Вибираємо інтернет-магазин, щоб купити довга сукня

  1. Довге мереживне плаття в Вілдберріз
  2. Плаття максі для вечора і не тільки від quelle
  3. Довгу білу сукню в Wildberries
  4. Купуємо довге трикотажне плаття в Artaban
  5. Bonprix і його приголомшливі довгі шовкові сукні
  6. Огляд суконь максі в Lamoda
  7. Довга сукня великого розміру можна купити в Lasy
  8. Приголомшливе червоне довга сукня можна купити Laredoute
  9. Trends brands пропонує сині і зелені довгі сукні

Чергове віяння моди «шепоче» нам актуальні тенденції нового сезону, а саме акцентує увагу на довгих сукнях (максі). Якщо раніше модні речі були часто незручними або надто химерними, то даний тренд ідеальний у всьому. Плаття максі можна носити куди завгодно, з чим завгодно і коли завгодно. Іншими словами, купивши плаття в підлогу можна застосувати його як повсякденну річ поєднуючи з взуттям на плоскій підошві або перетворити в стильний вечірній наряд, доповнивши ансамбль туфлями на підборах, аксесуарами та макіяжем. Довгі сукні - це зручно, модно, просто і доступно.

Огляд інтернет-магазинів, в яких можна вибрати і купити модне плаття максі для різних випадків.

Довге мереживне плаття в Вілдберріз

Довге мереживне плаття створює надзвичайний образ, наповнений шармом, вишуканістю, особливою статтю. На сайті магазина Wildberries є сукні з мережива різних кольорів і фасонів. Ціни на них починаються від 1452 руб. і досягають суми 31830.

Плаття максі для вечора і не тільки від quelle

Окрема категорія виділена в інтернет-магазині quelle під довгі сукні. Їх асортимент налічує понад 70 моделей максі. Які можна сортувати за кольором, розміром, ціною, а можна просто вибирати, насолоджуючись приємними цінами і приголомшливими сукнями. Ціни на довгі сукні тут дійсно радують, і починаються від 899 руб. на пляжний варіант максі сукні бандо, чудового бірюзового кольору.

Також в quelle можна вибрати витончене і стильне довге вечірнє плаття.

Також в quelle можна вибрати витончене і стильне довге вечірнє плаття

Довгу білу сукню в Wildberries

Понад 1000 моделей довгих суконь в Вілдберріз, з яких понад 70 білого кольору. Білий колір символізує чистоту, а біле довге плаття володіє особливою аурою і навіть якщо це не стосується вінчання або весілля, біла сукня в підлогу завжди виглядає ніжно, добродушно, щиро.

В Wildberries біле довге плаття можна купити, починаючи від 920 рублів.

В   Wildberries   біле довге плаття можна купити, починаючи від 920 рублів

Купуємо довге трикотажне плаття в Artaban

В Artaban.ru завбачливо виділена категорія «довгі сукні», яка налічує 141 позицію. Хороший асортимент, є з чого вибирати. Так для повсякденного використання відмінним варіантом стануть сукні з трикотажу. Літні, пляжні, утеплені з довгим рукавом їх зручно поєднувати як з в'язаними кардіганами днем, так і зі стильним жакетом чоловічого крою для вечірнього виходу. Мінімальна ціна сукні максі тут починається від 1570 руб.

Bonprix і його приголомшливі довгі шовкові сукні

Більше 170 моделей довгих суконь налічує вітрина інтернет-магазину Bonprix. Цінова категорія тут варіюється від 959 р. до 6920 р. Дивно витончені і жіночні довгі сукні підійдуть для повсякденності, урочистого виходу, скромного або навпаки розкішного святкового заходу. В цьому асортименті можна підібрати те найнеповторніше плаття для незабутнього вечора, так довге шовкове плаття: струмуюче по жіночним формам не залишить без уваги свою володарку.

Огляд суконь максі в Lamoda

Ідеально підходить модель можна вибрати в будь-якому інтернет-магазині, але важливо знати, де вигідніше купити, в нашому випадку, довга сукня. Інтернет-магазин lamoda пропонує своїм клієнтам чудовий вибір довгих суконь. Сукні з легкого текстилю, з вишитим візерунком, приталеного крою або з пишною спідницею - вибір величезний. Магазин надає можливість примірки та оплати товару після примірки, безкоштовну доставку.

Довга сукня великого розміру можна купити в Lasy

Для повних дам довга сукня може виявитися справжньою «чарівною паличкою». Гармонійно підібравши довжину сукні, саму модель, колір, взуття та аксесуари можна вигідно підкреслити і лаконічно приховати потрібні ділянки. Плаття максі російської фабрики Lasy для повних дам відрізняються простим кроєм і невисокою ціною - від 1067 руб.

Швейне виробництво Lasy шиє довгі сукні, з яких можна сміливо вибирати вбрання урочистого приводу або літнього відпочинку. Довгі сукні тут можна купити зовсім недорого: починаючи від 797 руб. Нам попався тільки один магазин з такими низькими цінами.

Приголомшливе червоне довга сукня можна купити Laredoute

Чарівні червоні довгі сукні, а також десятки інших модних жіночих суконь максі, ми знайшли в laredoute. Зручний фільтр дозволяє сортувати моделі за ціною, розміром, кольором - це допоможе знайти ідеальний варіант. Вартість таких суконь варіюється в межах 899 руб. - 20990 руб.

Trends brands пропонує сині і зелені довгі сукні

Сині та зелені відтінки сьогодні знаходяться на найвищій точці своєї популярності: блакитні, смарагдові, зелені, темно-сині моделі - відмінний варіант, як для ділової атмосфери, так і для святкового вечора і навіть випускного. Випускниці 2014 року можуть сміливо віддавати перевагу довгим сукням, не боячись заховати прекрасну фігуру, адже правильне максі плаття підкреслює всі гідні жіночі форми і дозволяє при цьому не виглядати вульгарно. Легкість, романтичність, що не навящівая таємничість - це чи не те враження, яке повинна робити дівчина на випускному вечорі ?!

Вартість суконь максі в Trends brands починається сумою 1790 руб. і закінчується 13500 руб.

і закінчується 13500 руб

Це були довгі сукні: модні, стильні і просто красиві. Вибирайте, купуйте і діліться з нами вашими враженнями, залишаючи коментарі.

GD Star Rating
a WordPress rating system

Легкість, романтичність, що не навящівая таємничість - це чи не те враження, яке повинна робити дівчина на випускному вечорі ?

Новости