Вибираємо взуття на весну: дитячі туфлі і кросівки

З настанням тепла багато батьків шукають в магазинах для своїх малюків демісезонне взуття. Дитячі туфлі і кросівки зараз представлені в широкому асортименті від вітчизняних і європейських виробників. Дитяче взуття повинна бути з натуральних матеріалів. З настанням тепла багато батьків шукають в магазинах для своїх малюків демісезонне взуття

Збираючись придбати нові дитячі туфлі для дитини, ми досить часто не можемо вибрати відповідну модель через велику кількість самих різних фасонів взуття на полицях. Є кілька важливих правил, що дозволяють зробити правильний вибір - не потрібно намагатися заощадити на покупці взуття для дітей, навіть якщо це прості тапочки, але і не варто занадто переплачувати, женучись за високою вартістю. Значна ціна ще не означає високий рівень якості.

Бажано купувати взуття у виробників, що спеціалізуються на випуску саме дитячої продукції - вони вивчають, знають і враховують специфіку під час розробки нових моделей, а не банально випускають взуття маленького розміру. туфлі або дитячі кросівки , На які припав вибір, не повинні тиснути або шльопати, бажано дотримуватися максимальну відповідність розміру ноги. Якщо бажаєте купувати взуття на виріст, то допустимою вважається різниця в половину розміру, якщо є можливість щільної фіксації взуття на нозі.

Рекомендується вибирати туфлі з простою застібкою, це позбавить дитину від труднощів з одяганням і зняттям взуття. При виборі туфель на шнурівці важливо звернути увагу на наявність фіксатора, в крайньому випадку його можна купити в магазинах, що торгують швейною фурнітурою. Що стосується матеріалів, то краще вибирати вироби з натуральної шкіри - вона дорожче за вартістю, але швидко прийме форму стопи вашої дитини, буде значно менше натирати ногу.

Перше, на що ми звертаємо увагу при виборі дитячих речей - це зовнішній вигляд. Тому в магазині слід насамперед звернути увагу на ту пару взуття, яка сподобалася найбільше. Далі потрібно поцікавитися виробником, дати дитині приміряти і переконатися, що дитяче взуття дійсно зручна і комфортна. Раніше батьки намагалися купити саме імпортне взуття, але вітчизняна взуття в наш час не сильно відрізняється по модельному ряду і якості від західних аналогів. Саме тому багато хто почав підтримувати продукцію вітчизняного виробника, така продукція в багатьох випадках більш вигідна за ціною.

Взуття обов'язково повинна бути м'якою і легко повторювати анатомічні особливості ноги. Важливо, щоб матеріал дозволяв шкірі дихати, але в той же час і не пропускав вологу. Іноді під час примірки деякі діти не можуть самі оцінити зручність взуття, тому про це слід подбати їхні батьки. Якщо взуття потрібна для щоденного носіння, то краще купувати закриті туфельки з хорошою фіксацією на нозі.

Новости