Вибір МОР в умовах переповненого ринку України

  1. Вихід є - мастильні рідини і миючі засоби Cimcool.

Розвиток металообробній промисловості збільшило попит на   мастильно-охолоджуючі рідини, миючі засоби для обладнання   , А також металообробні верстати та   інструменти Розвиток металообробній промисловості збільшило попит на мастильно-охолоджуючі рідини, миючі засоби для обладнання , А також металообробні верстати та інструменти . Поява на ринку модернізованої техніки спонукало виробників багатьох країн, в тому числі і Україна, почати виготовлення і розробку нових складів МОР .

Справа в тому, що при обробці металу генерується значна кількість тепла, перегрів згубно впливає як на саму заготовку, так і на зносостійкість інструменту. Наприклад, перегрів під час свердління, різання або штампування завжди завдає шкоди виробництву. Отже, щоб мінімалізувати шлюб і необхідність ремонту металообробного обладнання, важливо застосовувати якісну МОР .

Виготовлення високоякісних мастильно-охолоджуючих рідин - це серйозний, трудомісткий і багатоетапний процес. Спочатку необхідно підготувати концентрат, потім його потрібно неодноразово очистити, пройти ще кілька ступенів підготовки і тільки потім, розлити в спеціальні ємності. Виробництво повинно строго дотримуватися всі технології виготовлення і зберігання. Відповідно виконання всіх умов вимагає чималих фінансових витрат.

При здешевленні виробництва значно знижується якість готового продукту. Саме тому питання вибору мастильно-охолоджуючих рідин часто стає ребром - ціна або якість.

Що ми бачимо сьогодні на ринку України? Вітчизняні виробники пропонують свій товар за недорогою ціною. Але ефективність і якість українських МОР серйозно поступається закордонним продуктам. Як же отримати якісну охолоджуючу рідину за демократичною ціною?

Вихід є - мастильні рідини і миючі засоби Cimcool.

По-перше, компанія Cimcool це професіонал світового класу з виробництва промислових рідин По-перше, компанія Cimcool це професіонал світового класу з виробництва промислових рідин. Вона все частіше займає перші позиції у виборі споживачів завдяки своєму постійному вдосконаленню і зростання.

По-друге, компанія розробила унікальний асортимент, який задовольняє всі запити якості, можливостей і цінової політики МОР.

Cimcool в 1940р, однією з перших відкрила світові синтетичні рідини для металообробки. Сьогодні компанія працює більш ніж в 40 країнах світу. Її основними принципами є здоров'я і безпеку людини, захист навколишнього середовища, а також удосконалення своїх продуктів і технологій.

Таким чином, компанія Cimcool створює продукцію високого рівня, а постійний розвиток технологічних процесів і автоматизація виробництва дозволили врегулювати питання ціни.

Сьогодні Ви можете купити МОР від висококласного виробника і в Україні!

Компанія Stark Industry є офіційним, сертифікованим дистриб'ютором Cimcool. Дізнатися всю необхідну інформацію можна за телефонами вказаними на сайті. Поєднання доступної ціни і високої якості є лише в продуктах Cimcool, перевірено досвідом сотень тисяч клієнтів.

Що ми бачимо сьогодні на ринку України?
Як же отримати якісну охолоджуючу рідину за демократичною ціною?

Новости