Весільні сукні омбре? Приєднуйтесь до різнобарвною тенденції!

Чи знаєте ви, звідки пішла традиція вдягати біле плаття на весілля? Для нас це здається само собою зрозумілим, але це не завжди було так. Законодавицею цієї моди стала ні більше, ні менше англійська королева Вікторія, яка надягла на своє весілля в 1840 році біле плаття, яке уособлює чистоту і невинність, а також фату. Слідом за нею багато наречених стали вибирати цей же колір, і поступово такий образ нареченої став традицією.

Але все ж кожна традиція змінюється і розвивається з плином часу, що ми і спостерігаємо десятиліття за десятиліттям, рік за роком в колекціях дизайнерів і на подіумах з весільними показами. Білий колір почав поступатися місцем іншим відтінкам начебто пастельних або тілесних ого (nude), і навіть більш яскравим і інтенсивним квітам для сміливих нетипових наречених.

Хоча зміни в моді і відбуваються з року в рік, але всі ми знаємо, що мода повертається і йде по спіралі, тому сьогодні ми присвячуємо статтю тенденції, яка повернулася до нас з 70-х років! Так звана техніка tie-dye стала характерною рисою для одягу хіпі, які витравлюється колір з готових виробів, створюючи абсолютно неповторні малюнки. У весільній моді цей спосіб застосовується навпаки - спідницю сукні фарбують, домагаючись ефекту омбре, тобто градієнта від білого верху до кольорового низу.

Одне з явних переваг цієї техніки полягає в тому, що ефекту можна домогтися самостійно в домашніх умовах, так що це може стати ідеальним варіантом для наречених, які збираються надати своєму весіллі хенд-мейд чарівності. У той же час з'являється все більше дизайнерів, які використовують цей хід в своїх моделях.

зберегти зберегти

Credits: Rock and Roll Bride

зберегти зберегти

Credits: JLM Couture

зберегти зберегти

Credits: Lucy Can not Dance

зберегти зберегти

Credits: Cleo and Clementine

Найпопулярнішими квітами тут будуть рожевий і блакитний, так як вони ідеально підтримують баланс - такий колір виділяється, але в той же час не виглядає занадто помітно. Чудовим доповненням до такої сукні стане кольорова фата. Ви теж про це вже думали? тоді подивіться в нашій статті, які прекрасні варіанти можуть бути!

зберегти

Credits: Cleo and Clementine

Футболка омбре ідеально підійде для пляжної весілля або літнього весілля на природі, де оточення і декор також можуть бути вільним, нетиповим і, можливо, трохи хіпі-шик.

зберегти

Credits: Emm And Clau

зберегти зберегти

Credits: Lucy Can not Dance

зберегти зберегти

Credits: Lucy Can not Dance

зберегти зберегти

Credits: Mark Brooke Photography

Може бути, ви хочете вразити всіх більш сміливими і соковитими кольорами? Тоді вам, можливо, сподобаються ті варіанти, які ми покажемо нижче. Поєднуйте таке плаття з яскравими сезонними квітами або вінком, і тоді ви отримаєте вражаючий образ!

зберегти

Credits: Amber Gress

зберегти зберегти

Credits: French Kiss The Bride

зберегти зберегти

Credits: Jenny Markham

зберегти зберегти

Credits: Yolande Snyders Photography of YSP

Яким би не був стиль вашого весілля - романтичний, бохо, еко - омбре у всіх його проявах стане тенденцією в наступному році. А ви приєднаєтеся до цієї нової моді?

Ви теж про це вже думали?
А ви приєднаєтеся до цієї нової моді?

Новости