Весняні пальто жіночі 2018 фото

  1. Весняні джинсове пальто жіночі 2018 фото
  2. Свіжі статті про моду і стиль
  3. Весняні пальто з хутром жіночі 2018 фото
  4. Весняні пальто в стилі мінімалізм жіночі 2018 фото
  5. З чим носити?
  6. Весняні пальто мілітарі жіночі 2018 фото
  7. Весняні пальто оверсайз жіночі 2018 фото
  8. Весняні шкіряне пальто жіночі 2018 фото
  9. Весняні короткі пальто жіночі 2018 фото

З настанням весни хочеться швидше зняти важкі шуби і об'ємні пуховики, змінивши їх на полегшені варіанти верхнього одягу. Номером один у списку базових речей весни 2018 є пальто. Цей елемент одягу криє в собі масу переваг - пальто універсальна річ, воно відмінно виглядає з будь-яким нарядом і чудово доповнює його. Дизайнери в новому сезоні не бояться експериментувати і пропонувати незвичніше колірні рішення. Ми ж в нашій статті розглянемо основні тенденції в моделях весняних пальто, дізнаємося про новинки і постараємося зрозуміти, як виглядають модні весняні жіночі пальта 2018.

Весняні джинсове пальто жіночі 2018 фото

Ще один популярний тренд весни 2018- це пальто-максі, довжина якого практично доходить до підлоги. Звичайно, назвати занадто практичною таку модель досить складно. Однак воно виглядає настільки красиво і стильно, що багато жінок вважають за краще про практичність особливо не замислюватися. При цьому дівчина повинна бути високою і стрункою, і вибір робиться на користь класичних моделей або моделей, що володіють А-силуетом. Довге в підлогу пальто відмінно виглядає з поясом на талії, що також дозволить підкреслити фігуру. Також модними є довгі стьобані пальта.

Свіжі статті про моду і стиль

Що стосується кольору, то кращим представляється однотонне пальто. Актуальними чорні, сині, бежеві відтінки. Як декоративні елементи можуть бути використані хутряні або шкіряні вставки, наприклад, на манжетах.

Весняні пальто з хутром жіночі 2018 фото

Немає на світі жодної жінки, яка б не любила хутра. Модною тенденцією є пальто з натуральним хутром, але не менш виграшно виглядають і пальто зі штучним хутром, пофарбованим в яскравий колір. Весна 2018 пропонує носити пальто з хутряними комірами - такі моделі виглядають дуже стильно і багато. Крім того, подоли пальта і рукава також обшивають хутром. Актуальним трендом сезону весна 2018 є нашиті хутряні кишені, такий фасон зустрічається на будь-якому з подіумних показів. Також актуальним трендом є хутряний комір, перекинутий через плечі - дизайнери пропонують фіксувати цей елемент декору тонким ремінцем на талії. Хутряне пальто чудово доповнять високі чоботи зі шкіри або черевики на високій платформі.

Весняні пальто в стилі мінімалізм жіночі 2018 фото

Вічний хіт весняного сезону 2018 року - мінімалізм. Такі пальто нагадують чисте полотно, який можна розбавляти аксесуарами і іншим одягом, створюючи унікальні образи. Вироби виділяються чітким силуетом, відсутністю деталізації, високоякісними матеріалами, однотонної забарвленням і прекрасним виконанням. У більшості моделей немає місця декору, помітною фурнітурі або коміра. Дизайнери використовують приховані застібки. Яскравими прикладами абсолютного мінімалізму служать колекції Jil Sander і Proenza Schouler.

З чим носити?

Сині чоботи: з чим носити, фото? Сині чоботи: з чим носити, фото Руді чоботи: з чим носити, фото? З чим носити червоні замшеві чоботи З чим можна носити білі чоботи?

Весняні пальто мілітарі жіночі 2018 фото

Не дивлячись на те що це досить новий стиль, він вже багато сезонів поспіль легко підкорює гуру фешн-індустрії. На всіх континентах дизайнери включають моделі пальто мілітарі в свої колекції, пропонуючи величезну кількість варіацій. Особливістю цих моделей є широкий відкладний комір або класична стоечка, блискучі великі гудзики, погони, еполетів, аксельбанти, великі кишені з клапанами. Купити цей образ У весняному сезону 2018 дизайнери пропонують спокійні більш традиційні кольори для мілітарі-пальто - чорний, відтінки синього і зеленого. Щодо інновацій, то їх дизайнери привнесли в силуети - вони одягнули в цей стиль в нові форми. Мілітарі-стилістикою користуються всі дизайнери, але особливу перевагу їй віддають Sonia Rykiel і Michael Kors і Versace. Вони запропонували пальто в формі морських бушлатів, гусарських мундирів, військових шинелей. Особливою елегантністю і шиком вважається поєднувати пальто такого стилю з жіночними туфлями і босоніжками.

Весняні пальто оверсайз жіночі 2018 фото

У багатьох пальто оверсайз асоціюється з мішкоподібної фасоном. Можливо до недавнього часу так і було. Чого не скажеш про оверсайз зразка весни 2018 року. Крій почав набувати нові лінії, а оригінальна обробка зробили нові моделі набагато цікавіше попередніх сезонів. Серед нестандартних дизайнерських рішень можна відзначити фасон зі спеціальними прорізами для рук, які зазвичай використовуються в пончо або накидках. Відмінною особливістю є те, що модель оснащена і рукавами, і прорізами. Ще одним хітом оверсайз можна назвати широкі лацкани, які були помічені як на фасонах середньої довжини, так і на подовжених. Нестандартно виглядали пальто з використанням тканин різних фактур або квітів. Обладнання краю одного з бортів темно-сірого пальто чорним штучним хутром додавало фасону якусь дещицю аристократизму. З'єднання кольору фуксії основного матеріалу і чорного, використаного для декору широких лацканів коміра і вражаючих манжет, виглядало яскраво і контрастно.

Весняні шкіряне пальто жіночі 2018 фото

Переживши бум популярності пару десятків років назад шкіряні пальта були забуті модельєрами. Навесні 2018 року моделі з цього матеріалу почнуть повертати собі колишню славу. Нові фасони не відрізняються особливими стилістичними рішеннями, а скоріше нагадують колись забуту класику. Звичні лаконічні лінії, відсутність химерності і мінімум декору - ось такими побачили шкіряні пальта імениті кутюр'є. Втім, в цій стриманості також можна розглянути оригінальні мотиви у вигляді текстури самої шкіри. Покриття лаком, полірування і колірні принти кілька розбавили манірність колекцій.

Свіжі статті про моду і стиль

Весняні пальто в чоловічому стилі жіночі 2018 фото

Андрогінність не виходить з моди. Тендітні жіночі фігури відмінно підкреслює чоловічий гардероб. Крім сорочок, брюк, взуття, піджаків і аксесуарів бренди навперебій пропонують купити пальто. Доповнити образ допоможе капелюх, яка теж значиться серед трендів. Чоловічий тип відрізняється від жіночого одягу прямим силуетом, накладними або прорізаними кишенями і широкими лацканамі.пальто весна 2018. До цієї ж тенденції можна віднести стиль унісекс. Виріб з великими гудзиками або застібкою-блискавкою, широкими плечима, строгим фасоном і поясом носять представники обох статей. Пальто ідеально гармонує з діловим одягом. Воно зручне і стильне. Кутюр'є віддають перевагу темним відтінкам: синьому, кавового, сірого, чорного і гіркого шоколаду. Деякі моделі комбінуються з різних матеріалів. Шкіра та хутро часто доповнюють основний матеріал. Зухвалі луки створюють Diesel Black Gold і Max Mara.

Весняні короткі пальто жіночі 2018 фото

У нових колекціях дизайнери підкреслили тенденцію, де функціональні напівпальто відходять на другий план. Однак це не означає, що короткі фасони зовсім вийшли з моди. Число моделей значно скоротилося, і в тренді залишився акуратний прямий крій з лаконічним коміром-стійкою або відкладним широким елементом. Модні пальто весна 2018 оброблені укороченим рукавом ¾, що в поєднанні з довгими рукавичками або масивним браслетом допоможе підкреслити жіночність і вишуканість образу.

Отже, в даний час дизайнерами пропонується величезний вибір жіночих пальт. Навіть сама вимоглива дівчина знайде для себе ідеальну модель для весни 2018 року.

З чим носити?
Сині чоботи: з чим носити, фото?
Руді чоботи: з чим носити, фото?

Новости