Весняна мода 2012

  1. куртки
  2. плащі
  3. Пальто

Модними дизайнерами в цьому сезоні нам пропонуються кілька видів верхнього одягу для того, щоб у кожної жінки була можливість вибору того, що відповідає її уподобанням і смакам Модними дизайнерами в цьому сезоні нам пропонуються кілька видів верхнього одягу для того, щоб у кожної жінки була можливість вибору того, що відповідає її уподобанням і смакам. Так само верхня одяг 2012 різна по функціональності і стилю.

куртки

За допомогою жилета-пуховичка з гладкою текстурою і з коміром-стійкою ви зможете трошки поекспериментувати. Така куртка може бути одягнена під класичні брюки, джинси або під спідницю-олівець. Вони є дуже тонкими, легкими, а тому і зручними. Зима закінчилася, тому можна забути про важкі, масивних дублянках і шубах. наприклад одяг dkny дуже підійде для ваших експериментів.

Мабуть, мода на шкіру ніколи не пройде. У цьому сезоні модними будуть вільного крою куртки в стилі сімдесятих. Шанувальники культури металістів і байкерів будуть залучені куртками-косухи. У таких куртках молоді дівчата будуть виглядати досить сміливо і стильно. Глядачів, недосвідчених в моді, вразять куртки з перфорацією, яка представляє собою дірочки, які зроблені за допомогою лазерного променя і призначені для циркуляції повітря. Незвичайні куртки такого типу створені для того, щоб забезпечити комфорт дівчатам, які ведуть активний спосіб життя. Шкіряні куртки володіють такими модними кольорами: що не виходять з моди чорним, трендовим білим, а також сліпучими яскравими відтінками - жовтим, червоним і блакитним.

плащі

У наступаючому сезоні будуть користуватися великою популярністю легкі лляні плащі. Вони володіють характерними рисами - приталеним силуетом і тоненьким лакованим ремешочкі.

Загалом, допускається будь-яка довжина плащів, актуальністю користуються як укорочені, так і довгі моделі. Укорочені витримані в стилі романтики.

Для їх пошиття використані матеріали, незвичайні для верхнього одягу: льон, мережива і атлас. Природно, за допомогою таких плащів важко захиститися від холоду і дощу. Вони є декоративними і призначаються для одиничних виходів, або для жінок, які мають власний автомобіль.

Якщо говорити про колір, то тут відсутні обмеження. Актуальними є коричневий, синій, сірий, а також різні строкаті відтінки. Оздоблення плащів мінімальна, достатні невеликі вставки з тканин іншої фактури тієї ж колірної гами або контрастною. А ще до плаща можуть бути додані квіточку або пустотливий бантик. Наявність пояса бажано.

Пальто

У весняному сезоні 2012 пальто різноманіттям не відрізняються. В основному це розширюються вниз і приталені моделі, створені з тонких тканин.

Мінімалізм пошиття, як і належить, дизайнерами компенсований оригінальністю забарвлень і багатством. Серед ходових тканин тафта і атлас. Колірна палітра починається пастельними тонами і закінчується яскравими кольорами. Великою популярністю користуються квіткові принти.

Свої особливості в наступаючому сезоні має також правильне носіння пальто. Модними дизайнерами рекомендується носити пальто, застебнуті на один гудзик або зав'язуючи витонченим бантом.

Ось такі тенденції моди верхнього одягу в наступаючому сезоні. Як бачите, сезон буде мінімалістичним і легким. Будьте у тренді !

Новости