Весняна (осіння) дитяче взуття

  1. Дитяча демісезонний взуття
  2. Легка весняна (осіння) дитяче взуття

Два рази на рік у продавців дитячого взуття настає гаряча пора, пора високих продажів і в цей час батьки задаються питанням, у що взути своє чадо. Погода змінюється дуже часто, а розкид температур в осінньо-весняний період досить великий, тому обійтися одним видом взуття навряд чи вийде.

Даний період характеризується не тільки постійним підвищенням або пониженням вуличної температури, але і зростаючим числом бруду і вологи, яка притягує до себе дітей як магніт. Дуже важливо, щоб весняна (осіння) взуття захищала дитячі ніжки в таких погодних умовах. Добре справляється з холодом і вогкістю дитяча демісезонна взуття - утеплені черевики , чобітки і півчобітки .

Дитяча демісезонний взуття

Відмінною рисою демісезонного взуття є наявність утеплювача. Їм зазвичай є байка, ворсин, повсть і подібні матеріали. Найбільш комфортні температури шкарпетки такому взутті - від +10 до 0, а особливо утеплені екземпляри - до декількох градусів морозу.

Самою теплою і одночасно елегантною взуттям тут є чобітки за рахунок своєї висоти Самою теплою і одночасно елегантною взуттям тут є чобітки за рахунок своєї висоти. Особливо подобається цей вид взуття дівчаткам-школяркам і підліткам. Черевики ж є найбільш універсальним видом дитячої демісезонного взуття, так як в них однаково комфортно себе почувають діти як в сиру і холодну погоду, так і в більш ясні дні. Виготовляються черевики і чобітки як повністю з натуральної шкіри, штучних аналогів, а найчастіше використовується комбінація цих матеріалів.

Особливе місце серед дитячої осінньої (весняної) взуття займають гумові чобітки , Оскільки є абсолютно непромокаючої взуттям, що для дітей та їх батьків в період дощів є великою проблемою. Сучасні дитячі гумові чобітки виглядають дуже барвисто, мають знімний або постійний утеплювач, випускаються як традиційно з гуми, так і з більш досконалих сучасних матеріалів.

В останні кілька років все більшої популярності набирає високотехнологічна взуття: мембранні чобітки і черевики. Будучи досить легкими і вже доступними по цінуй, вони тим не менше мають дуже хорошими водовідштовхувальними і теплорегулірующій властивостями.

Легка весняна (осіння) дитяче взуття

Пізньої весни або ранньої осені найпопулярнішою взуттям для дітей є туфлі , мокасини , кросівки і напівчеревики . Туфлі і мокасини відносяться до найбільш «легким» видам дитячої весняної і осінньої взуття, а ось кросівки і черевики - щось середнє між демисезонной взуттям і туфлями (мокасинами).

Популярність кросівок і черевиків кілька залежить від періоду шкарпетки. Якщо кросівки мають більше поширення на ногах діточок в весняний період, то напівчеревики якраз в осінній. Це пов'язано з тим, що кросівки виготовляються зі штучних матеріалів з елементами сітки або текстилю, що полегшує всю конструкцію, робить більш «дихаючої», але в той же самий час менш вологостійкої. А навесні температура має більше «підвищує характер». Крім того, після зими так хочеться зняти об'ємну одяг і взуття.

Для осені навпаки характерно похолодання і тому практичніше будуть саме напівчеревики. Вони виготовляються з застосуванням більш важких натуральних матеріалів, виробляються без промокає елементів (текстилю, сітки і т.п.), що дозволяє ніжці комфортно себе почувати в більш прохолодну і вологу погоду.

Новости