Вхідні двері в стилі хай-тек

  1. Кольорова гамма
  2. декор

Стиль хай-тек вже досить давно завоював світову популярність

Стиль хай-тек вже досить давно завоював світову популярність. Власники квартир і заміських будинків із задоволенням застосовують його при оформленні інтер'єру. Основні принципи напрямки: чіткість форм, прямі лінії, велика кількість металу, пластику і скла, блискучі елементи, акцент на функціональність і простір. > Вхідні металеві двері привабливі, якісні та надійні - незмінний атрибут стилю хай-тек.

Кольорова гамма

Тон полотна вхідних металевих дверей хай-тек повинен відповідати правилам «високотехнологічного дизайну». Найпереважніші кольору в даному випадку: сірі, білі, чорні, червоні. І, звичайно ж, популярністю користуються різноманітні «металеві» відтінки. Тоді як пастельні, зелені, жовті кольори під забороною. Цікаве рішення, іноді пріменямий в рамках даного стилю - коробка і двері контрастних кольорів. Наприклад, сіра коробка поєднується з чорним дверним полотном. Це ефектне рішення дозволить візуально розширити розміри отвору.

Крім того, якщо за основу береться інтер'єрне напрям «хай-тек», необхідно, щоб елементи на зразок вічка, петлі, ручки і замкової щілини виконувалися в «металевих» відтінках. Що стосується покриття, то воно з рівним успіхом може бути глянсовим або матовим.

декор

декор

Як відомо, стиль хай-тек будується на функціональності, доведеної до максимуму. Дизайнери вхідних дверей в подібному стилі також намагаються позбутися від надлишку відволікаючих, непотрібних деталей. Тому декор дверного полотна «високотехнологічної» двері часто відрізняється простотою.

  • Оригінально і стильно виглядають горизонтальні і вертикальні смуги, їх перетин під прямим кутом.
  • Ще один цікавий вибір - застосування центрических кіл. Лаконічна колірна гамма двері в даному випадку згладжується полярністю комбінацій: чорне і біле, червоне і сіре. Але не можна захоплюватися кількістю відтінків, більш ніж достатньо двох.
  • Ефектне уособлення напрямки хай-тек - двері, яка об'єднує в собі скло і метал. Роль елементів декору виконують скляні вставки, які можна зробити висновок в блискучу металеву раму. При цьому поверхня дверного полотна може бути трохи фактурної або матовою.
  • Творча знахідка дизайнера - двері, декорована відрізками труб, гайками і тому подібними елементами.

І найголовніше - двері в стилі «хай-тек» повинна відрізнятися певною футуристичністю, виглядати, як «двері майбутнього».

Вам може бути цікаво:

Новости