Весільні сукні ретро і вінтаж, фото

  1. Кому підходить стиль ретро
  2. Як виглядають вантажу сьогодні
  3. 20-і роки
  4. 30-і роки
  5. 40-і роки
  6. 50-і роки
  7. 60-і роки
  8. 70-і роки
  9. 80-і роки
  10. З чим поєднувати
  11. Головні убори
  12. взуття
  13. прикраси
  14. Корисне відео
  15. висновок

Прийшовши в весільний салон, можна зіткнутися з однотипністю і схожістю нарядів. І все це не дивлячись на великий асортимент. Усі сукні немов схожі один на одного. А Переміряла з десяток, голова починає плутатися, так і здається, що цей варіант ти вже мірила. А так хочеться в день одруження виглядати неповторно і оригінально.

Чому б не втілити своє бажання? Для цього буде потрібно створити образ. Наприклад, стиль ретро. Вінтаж завжди був і залишається популярним напрямком в моді. Його переробляють на сучасний лад, стилізуючи під певні епохи. В такому весільному вбранні дівчина точно буде найбільше запам'яталась і яскравою нареченою.

Кому підходить стиль ретро

Перед тим, як вибрати вінтажний весільний наряд, слід усвідомлювати, що ретро - це не сукня з бабусиної шафи Перед тим, як вибрати вінтажний весільний наряд, слід усвідомлювати, що ретро - це не сукня з бабусиної шафи. Це стилізована сучасна і стильна версія модних тенденцій тих років.

Одне з головних переваг ретро-вбрання в тому, що воно підходить абсолютно всім. Дівчина може не мати шикарну стрункою фігурою, бути невисокого зросту і бути скромною. Головне, що визначає образ - бажання нареченої виглядати оригінально і не бути схожою на все.

Ретро-стиль - це 20-е -. Не дивлячись на одну загальну назву, кожне десятиліття знаменується новими модними віянням, а це означає, що наречена зможе вибрати ту епоху, яка найбільш комфортно підходить саме їй.

Як виглядають вантажу сьогодні

Модні колекції відомих дизайнерів все частіше і частіше включають в себе. Це стильно й елегантно. Тому, якщо дівчина хоче виглядати як ретро-наречена, їй слід трохи зануритися в епоху, історію і стежити за модними показами.

20-і роки

На подіумах тих років відбувалася справжня революція. Спідниці жінки стали укорочувати і прибрали зі свого гардероба стягуючий корсет. Популярність отримав фасон весільного плаття, що має:

  • закрите декольте;
  • пряму спідницю;
  • ажурні рукави;
  • прямий силует;
  • відкриту спину.

В образі дівчини 20-х років наречена зможе відчути себе зіркою кіно в яскравому вбранні та з сміливим макіяжем.

30-і роки

Час сміливих рішень і жіночої емансипації Час сміливих рішень і жіночої емансипації. Пішли в бік драпіровці, аксесуари і складні прикраси. Наречена тепер в прямому легкому вбранні без будь-яких деталей.

Незважаючи на скромність цього образу, було прийнято додавати надмірно яскравий макіяж і головні убори. Завдяки цьому звичайна скромна панянка може перетворитися в справжню жінку-вамп.

40-і роки

Суворі військові роки на диво не пройшли без модних напрямів і тенденцій. Не дивлячись на навколишню дійсність, велика увага приділялася саме жіночності і ніжності образу.

Поряд з цим міцно увійшли в моду сукні, схожі на чоловічі сорочки. Вони розбавлені ніжним бантиком на шиї, шовковими тканинами і гіпюровими вставками.

50-і роки

Повоєнне десятиліття являє собою самий в наші дні. У той час з'явилися фасони, які використовуються в даний час. Пишна спідниця, багатошаровий фатин, велика кількість мережива, підкреслена лінія талії - ось те, що так любимо нареченими того періоду.

Образ дівчини виглядає як-ніколи елегантно, витончено і романтично. При цьому немає ніякої розкоші і багатства деталей. Все максимально скромно і в той же час граціозно.

60-і роки

Відвертість у всьому - ось девіз нареченої тієї епохи Відвертість у всьому - ось девіз нареченої тієї епохи. Вперше в 60-і роки в якості вінчального вбрання панянки вибирали нескромне міні.

При цьому, фасон сукні залишається А-силует, а от довжина істотно коротшає. Можливі варіанти як більш приталеного низу, так і расклешенной пишної спідниці.

70-і роки

Поєднувати непоєднуване прагнули кутюр'є 70-х років і їм вдало це вдавалося. Таємничість образу нареченої досягається завдяки оригінальним весільним вбранням. Наприклад, на подіумах стали з'являтися фасони, у яких попереду був укорочений низ, а ззаду він йшов на подовження (так званий).

Улюбленими додатковими елементами на плаття вважалися рукава-ліхтарики, волани, оборки і рюші. При чому, чим більше їх було, тим більш модним і оригінальним вважалося плаття.

80-і роки

Класичні варіанти весільних суконь з'явилися в далекі 80-і роки.

Вони були зшиті за всіма правилами:

  • Пишна спідниця.
  • Приталений ліф.
  • .

Наречена в такому вбранні була ніжною і романтичною персоною Наречена в такому вбранні була ніжною і романтичною персоною. Фата була обов'язковим атрибутом образу 80-х років. Її довжина повинна була бути максимальною.

З чим поєднувати

Всі деталі в образі нареченої повинні між собою гармоніювати. В іншому випадку, не вийде цілісного зовнішнього вигляду.

Головні убори

Який аксесуар на голову віддати перевагу залежить від обраної епохи. Він повинен підходити під сам наряд. В якості головного убору можна надіти як шовкова хустка, так і оригінальну капелюшок. При цьому, завдання аксесуара - створити більш цілісний образ, тому він повинен бути невеликим і не закривати обличчя.

Відповідним варіант під образ нареченої в стилі ретро може стати пов'язка на голову з квіткою на боці. Це грайливий і в той же час кокетливий зовнішній вигляд, який вдасться створити.

взуття

Човники і балетки - це два універсальних типу взуття, які підійдуть до будь-якого образу Човники і балетки - це два універсальних типу взуття, які підійдуть до будь-якого образу. Витончені і елегантні - це їх головні характеристики. Крім того, вони не будуть залучати до себе зайвої уваги, відволікаючи від основного наряду.

прикраси

Рукавички - це аксесуар, який, мабуть, був основним на весіллях тих років. У 20-30-і роки носили короткі ажурні варіанти, пізніше довжина рукавичок видовжувалася, а тканину ставала щільніше. У підсумку в 70-х стало прийнято підбирати матеріал виходячи з тканини весільного плаття.

Якщо у вас є справжні вінтажні аксесуари, то в даному випадку їх можна використовувати. Це можуть бути бабусині сережки, кліпси або намисто.

Зверніть увагу, що при складанні варто згадати і про нареченого, який повинен гармоніювати зі стилем своєї обраниці. Йому також необхідно підібрати костюм під обрану вами епоху.

Корисне відео

Граціозні весільні сукні в стилі ретро.

Ретро сукні на весілля.

Вантажні весільні сукні.

висновок

Надихнути тією епохою, яку ви б хотіли стилізувати. Для цього можна подивитися ретро фільми і відчути той час. Тоді з легкістю вийде створити стильний і модний образ ретро-нареченої.

Чому б не втілити своє бажання?

Новости