Вести.Ru: Mouawad створила найдорожчу сумку. "Жертви моди" з Веронікою Моран

Actualités

Ювелірна компанія Mouawad створила найдорожчу сумку в світі. Зроблена вона з 18-каратного золота, а для її прикраси було використано чотири з половиною тисячі діамантів. Сумка оцінена в 3.800.000 доларів і вже зайняла перше місце в книзі рекордів Гіннеса.

Про дорогоцінної сумці вівся щоденник з моменту народження ідеї. Адже рекорд - це ще й освітлення у світовій пресі і, таким чином, безкоштовна реклама для марки. За винятком, звичайно, декількох мільйонів, вкладених в її створення. 10 майстрів працювали над нею 8800 годин, тобто близько 4 місяців. Це якщо у майстрів 8-годинний робочий день. Умови праці в Лівані, звідки бере своє походження марка "Мауад" можуть відрізнятися від французьких. Нова сумка була названа по-східному: "1001 ніч". Напевно, в надії, що її купить чоловіка якогось шейха.

У компанії "Мауад" вже є на рахунку рекорд в книзі Гіннеса. Вісім років тому вони, при співпраці з Victoria's secret створили ліфчик з діамантів. Посередині звисав величезний 70-каратний камінь, який тоді був другим в світі за величиною. Розмір ліфчика не розголошується, але рекламувала його Хайді Клум, так що, напевно, "С"? Творіння оцінили в 11 мільйонів доларів, так що нова сумка може здатися комусь дешевинкою. Але, напевно, знайдуться і ті, хто заговорить про голодуючих в Африці. Краса, як то кажуть, вимагає жертв.

Tendances

Mr. Porter - так називається новий сайт інтернет-торгівлі, цілком присвячений чоловічій моді. Це дочірнє підприємство сайту "Ні-а-порте", на якому вже давно отоварюються жінки. Yves-Saint Laurent, Jimmy Choo, Armani - на сайті можна придбати виключно речі "люкс". Хтось може собі це дозволити тільки в тижні розпродажів, а ділові жінки і голлівудські актриси заходять на сайт, коли є вільний час.

Тепер і у модних чоловіків з'явилася така можливість. Тільки багато хто дивиться на це критично. Мовляв, чоловіки і так не дуже-то люблять ходити по магазинах, а якщо вже є час посидіти в Інтернеті, вони швидше віддадуть перевагу новинні або спортивні сайти. В денний час.

Тому "Містер Портер" приготував чоловікам приманку: на відміну від жіночої версії, на чоловічий можна буде дещо почитати. І не тільки про стиль. На головній сторінці - профайли восьми чоловіків, успішних у своїй роботі. Зовнішність у них далеко не модельна. Але одягнені вони ідеально, причому кожен у своєму стилі. Актор, метр-д-готель, художник графіті, банкір ... У кожного своя історія і свій стиль, складові якого, звичайно ж, можна купити на сайті.

Інший розділ - список предметів, необхідних для чоловічого гардероба. Синій річний костюм, біла сорочка, сірий зимовий і літній костюми, повсякденні сірі штани, мокасини чорні і коричневі, футболка-поло, звичайна футболка ... Крім списку з фотографіями, його автор додає поради по стилю: будь крою повинні бути костюми і блейзери, як вибрати сорочку, вказує, що футболку з назвами груп вже не можна носити після тридцяти. Сайт "Сарторіаліст", який збирає фотографії стильно одягнених людей, в основному, чоловічої статі, ставить перед собою ту ж задачу: відродити покоління чоловіків, які не соромляться проявляти інтерес до класичної одязі. Тільки "Містер Портер" бачить в цьому ще і комерційну вигоду.

Метросексуали зустрічаються вже і серед кошлатих рокерів, і серед перспективних футболістів і прилизаних банкірів. Тепер у них є можливість купувати одяг за допомогою айфона, не виходячи їх машини. Тільки чи захочуть вони? Адже ідеально сидить костюм підібрати в Інтернеті куди складніше, ніж поставити гроші на "Манчестер Юнайтед".

"Жертви моди" з Веронікою Моран на радіо "Вести ФМ"

Розмір ліфчика не розголошується, але рекламувала його Хайді Клум, так що, напевно, "С"?
Тільки чи захочуть вони?

Новости