Вибір коляски для двійні

Вибір коляски для двійні

Народження в родині дитини-це завжди щастя! А коли в сім'ї народжується двоє дітей - це подвійне щастя. Але і турботи зростають звичайно ж. Стільки всього необхідно передбачити, спланувати, організувати ще до народження малюків. Самою непростим завданням стає вибір дитячої коляски для двійні. На які параметри коляски звернути свою увагу молодим батькам. У цьому огляді спробуємо розглянути технічні параметри колясок і існуюче пропозицію на ринку дитячих колясок в Україні.

При виборі дитячої коляски для двійні, дуже важливо переконається в надійності і міцності конструкції. Рама коляски повинна витримувати вагу не тільки двох новонароджених, а й двох старших малюків. Всім відомо, що діти дуже швидко ростуть. Іноді вага двох дітей може становити до 30 кг. Тому, часто великим недоліком коляски стає її вага.

Тому другим важливим критерієм вибору коляски для двійні стає маневреність і прохідність коляски. Мама двох дітей повинна легко без зусиль справлятися з управлінням коляски незважаючи на її вагу. Поцікавтеся заздалегідь у власників придивилася Вам моделі, чи не потрібно докладати великих зусиль, щоб зрушити коляску з місця, об'їхати перешкоду або заїхати на бордюр. Найчастіше маневреність значно покращують передні поворотні колеса, а прохідність коляски тим краще, чим більше діаметр її коліс.

Ще одним важливим параметром стає оцінка стану доріг і тротуарів в тій місцевості, де Ви збираєтеся гуляти з малюками. Якщо дороги не в найкращому стані, то важливим для коляски плюсом буде наявність надувних коліс і амортизації. Чим краще в колясці система амортизації, тим м'якше хід коляски.

Якщо Ви живете в будинку з ліфтом, то Вам необхідно знати ширину шасі в розкладеному стані і оцінити чи зможете Ви поміщатися в ліфті з коляскою.

І останній параметр, але найважливіший - це безпека коляски для дітей. Якість матеріалів тканинної оббивки коляски має бути як мінімум не токсичним, не мати неприємного запаху. Внутрішня частина оббивки краща з натуральної тканини. Для новонароджених дно люльки має бути рівним і жорстким для правильного формування м'язів спини, а для дітей від шести місяців - наявність ременів безпеки. Завжди пристібатися дітей в колясці - не ігноруйте правила безпеки!

Тепер давайте розберемося в видах дитячих колясок для двійні.

Дитячі коляски для двійні , Як і одинарні коляски діляться на коляски для новонароджених - люльки та коляски для дітей від шести місяців - прогулянкові коляски для двійнят. На ринку дитячих колясок для двійнят дуже широко представлений змішаний тип - це коляска трансформер для двійні і коляска для двійні 2 в 1, так звані універсальні. Змішаний вид - дуже практичне рішення. На одне і теж шасі встановлюється спочатку люльки для новонароджених, а потім, коли діти підростуть і зможуть самостійно сидіти, можна встановити прогулянкові сидіння. Це вигідно з точки зору і фінансів і економії часу.

Прогулянкові коляски для двійнят можна ще розділити на кілька підвидів. Це по типу складання: книжка або тростину і за типом розташування сидінь: поруч (бок-о-пліч) і паровозиком (один за одним).

У кожному типі коляски є свої переваги, але так само існують і недоліки.

Розглянемо кожен вид більш детально:

1) Коляски - люльки для новонароджених необхідні для прогулянок з народження малюків до 6-9-ти місяців. На українському ринку дитячих товарів представлені в комплектації 2 в 1, тобто прогулянкові сидіння плюс люльки для новонароджених.

Самим недорогим варіантом в цьому сегменті є коляска Tako Jumper Duo . Виробництво Польща.

Найкраща коляска для двійні з представлених на ринку України - це ТFK Twinner Twist Duo від німецького виробника. Коляска має унікальну систему амортизації і безліч регульованих опцій в залежності від потреби дітей. Так само може бути використана для дітей з невеликою різницею у віці. Одночасно може бути і люльку і прогулянкове крісло. Так де на шасі можна встановити автокрісло як додаткову опцію.

2) Коляска трансформер для двійні відрізняється тим, що замість жорстких колисок використовуються м'які люльки перенесення з ручками, які вкладаються в прогулянкову коляску. Перевага в тому, що люльки зручно використовувати в якості перенесень, при відвідуванні поліклініки наприклад.

Самим недорогим варіантом трансформера є коляска Adbor Duo New від польського виробника дитячих товарів і коляска Geoby для двійні SC705-X

Самим недорогим варіантом трансформера є   коляска Adbor Duo New   від польського виробника дитячих товарів і коляска Geoby для двійні   SC705-X

3) Прогулянкові коляски для двійні з типом складання шасі книжкою дуже розповсюджений і зручний вид коляски. Зазвичай має невелику вагу і може дуже компактно складатися для транспортування і зберігання.

Найдешевший варіант - це коляска для двійні Bertoni Twin . Виробництво Болгарія.

Варіант книжки для двійні в більш дорогому виконанні Peg Perego Aria Twin . Коляска компактна, елегантна, має два прогулянкових сидіння незалежних один від одного. І головне достоїнство цієї коляски - її маленька вага. Всього 9,5 кг.


4) Коляска тростина для двійні. Дуже зручний варіант прогулянкової коляски, особливо в літню пору. Коляска ідеально підходить для подорожей. Відрізняється невеликою вагою, компактна в складеному вигляді. Дуже часто обладнана ручкою для перенесення в складеному вигляді.

Найдешевша коляска для двійні з системою складання тростина - це коляска Geoby SD-209-F . Коляска має невелику вагу, обмежувальний бампер для кожної дитини окремо і ремені безпеки.

Коляска має невелику вагу, обмежувальний бампер для кожної дитини окремо і ремені безпеки

І найвідоміша, комфортна для малюків коляска тростину для двійні - коляска Maclaren Twin Techno . Таку коляску вибирають навіть представники шоу бізнесу та відомі актори для своїх двійнят і погодок. Коляска неймовірно зручна як для дітей, так і для батьків. Виготовлена ​​з високоякісних матеріалів, тому наджна і безпечна для дітей.

5) Коляска для двійні паровозиком. Така модель коляски передбачає розташування сидінь один за одним або обличчям один до одного. Переваги такої коляски в дуже вузькому шасі, з такою коляскою легко проходити в будь-які двері і стандартний ліфт багатоповерхівок. Недолік, в тому, що часто неможливо розкласти переднє сидіння повністю горизонтально. На шасі таких колясок можна встановлювати люльки для новонароджених і використовувати коляску з народження малюків.

Найбільш популярні:

  • коляска для двійні Cam. Модель Twin Pulsar .

Модель   Twin Pulsar

  • Коляска для двійні Peg Perego .Модель Duette Pop Up .

Модель   Duette Pop Up

Як бачите вибір величезний, тому необхідно спочатку визначитися з пріоритетними функціями коляски саме для Вас. Приємних покупок!

Новости