Вибираємо жіночу нижню білизну

  1. Розмір має значення
  2. Етикетка все розповість
  3. Звертаємо увагу на колір
  4. Доречність вибору нижньої білизни

Нижня білизна для жінок можна порівняти з козирною картою. Правильно підібрана білизна може підкреслити всі ваші принади, зробити вас чарівною, сексуальною і бажаною. Багато соціальні дослідження говорять нам про те, що елегантні трусики і бюстгальтери значно підвищують самооцінку жінок і навіть можуть відкрити пряму дорогу до успішної кар'єри і удачі в особистому житті. Однак "ефект нижньої білизни" працює тільки в тому випадку, якщо ці предмети інтимного дамського гардеробу правильно підібрані.

Розмір має значення

Тисне, ріже, натирає, залишає червоні сліди, а то і синці. Саме так діє на жіноче тіло нижню білизну розміру набагато меншого, ніж це потрібно фактично. І дискомфорт - тільки видима частина айсберга. У разі постійної шкарпетки таке "маленьке" білизна здатне створити великі проблеми зі здоров'ям, починаючи від елементарних потертостей і закінчуючи серцевою недостатністю. До того ж трусики і ліфчики на пару розмірів менше здатні зіпсувати навіть близьку до ідеалу жіночу фігуру. Такий одяг буквально врізається в тіло і створює зайві складки, горбки і опуклості. Купувати білизна "на виріст" також погане рішення, оскільки носити його і фізично незручно, і психологічно некомфортно. Ідеальний варіант - це ваш точний розмір, нехай і далекий від модельних параметрів. Не варто втискувати себе в чиїсь форми, потрібно любити і підтримувати свою фігуру, тоді і інші її оцінять.

Етикетка все розповість

Етикетка на трусиках або бюстгальтері здатна розповісти дуже багато про білизну Етикетка на трусиках або бюстгальтері здатна розповісти дуже багато про білизну. Наприклад, чи буде воно тримати форму і швидко сохнути, зберігати колірну гамму і вбирати піт, чи можна прати білизну в машинці або можна тільки вручну, які миючі засоби варто застосовувати при пранні. Але головне, про що розповість етикетка, - це склад матеріалу, з якого зшито нижню білизну. Натуральні матеріали, такі як шовк і бавовна, є запорукою комфорту і можливості уникнути алергічної реакції через вироби. Але тільки лише натуральності бавовняних або шовкових тканин для якісного білизни недостатньо. Сьогодні нижня білизна не може обійтися і без штучних добавок у вигляді лайкри, поліаміду, нейлону. Ця хімія неодмінно має бути присутня, щоб трусики і бюстгальтер не розтягувалися, а вдало підкреслювали дамські форми, довго залишаючись в строю жіночого інтимного гардероба. Правильне процентне співвідношення хімічних і натуральних волокон в тканинах для білизни - 5-10% до 90-95%. Якщо кількість лайкри або того ж поліаміду більше 30%, то така білизна можна віднести до категорії коригуючого. Носити його можна, але лише короткий час. Коли ж трусики і бюстгальтер стовідсотково ненатуральні, місце їм лише в басейні або на пляжі.

Звертаємо увагу на колір

Нижня білизна для повсякденного носіння і для особливих випадків - ось дві великі категорії, на які зазвичай ділиться дамський інтимний гардероб. Однак чіткої межі між цими двома підвидами нижньої білизни немає. Адже і особливий випадок може настати несподівано, і білизна на кожен день має тішити. Білий, бежевий (тілесний) і чорний - зазвичай саме ці кольори вибираються для трусиків і бюстгальтерів для повсякденного носіння. Але це лише універсальна палітра або програма мінімум, яку можна доповнити іншими відтінками і малюнками. Для повсякденного білизни цілком підійдуть такі кольори, як салатний, кремовий, вершковий і персиковий. В арсеналі святкового, особливого білизни крім класичних кольорів: білого, бежевого і чорного, - повинні значитися і більш сміливі та яскраві кольори, такі, як червоний, бордовий, колір фуксії і навіть металік. Варто пам'ятати, що не кожен тон підходить для всіх відтінків шкіри. Світловолосим і світлошкірим жінкам краще робити упор на пастельні відтінки, а ось смаглявим брюнеткам і рудоволосий дамам цілком підійдуть яскраві кольори.

Доречність вибору нижньої білизни

Стрічки, фурнітура, стрази, мереживо - дизайнерська думка по відношенню до жіночого нижньої білизни воістину безмежна Стрічки, фурнітура, стрази, мереживо - дизайнерська думка по відношенню до жіночого нижньої білизни воістину безмежна. Але, вибираючи модель, варто звернути увагу не тільки на красу, а й на те, як ці деталі будуть вести себе при носінні, чи не будуть вони виступати, стовбурчитися з-під одягу, стикатися з тілом і травмувати його. Можливо, для особливого випадку і варто придбати такий комплект, однак на кожен день ці дизайнерські вишукування навряд чи будуть доречні. Але яким би не було нижню білизну, головне, щоб його не було видно з-під одягу: це виглядає вульгарно. До речі, саме те, що одягнута поверх нижньої білизни: плаття, костюм, - часто і диктує правила вибору інтимного гардероба. Так, якщо ви одягалися в одяг з облягає тканини, забудьте про мереживні ліфчик і трусики, віддайте перевагу гладким моделям з мінімумом поролону в чашечках бюстгальтера. На цей випадок цілком підійдуть трусики-танго або стринги . Але варто врахувати, що носити такі моделі довго не можна, інакше можливі серйозні проблеми зі здоров'ям. З повсякденному і постійної шкарпетки стрінги краще взагалі виключити. Підкреслити форми сідниць, зробити їх візуально привабливішим цілком здатні труси-шорти. "Верх" сукні без бретелей вимагає і бюстгальтер без лямок або ж і зовсім спеціальних "чашок" на груди, які під одягом будуть непомітні. Якщо одяг з прозорих, легких і тонких тканин, то краще уникати яскравого білизни. Заняття спортом і танцями припускають носіння спеціального бюстгальтера. Він не тільки тягне груди, але і оберігає її від небажаних розтяжок.

Одяг, фігура, обстановка диктують певні правила у виборі нижньої білизни. Однак не варто їм сліпо слідувати, адже в гардеробі, як і в житті жінки, має бути місце експериментам. І іноді навіть дуже сміливим! Тому при покупці трусиків або бюстгальтера можна проявити фантазію і відчути себе в новій білизні красивою і сексуальною!

Новости