Весільні сукні в стилі ретро: фото вантажних моделей

  1. Весільна сукня в стилі вінтаж
  2. Весільні сукні в стилі «ретро»
  3. Оздоблення весільних суконь в вінтажному стилі

Це безпомилковий вибір витончених і екстравагантних наречених, готових перетворити власне весілля в незабутню романтичну казку.

Вантажні весільні сукні - чудовий варіант створення унікального образу Вантажні весільні сукні - чудовий варіант створення унікального образу.

Сьогодні він не зажадає пошуку ексклюзиву. Тим більше що оригінали, особливо дизайнерські, як правило, мають захмарною ціною і стають бажаними лотами на світових аукціонах. Але саме вони надихають сьогоднішніх дизайнерів - стилізація під вінтаж перетворися в один з найцікавіших і багатообіцяючих трендів моди для наречених.

Весільна сукня в стилі вінтаж

Весільна сукня в стилі вінтаж

У моді до цього стилю зараховують фасони і силуети, яким «виповнилося» не менш 30-ти років. Але особливо актуальними для нарядів молодят стали сьогодні стилістичні ідеї 50-х років минулого століття. І це не дивно - саме в це десятиліття з'явилися дуже жіночні і романтично-витончені моделі, що ідеально підходять до образу нареченої.

І це не дивно - саме в це десятиліття з'явилися дуже жіночні і романтично-витончені моделі, що ідеально підходять до образу нареченої

Вибір конкретної моделі весільного плаття в вінтажному стилі залежить, в першу чергу, від сценарію одруження. Весілля, витримані в стилі 50-х - один наймодніших трендів, і наряд нареченої на такому святі стане ключовим і вирішальним. Це відмінний вибір для тих, хто готовий продемонструвати відмінну фігуру і гарний смак.

Це відмінний вибір для тих, хто готовий продемонструвати відмінну фігуру і гарний смак

Канонічний фасон такого наряду формує і підкреслює класичний і витончені силует «пісочний годинник». Його автором вважається легендарний француз Крістіан Діор, який постарався створити образ жінки-квітки.

Його автором вважається легендарний француз Крістіан Діор, який постарався створити образ жінки-квітки

Три ключових акценту такого вантажного весільну сукні - декольте, талія і стегна залишилися незмінними і в сучасних варіантах. Делікатний виріз човником або «сердечком» суворого, практично корсетного ліфа відтіняє пишна укорочена - до колін або трохи нижче - спідниця.

Делікатний виріз човником або «сердечком» суворого, практично корсетного ліфа відтіняє пишна укорочена - до колін або трохи нижче - спідниця

Для любительок модних експериментів дизайнери пропонують ліфи з відкритими плечима, доповнені довгими, вище ліктя шовковими рукавичками.

Легкість і французький шарм образу нареченої додадуть такі як на фото вантажні весільні сукні в стилі 50-х:

Ідеальним матеріалом для цього наряду стане мереживо з великим купонним квітковим візерунком, воно чудово поєднується з чистими лініями фасону. В якості альтернативи дизайнери сьогодні використовують муаровий шовк, атлас і сатин з набивними квітковим принтом. Модель не вимагає додаткового декору, її відмінно підтримають аксесуари, витримані в тому ж стилі.

Модель не вимагає додаткового декору, її відмінно підтримають аксесуари, витримані в тому ж стилі

Такі наряди ідеально підходять власницям бездоганно струнких і мініатюрних фігур.

Весільні сукні в стилі «ретро»

Весільні сукні в стилі «ретро»

Витончена і загадкова епоха 30-х років минулого століття в сьогоднішніх трендах - це чудові, складного крою моделі, що створюють ніжний і в той же час оригінальний спосіб. Сьогодні вони по праву стали альтернативою класичних «бальних» нарядів для наречених.

Сьогодні вони по праву стали альтернативою класичних «бальних» нарядів для наречених

Що варто врахувати при виборі весільного плаття в стилі «ретро»? Воно прикрасить фігуру будь-якого типу, оскільки рафінована жіночність - основна ідея такого фасону. Облягаючий силует, плавні лінії ліфа і Подолу і тонко розставлені акценти силуету, створюють аристократичний і при цьому провокаційний образ.

Облягаючий силует, плавні лінії ліфа і Подолу і тонко розставлені акценти силуету, створюють аристократичний і при цьому провокаційний образ

Знаковим для таких моделей стає зона декольте, яку підкреслюють м'яким драпіруванням і глибокими вирізами. Відкрита спина - сміливий, але елегантний хід, який в таких моделях виглядає особливо органічно. Особливо з демонстративно скромною довжиною - до щиколотки - це один з модних прийомів стилю, чудово підкреслює жіночність та сексуальність.

Оздоблення весільних суконь в вінтажному стилі

Оздоблення весільних суконь в вінтажному стилі

Напівприталений або облягає фігуру силует створюють не тільки лінії крою, але і тканини, які в таких фасонах грають вирішальне значення. Тонкі, хвилясті і приймають форму тіла натуральний шовк і шифон використовувалися ще в оригінальних нарядах.

Тонкі, хвилясті і приймають форму тіла натуральний шовк і шифон використовувалися ще в оригінальних нарядах

У такому виконанні, характерні для фасонів складки, драпірування, асиметричні деталі крою і багатошаровість виглядають найбільш виграшно.

У такому виконанні, характерні для фасонів складки, драпірування, асиметричні деталі крою і багатошаровість виглядають найбільш виграшно

Справжня спокуса вантажних весільних суконь в стилі 30-х - розкішна, що вражає уяву обробка. Канони цього десятиліття ввели в моду чудову вишивку бісером і стеклярусом. Цей ефектний, але в той же час елегантний прийом як не можна краще доповнює ідею фасону.

Цей ефектний, але в той же час елегантний прийом як не можна краще доповнює ідею фасону

Для наряду нареченої ідеальним варіантом стане вишивка в стилі «арт деко» підібрана тон в тон до основного кольору моделі. Він, в варіантах «ретро» може варіюватися від класичного білого до вишуканих відтінків чайної троянди або айвори. Витонченість, ніжність, загадковість - ці штрихи образу такі моделі створюють бездоганно.

Що варто врахувати при виборі весільного плаття в стилі «ретро»?

Новости