Весільні сукні з квітковим принтом

Весна увірвалася не тільки в наші вікна сонячним світлом, але і в наші шафи - яскравими сукнями, туфлями і бажанням носити поменше шарів одягу. Головний тренд весни (скоріше навіть не тренд, а лейтмотив) - це квітковий принт. Ні в один час року не хочеться так сильно носити сукні та блузи з великими квітковими малюнками, як після затяжної зими. Весільних суконь це теж стосується - не вічне ж їм бути тільки білими :)

Не кожна наречена вибирає плаття "класичного крою" і "класичного кольору". І якщо з кольором все досить очевидно (білий - це майже синонім весілля), то з фасоном набагато більше варіацій, про яких, наприклад, можна прочитати в нашому матеріалі про найпопулярніші силуетах наряду нареченої. Тут можна лавірувати серед усталених, давно придуманих і улюблених фасонів, які є в асортименті будь-якого весільного каталогу. Але з відтінками весільні модні будинки і дизайнери експериментують порівняно рідко - ймовірність, що на десять наречених буде п'ять, які захочуть, замість білої сукні, синє або блакитне, вкрай низька. А ось великі пастельні квіти, "розсипані" по подолу пишної спідниці, - це золота середина між яскравим кольором і монохромом. І сьогодні ми вирішили придивитися до квітковим весільним сукням уважніше.

Амаль Аламуддін і Джордж Клуні
Амаль Аламуддін і Джордж Клуні

Амаль Аламуддін і Джордж Клуні

Квітковий принт на весільній сукні - це не настільки революційне рішення, яким воно може здатися деяким нареченим :) Якщо у вас консервативний погляд на образ дівчинки в головний і самий і красивий її день, не бійтеся розглядати варіанти пастельних відтінків: рожевого, лілового, пудровий, жовтого, блакитного. І в цю ж категорію внесіть варіанти сукні нареченої з квітами. Особливо доречно такий варіант буде виглядати в контексті рустикального стилю або просто церемонії під відкритим небом на тлі зеленого ландшафту.

Кольорове плаття з рукавом   900 грн, HELENBER 1200 грн,   RALPH LAUREN   3000 грн, JOVANI 1300 грн
Кольорове плаття з рукавом 900 грн, HELENBER 1200 грн, RALPH LAUREN 3000 грн, JOVANI 1300 грн

Коли ми робили матеріал про весіллях "У стилі cherry blossom", то надихалися цвітінням вишень, яблунь та інших фруктових дерев, які вже зовсім скоро огорнуть міста білої і ніжно-рожевий серпанком дрібних пелюсток. Плаття ж з великими і більш яскравими квітковими принтами - ідеальний варіант не тільки для весни, а й для літа. Безумовно, мало що може конкурувати з красою білосніжного вбрання нареченої на тлі пишної зелені в середині літа. Але, з іншого боку, ще ефектніше на підсумкових фотографіях з весільною зйомки буде виглядати яскравий квітковий малюнок на тому ж зеленому тлі.

EKATERINA ALEKSANDROVNA   1200 грн,   GAURAV GUPTA   2000 грн, VALENTINO 2000 грн,   LN FASHION   1100 грн
EKATERINA ALEKSANDROVNA 1200 грн, GAURAV GUPTA 2000 грн, VALENTINO 2000 грн, LN FASHION 1100 грн

Ще одна опція з квітковим малюнком, який можна гармонійно ввести в весільне вбрання, це окремий прінтованний елемент: широкий пояс, бант, рукава, одна з деталей, прикрашена вишивкою, або топ на контрасті з білосніжною спідницею. З останнім варіантом перед нареченою відкривається ціле море експериментів - можна зшити білу багатошарову спідницю і підібрати до неї будь-якій верх з яким завгодно орнаментом. Ще одне оригінальне рішення, що не йде врозріз з весільною тематикою і загальним стилем урочистості.

PASKAL   1400 грн,   AINA GASSE   1000 грн,   D & G   1200 грн
PASKAL 1400 грн, AINA GASSE 1000 грн, D & G 1200 грн

PASKAL   1400 грн,   AINA GASSE   1000 грн,   D & G   1200 грн

Одна з особливостей квіткового образу нареченої - це можливість одягнути подружок "навпаки": ми звикли, що навколо білого вбрання, як правило, кружляють п'ять-шість контрастних за кольором суконь, але в даному випадку можна саме подружок одягнути в біле :) Наречена при цьому буде все так само виділятися в колі свідків, і букет в її руках теж ніхто не скасовує!

LP COUTURE   900 грн,   кольорове плаття з бантом   700 грн,   ANNA OCTOBER   900 грн,   NINA RICCI   1400 грн
LP COUTURE 900 грн, кольорове плаття з бантом 700 грн, ANNA OCTOBER 900 грн, NINA RICCI 1400 грн

Кожен раз, коли ми готуємо черговий пост про весіллях, головне, що ми хочемо вкласти між рядків, - це побажання, щоб наречені не йшли на поводу у будь-яких загальноприйнятих правил, традицій і інших "щоб все як треба". Весілля - одне з найкрасивіших, що запам'ятовуються і зворушливих подій в житті і нареченого, і нареченої. Тому, перш ніж погоджуватися на "класику" і "традиційний стиль", гарненько подумайте - чи не хотілося б вам вийти заміж в яскраво-червоній сукні або коротенькому вбранні в грайливий квіточку? Міркуйте :) А ми чекаємо вас в гості кожен день без вихідних з 12 до 21-00 на Саксаганського, 41.

фото: wedding.com , weheartit.com , style.com , Юлія Дяченко ( ohmylook.ua )

Тому, перш ніж погоджуватися на "класику" і "традиційний стиль", гарненько подумайте - чи не хотілося б вам вийти заміж в яскраво-червоній сукні або коротенькому вбранні в грайливий квіточку?

Новости