весняні туфлі

  1. Модні жіночі туфлі весна літо

З настанням весни хочеться змінити імідж і з'явитися перед знайомими в новому обличчі. Але що може більше надихнути на зміни, що не нова пара туфель. Правильні туфлі не тільки змінюють внутрішні відчуття жінки, вселяючи їй самовпевненості, але і підкреслюють незалежний стиль модниці.

Модні жіночі туфлі весна літо

Що пропонують дизайнери в новому році? В першу чергу - високий каблук . Він може бути будь-якої форми: чарочка, товстий, квадратний, шпилька, або незвичайної геометричной форми. Єдина вимога, яку потрібно проявляти до весняних туфель на підборах - щоб каблук був стійким і добре зафіксованим. Адже є безліч прикладів, коли незручний каблук ставав причиною цілого ряду незручностей. Що стосовно основних трендів туфель на весну, то тут можна виділити:

  1. Світлі кольори. Дизайнери радять забути про темні відтінки до наступної зими і включити в свій гардероб туфлі білого, кремового, м'ятного і бежевого кольорів. Такі варіанти представлені в колекціях Nicholas Kirkwood, Elie Saab, Reed Krakoff, Aperlai, Pollini.
  2. Принтовані. Яскраві туфельки, що складаються з контрастних фрагментів легко можна носити і з діловими костюмами і з ошатними сукнями. Експерти радять комбінувати теплі і холодні відтінки, а також пастельні тони з неоновими кольорами. Представлені марками Pierre Hardy, Kotur, Tila March, Sophia Webster.
  3. З текстурою. Цієї весни модними стануть перфоровані матеріали, а також шкіра з принтом змії і крокодила. Ефектні моделі текстурованих туфель продемонстрували Daniele Michetti, DKNY, Trussardi, Jimmy Choo.

У колекціях іменитих дизайнерів простежувалися морські та квіткові принти , Які додавали пікантні нотки в образи манекенниць. Поряд з яскравими моделями представлені традиційні закриті весняні жіночі туфлі на кшталт ботильонов.

Новости