Вибираючи куртки-парки для дітей і підлітків

  1. Якісні і доступні дитячі куртки-парки
  2. Вибираємо куртку-аляску для чада

Неспроста багато батьків вважають парку дитячим must have номер один. Таке утеплення і справді має ряд незаперечних переваги. Дитяча куртка довжиною до середини стегна з капюшоном і високим коміром прекрасно захищає від холоду. У класичному варіанті аляска забезпечується спеціальним просоченням, яка робить її непродуваемой і вологонепроникною. А за рахунок теплої підстьобування верхній одяг, придумана ескімосами, виявляється ще й морозостійкої. Тож не дивно, що мами і тата мріють про таку чудову обновці для своїх чад.

Тож не дивно, що мами і тата мріють про таку чудову обновці для своїх чад

Якісні і доступні дитячі куртки-парки

Портал "Клубок" є популярною є торговельний майданчик серед багатьох продавців в Україні. Користувачі сайту мають можливість вибирати в величезному асортименті. Дитяча куртка-парку на Klubok.com представлена ​​у великій різноманітності. Ви легко підберете стильний і зручний варіант з прийнятним цінником. Недорого на "клубка" обійдуться і інші покупки. Прямо зараз можна вигідно купити дитячі демісезонні комбінезони й напівкомбінезони - ще один відмінний спосіб утеплення дитини.

Вибираємо куртку-аляску для чада

Класична модель характеризується прямим кроєм з куліскою на талії, довжиною три чверті і глибоким капюшоном з високим коміром. Обов'язкова наявність хутряної підстьобування.

Сьогодні можна зустріти найрізноманітніші інтерпретації знаменитої куртки. Існують моделі на флісі і штучному хутрі. На особливу увагу заслуговують варіанти з мембранної просоченням, яка значно підвищує теплоізоляційні властивості одягу, роблячи її відповідний для шкарпетки в сильний мороз.

Для міжсезоння підходять парки-вітровки без підкладки. Це можуть бути джинсові, коттоновие, а також моделі з плащової тканини. Традиційну аляску вони нагадують лише зовні.

Переважно такі варіанти куртки:

  • вітровка зі знімним підкладів-утеплювачем (служить декілька сезонів поспіль);

  • трансформер з рукавами, що відстібаються (аналогічна сезонна універсальність плюс можливість носити в приміщенні);

  • парку-пальто (ще краще захищає тіло від холоду).

Вибираючи парку для дівчинки, постарайтеся знайти незвичайну річ з оригінальним строкатим дизайном. Хоча для алясок традиційними кольорами є приглушені і базові, маленькій модниці буде приємніше носити більш соковиту або навіть строкату обновку. Хлопчики ж, навпаки, вважають за краще класичні парки кольору хакі.

Новости