Відбувся четвертий щорічний "День відповідального споживання пива" в Україні

C 2010 року в Україні проводиться "День відповідального споживання пива". Ініціатором цієї щорічної акції виступає ПАТ "САН ІнБев Україна", що представляє у нас в країні лідера світового пивоварного ринку - компанію "Анхойзер Буш ІнБев" (Anheuser-Busch InBev).

Дана масштабна кампанія покликана нагадати суспільству про необхідність щодня вживати заходів, спрямованих на розвиток культури відповідального споживання пива, і, що особливо важливо, запобігання продажу пива неповнолітнім громадянам. Так, ключовий активністю "Дня відповідального споживання пива 2013" стала кампанія під назвою "18+ Продаж пива неповнолітнім заборонено", яка проводиться за підтримки флагманського національного бренду "САН ІнБев Україна" - ТМ "Чернігівське". В ході її реалізації в точках продажів розміщується ідентична наклейка - "18+ Продаж алкоголю неповнолітнім заборонено", а в точках продажу поширюються інформаційні буклети з витягами із Закону України 481/95-ВР від 19.12.1995 щодо особливостей торгівлі алкогольними напоями на території нашої країни .

Крім Києва, де розташований головний офіс компанії, активності в цей день пройшли також і в трьох інших містах - Чернігові, Харкові та Миколаєві, де розміщуються пивзаводи "САН ІнБев Україна".

У планах лідера пивоварної галузі - покриття 65.000 точок роздрібної торгівлі по всій Україні в рамках поточного "Дня відповідального споживання" в ході акції, яка триває і в інших великих і малих містах України до 1 листопада 2013 року.

"Щорічний День відповідального споживання пива - важлива віха у розвитку корпоративно-соціальної відповідальності" САН ІнБев Україна ", як частини глобальної ініціативи Anheuser-Busch InBev. Ми не просто пропагуємо підвищення рівня пивної культури в країні, ми, завдяки активності наших співробітників і залучення небайдужих активістів, знаходимо все більше прихильників і союзників, зацікавлених в пропаганді відповідального споживання пива та алкоголю - а, отже, побудові ще більш свідомого громадянського суспільства ", - підсумував директор з правових питань та корпоративних відносин ПАТ "САН ІнБев Україна" Денис Хренов.

Слід зазначити також, що в попередні роки проведення "Дня відповідального споживання пива" співробітниками "САН ІнБев Україна" також організовувалася робота серед співробітників торгових точок, а також здійснювалися інші активності, які не залишають байдужими ні самих продавців, ні перехожих. Квести, пивні патрулі, "Кодекс Честі Продавця", інформаційні стікери зі слоганом "Ні паспорта - немає пива" закликали наших співвітчизників припиняти правопорушення, пов'язані з продажем пива неповнолітнім.

Тисни! підписуйся ! Читай тільки краще!

Новости