіться на моделей і скажіть, хіба вони не прекрасні

А тепер подивіться на моделей і скажіть, хіба вони не прекрасні? Хіба можна сказати що-небудь погане на адресу нареченої з животиком? Навпаки, її зовнішній вигляд викликає благоговіння до себе, душевний трепет. І не потрібно зривати і ховати живіт, адже ви повинні пишатися ними, нести себе як кришталевий посуд з прекрасним вмістом. А величезний вибір весільних суконь зараз особливо великий і різноманітний.

Наречена не повинна турбуватися, що не зможе з - за живота одягнути гарне весільне плаття, повірте, можна підібрати для себе плаття дуже гарне, і виглядати ще краще, ніж інші нареченої! Ваше тіло стало ще красивішим, повні груди, м'які лінії плечей і рук, плавна хода і задоволена загадкова посмішка вже матері - це все ваші гідності, і їх потрібно підкреслювати і пишається собою.

Для вагітних наречених підходять сукні в стилі «Ампір» - з розкльошені подолом від грудей, що облягає ліфом. Струмує поділ НЕ буде утрудняти рухів. А налита груди буде підкреслена красивим декорованим ліфом. Таке плаття зробить вас стрункою, і не створить ефект колобка. Верх сукні можна додатково підкреслити красивим бантом або брошкою. Головне, довжина сукні повинна бути чітко вам по щиколотку, тому що спіткнутися вам ні в якому разі не можна, а відсутність каблуків на ваших туфельках додасть вам комфорту і впевненості при ході.

Низ сукні не повинен бути сильно декорований і мати щільну фактурну тканину, щоб не обтяжувати ваш образ. Прикрас теж не повинно бути багато, нитка перлів або кольє на тонкому ланцюжку для зони декольте в разі відкритого сукні. Якщо вибрали закрите плаття - краще обійтися без прикрас в зоні грудей.

Пишні сукні вам додадуть тяжкості, тому максимум сукні з А - силуетом. Важка і масивна біжутерія і великі весільні букети вам також не потрібні.

Уникати потрібно сукні - русалки, короткі сукні з пишною спідницею, тому що виглядати ви будете смішно і недоречно, як дівчина, яка не розуміє, що з нею відбувається.

Не забувайте, ви вже мама, тому бережіть себе і малюка.

Весільні сукні для повних дівчат

І ось весільні сукні для повних дівчат, які також розбивають всі приїлися і банальні стандарти.

Повна дівчина не повинна комплексувати з - за своєї ваги, об'єму грудей і стегон. Вибір суконь для повних наречених величезний. Важливо вибрати для себе той образ, який буде на вас сидіти ідеально, а не просто «не погано», підкреслювати груди, а не обмежувати її або вивалювати. Що не можна вибирати для повних дівчат?

Однозначно сукні з корсетом, який перетягне спину і зробить на ній ряд ковбасних виробів.

Однозначно не можна тонкі бретельки на плечах, вони також впинаються в шкіру, і виглядати це буде, мінімум, не естетично.

Однозначно не можна масивні прикраси в зоні декольте.

Однозначно не можна великі букети та букети у формі кулі. Вибирайте букети вертикальні або букети какскадной форми.

Однозначно не можна сукні з чітким переходом ліній, фактури і кольору тканини в зоні грудей і талії. Це розділить ваше тіло навпіл і обтяжать образ.

Ваше сукня має мати плавні м'які переходи кольору, фактури і крою. Бретельки на плечах повинні бути широкими, а спідниця на плаття з вертикальними фалдами.

Ви можете вибрати собі і плаття-русалку, однак вибирайте обережно, і не забувайте про гармонію сукні з вашим тілом.

Це цікаво:

Хіба можна сказати що-небудь погане на адресу нареченої з животиком?
Що не можна вибирати для повних дівчат?

Новости