Видавничий дім «ФІНАНСИ та КРЕДИТ» - наукові та економічні журнали ВАК

Увага! З 18 лютого 2019 р Видавничим домом «ФІНАНСИ та КРЕДИТ» стягується плата за редакційні послуги.

Плата за публікацію авторських матеріалів в журналі Видавництва (публікаційний збір) становить 3 000 руб. і включає реєстрацію DOI і технічну обробку метаданих статті.
Плата стягується ТІЛЬКИ за публікацію матеріалів, які отримали позитивний висновок рецензентів і схвалених редакційною радою журналу. Без оплати зазначеного збору стаття не публікується.

«ФІНАНСИ та КРЕДИТ» - незалежне російське видавництво, що випускає спеціалізовані наукові журнали економічної, фінансової і бухгалтерської спрямованості, 7 з яких - журнали ВАК (включені в перелік Вищої атестаційної комісії (ВАК)) * . З інформацією про бухгалтерських журналах видавництва можна ознайомитися на спеціалізованому сайті www.buh-izdat.ru .

Якщо Вас цікавить публікація в наших журналах, в тому числі включених до переліку видань ВАК, рекомендуємо ознайомитися з умовами публікації статей .

Можливі способи підписки на наші наукові та економічні журнали описані в розділі «Підписка» .

ВИЙШОВ СВІЖИЙ НОМЕР

На даний момент випускається 8 найменувань економічних і наукових журналів, 7 з яких: "Фінанси і кредит" , «Економічний аналіз: теорія і практика» , «Регіональна економіка: теорія і практика» , «Національні інтереси: пріоритети та безпеку» , «Фінансова аналітика: проблеми та рішення» , «Міжнародний бухгалтерський облік» , «Дайджест-Фінанси» включені до переліку видань ВАК - рекомендованих Вищою атестаційною комісією (ВАК) Міністерства освіти і науки РФ для публікації основних результатів дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора наук (журнали ВАК).

Новости