відеореєстратор Ritmix AVR-330 EASY. Купити Ritmix AVR-330 EASY за спеціальною ціною 1490.00 руб

Представляємо бюджетний автомобільний відеореєстратор Ritmix AVR-330 EASY, що володіє всіма основними функціями стандартного сучасного пристрою. Приваблива ціна пристрою і його широкий функціонал, безсумнівно, зацікавлять безліч автолюбителів. Особливістю моделі є кольоровий поворотний дисплей, з можливістю повороту на 270 градусів, що дуже зручно. Пристрій відмінно впишеться в салон будь-якого авто, і стане надійним помічників в дорозі.

Ritmix AVR-330 EASY,

Відеореєстратор Ritmix AVR-330 EASY записує якісні відео у високій роздільній здатності 1280x960 з гідною деталізацією. Висока якість запису досягається за допомогою засобів інтерполяції. На чітких записах добре проглядаються всі необхідні подробиці дорожньої пригоди, такі як дорожні знаки, номери транспортних засобів та інше. Інфрачервоне підсвічування з шести світлодіодів забезпечує нічну зйомку високої якості. Вбудований мікрофон дозволяє записувати відео як зі звуком, там і без нього.

Вбудований мікрофон дозволяє записувати відео як зі звуком, там і без нього

Запис файлів ведеться в циклічному режимі, таким чином, при заповненні карти пам'яті старі файли автоматично видаляються, і звільняється місце для нових роликів. Відеореєстратор оснащений вбудованим датчиків руху, яких відмінно справляється з моніторингом ситуації навколо припаркованого автомобіля. При виникненні руху перед транспортним засобом, датчик спрацьовує і записує все, що відбувається. При відсутності руху запис зупиняється. Вбудований акумулятор забезпечує до чотирьох годин автономної роботи.

Особливості моделі:

  • Кольоровий дисплей, що повертається на 270 °
  • Чудово реалізована функція нічної зйомки (6 інфрачервоних діодів)
  • Датчик руху для моніторингу обстановки поблизу припаркованого автомобіля
  • Можливість відключення звуку при відеозаписі - функція MUTE
  • Посветка - 6 інфрачервоних діодів
  • Автоматичний перезапис при заповненні карти пам'яті
  • Тривалий час роботи від акумулятора - до 4 годин

В інтернет-магазині Navigator-Shop тільки найкраща техніка!

Одна з основних переваг нашого магазину полягає в тому, що в нашому асортименті представлені виключно «білі» апарати, відмічені сертифікатом РосТест, що поставляються через офіційні відвантаження безпосередньо від виробника Одна з основних переваг нашого магазину полягає в тому, що в нашому асортименті представлені виключно «білі» апарати, відмічені сертифікатом РосТест, що поставляються через офіційні відвантаження безпосередньо від виробника. Ми уважно стежимо за якістю продукції, що продається, що дозволяє виключити факт наявності шлюбу.

Як і годиться, покупцеві буде надано повний гарантійний пакет, що складається з гарантії від фірми-виробника, з якої можна звертатися за сервісним ремонтом в центри обслуговування клієнтів, а також ми забезпечуємо покупки своєї власної магазинної гарантією, що дозволяє повернути або обміняти пристрій протягом першого тижня з моменту його придбання, за умови збереження товарного вигляду всього комплекту.

Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на   Яндекс Маркеті Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на Яндекс Маркеті . Ми працюємо для вас і робимо все щоб співпрацювати з Navigator-Shop.Ru було зручно і комфортно!

Новости