Вибираємо ювелірний подарунок для дами на Новий Рік

  1. Визначимося з видом прикраси
  2. стиль подарунка
  3. вибираємо камінь

Ювелірні прикраси - це подарунки, улюблені всіма без винятку жінками, незалежно від їхнього віку і соціального статусу. І юна дівчина, і дама бальзаківського віку, і жінка похилого віку - всі вони будуть без розуму від подібного презенту. Про те, як зробити правильний вибір ювелірного подарунка для леді, ми і поговоримо в даній статті.

Визначимося з видом прикраси

Ювелірний подарунок може являти собою і сережки, і колечко, і кулон і багато інших приємні серцю дрібнички. Тому для початку вам варто визначитися з типом такого презенту.

кільце - річ досить особиста. Не варто забувати, що при виборі такого презенту ви повинні абсолютно точно знати розмір пальчика його майбутньої власниці. Тому кільця краще дарувати мамам, коханим дівчатам і близьким подругам. Шанованої вами колезі по роботі або начальниці відділу краще презентувати елегантну підвіску або стильний браслет .

Улюблена також буде в захваті від пам'ятного кулона (особливо якщо буде можливість вставити в нього ваше спільне фото). Їй напевно сподобаються і сережки, як і вашим родичок або близьким подругам.

стиль подарунка

Стиль дамській коштовності повинен, перш за все, відображати смак і характер його майбутньої власниці, підходити до її іміджу. В такому випадку її будуть носити часто, можливо, навіть кожен день, а не від випадку до випадку, і вже точно нікому не передарувати.

Якщо ваша дама - натура м'яка, мрійлива і романтична, то вона буде в захваті від прикраси у вигляді квітки, метелики або серця . А ось сучасним леді з досить жорстким характером підійдуть ювелірні вироби лаконічних і стриманих форм, можливо, навіть і без включення каменів або ж з самоцвітами одного відтінку.

При виборі подібного презенту слід пам'ятати і про те, в якому стилі одягається дама. Так, якщо вона вважає за краще бохо, їй навряд чи припадуть до душі гламурні вироби. А якщо тяжіє до класики, то не варто їй дарувати веселі молодіжні прикраси.

Вік жінки також необхідно враховувати. ультрамодні сережки і кільця у вигляді черепів і зірок, звичайно, не варто дарувати жінці середніх років. А юним дівчатам з тонкими пальчиками ні до чого будуть великі кільця або масивні кольє з великими каменями.

вибираємо камінь

Новорічний подарунок повинен уособлювати собою урочистість і чарівництво цього дивного свята, тому віддавайте перевагу виробам з дорогоцінними каменями.

Дамам середніх років стоїть презентувати ювелірні прикраси з рубінами, перлами, сапфірами і смарагдами. Юним особам ідеально підійдуть вироби з бірюзою, циркону і фіанітами. Відмінним вибором для молодої леді стане модне сьогодні прикраса з невеликими каменями різних квітів.

Прекрасно, якщо ви вирішите підібрати камінь дівчині або жінці в залежності від її астрологічного знака (зрозуміло, в тому випадку, якщо вона є прихильницею цього напрямку). Список подібних каменів ви можете знайти на будь-якому сайті. Але бажано, щоб не потрапити в халепу, все-таки попередньо з'ясувати, чи подобається леді цей самоцвіт або ж вона до нього ставиться вкрай прохолодно.

І пам'ятайте: ювелірний виріб з діамантами - це ідеальних новорічний подарунок жінкам будь-якого віку. З тією лише різницею, що юним, струнким дівчатам краще підійде маленьке прикраса з огранованими камінням, а старшим жінкам рекомендується дарувати великі вироби.

Удачі у виборі! Нехай ваш подарунок принесе його майбутньої власниці тільки радість!

Новости