Відеокарта GeForce GTX 660M

  1. Прискорити з дискретним графічним процесором серії NVIDIA GeForce GTX 660M, щоб подвоїти свою ігрову...
  2. Озброй свій ноутбук кращої ігрової технологією з GeForce GTX
  3. Отримай високу продуктивність і тривалу роботу від батареї з технологією NVIDIA Optimus
  4. ПІДТРИМКА НОУТБУКИ
  5. Технологія NVIDIA Optimus 1
  6. Підтримка Microsoft DirectX 11
  7. Драйвери NVIDIA Geforce
  8. Технологія NVIDIA CUDA2
  9. Апаратне прискорення декодування відео3
  10. NПоддержка NVIDIA 3D Vision4
  11. Підтримка NVIDIA 3DTV Play і HDMI5
  12. Підтримка PCI Express 3.0і PCI Express 2.0
  13. Підтримка Dual-link DVI
  14. Технологія NVIDIA SLI
  15. Потокове аудіо високої чіткості

Прискорити з дискретним графічним рішенням процесором NVIDIA GeForce GTX 660M, щоб подвоїти свою ігрову проізводітельность1 і домогтися надзвичайно тривалої роботи від батареї з технологією NVIDIA® Optimus ™. Озбройся кращої ігрової технологією NVIDIA® PhysX® і занурся в гру з NVIDIA® 3D Vision®, 3D технологією для ноутбуків номер 1. Прискорити з дискретним графічним рішенням процесором NVIDIA GeForce GTX 660M, щоб подвоїти свою ігрову проізводітельность1 і домогтися надзвичайно тривалої роботи від батареї з технологією NVIDIA® Optimus ™

Прискорити з дискретним графічним процесором серії NVIDIA GeForce GTX 660M, щоб подвоїти свою ігрову проізводітельность1

Грай в найвимогливіші до продуктивних ресурсів гри з високою кадровою частотою і надзвичайними спецефектами. Отримай безперервну оптимізацію продуктивності графічних процесорів NVIDIA GeForce для ноутбуків з драйверами NVIDIA® GeForce .

Отримай безперервну оптимізацію продуктивності графічних процесорів NVIDIA GeForce для ноутбуків з   драйверами NVIDIA® GeForce

Озброй свій ноутбук кращої ігрової технологією з GeForce GTX

Поринь в NVIDIA 3D Vision , 3D технологію для ноутбуків номер 1, яка автоматично перетворює більше 650 таких ігор, як Battlefield 3, в приголомшливе 3D. Відчуй різницю з технологією NVIDIA PhysX , Яка оживляє гри з динамічними і інтерактивними оточеннями. Технологія NVIDIA® SLI® дарує тобі ігрову перевагу завдяки двом графічним процесорам GTX.

Технологія NVIDIA® SLI®   дарує тобі ігрову перевагу завдяки двом графічним процесорам GTX

Отримай високу продуктивність і тривалу роботу від батареї з технологією NVIDIA Optimus

NVIDIA Optimus - єдина технологія з повністю автоматично перемикається графікою для твого ПК, яка забезпечує приголомшливу графічну продуктивність, коли тобі це необхідно, і переходить в енергозберігаючий режим, коли в цьому немає необхідності. Неважливо, редагуєш ти відео, переглядаєш веб-сайти або граєш в 3D гри, технологія NVIDIA Optimus забезпечує прекрасний баланс продуктивності і роботи від батареї.

1 У порівнянні з діапазоном продуктивності GeForce серії GT 600M і серії GTX 600M.

ПІДТРИМКА НОУТБУКИ

2 - У порівнянні з Intel HD 4000.

Alienware

Asus

Gigabyte

Lenovo

MSI

Технологія NVIDIA Optimus 1

Дозволяє автоматично перемикатися між графічним процесором NVIDIA і інтегрованою графікою Intel. Це відбувається непомітно, у фоновому режимі, забезпечуючи чудову продуктивність і довгу роботу від батареї при перегляді фільмів, роботі в веб або в 3D грі .

Підтримка Microsoft DirectX 11

DirectX 11 GPU з підтримкою Shader Model 5.0 створений для ультра-високої продуктивності при використанні нової графічної можливості API - створення мозаїки з GPU-прискоренням.

Драйвери NVIDIA Geforce

Відкрий для себе всю міць і можливості графічного процесора NVIDIA GeForce . драйвери GeForce забезпечують безперервну оптимізацію продуктивності протягом усього життя твого ноутбука.

Технологія NVIDIA CUDA2

Технологія NVIDA CUDA розкриває неймовірну міць процесорних ядер GPU і прискорює виконання найвимогливіших до системних ресурсів завдань, таких як конвертація відео, забезпечуючи неймовірний приріст продуктивності в порівнянні з традиційними CPU.

Апаратне прискорення декодування відео3

Поєднання прискорення декодування HD відео і постобробки, забезпечує програвання відео без перешкод, приголомшливу чистоту зображення, чіткість кольору і точне масштабування зображення у фільмах і відео. Все це з неймовірною ефективністю енергоспоживання.

NПоддержка NVIDIA 3D Vision4

Графічні процесори NVIDIA® GeForce® забезпечують користувачам ноутбуків неймовірно захоплюючу роботу зі стереоскопічним 3D. Рішення NVIDIA® 3D Vision ™ представлено комбінацією високотехнологічних бездротових очок і просунутого ПО і перетворює сотні ігор для ПК в даний стереоскопічне 3D. Більш того, ви можете насолодитися карколомним кришталево чітким якістю при перегляді Blu-Ray 3D фільмів, потокового 3D онлайн і цифрових фотографій в 3D.

Підтримка NVIDIA 3DTV Play і HDMI5

Завдяки підтримці виходу HDMI ви можете пересилати відео та аудіо сигнал на HDTV вхід за допомогою єдиного кабелю. Підключіть ваш ноутбук до телевізора з підтримкою 3D і програмним забезпеченням NVIDIA 3DTV Play для потокової передачі 3D матеріалу на великий екран, включаючи Blu-Ray, 3D фото і навіть ігор!

Підтримка PCI Express 3.0і PCI Express 2.0

Створено для архітектури шини PCI Express 3.0 для найвищих швидкостей передачі даних в найвимогливіших до смуги пропускання іграх і 3D додатках. Продукти PCI Express 3.0 повністю сумісні з існуючими материнськими платами PCI Express.

Підтримка Dual-link DVI

Працює з найбільшими в індустрії плоскими панелями, аж до екранів з дозволом в 2560x1600 пікселів з підтримкою захисту широкосмугового цифрового контенту «High-bandwidth Digital Content Protection» (HDCP).

Технологія NVIDIA SLI

Завдяки можливостям провідною в індустрії технології NVIDIA® SLI®, два графічних процесора GeForce можуть працювати паралельно, забезпечуючи приріст продуктивності в два рази в найпопулярніших іграх сьогоднішнього дня.

Потокове аудіо високої чіткості

Повна підтримка потокового аудіо високої чіткості, включаючи формати Dolby TrueHD і DTS-HD.

1 - Технологія Optimus може бути недоступною для всіх OEM-рішень. Більш детальну інформацію можна дізнатися у виробника.
2 - Необхідна підтримка технології CUDA в додатках.
3 - Для реалізації деяких можливостей потрібно підтримує ПО для роботи з відео. Більш детальна інформація доступна на сайті www.nvidia.ru .
4 - Для успішної роботи NVIDIA 3D Vision потрібні окуляри NVIDIA 3D Vision і дисплей 3D Vision Ready. Більш детальна інформація доступна на www.nvidia.ru/3dvision .
5 - Підтримується в драйверах Випуску R260 або вище.

Новости