Відеореєстратор 3 в 1 з антирадаром і GPS навігатором 2019

  1. Який відеореєстратор 3 в 1 краще купувати в 2019 році
  2. Відеореєстратор Subini GR-H9 + STR
  3. Відгуки на відеореєстратор Субине 3 в 1 з Яндекс-Маркет
  4. Відеореєстратор 3 в 1 SHO-ME Combo No1 А7
  5. Відгуки на HD відеореєстратор 3 в 1 SHO-ME Combo
  6. Спеціалізований автопланшет DVR FC-950
  7. Комплектація і параметри DVR FC-950
  8. Комбоустройство MiVue i85
  9. Додаткові функції
  10. Преміум КОМБО девайс 3 в 1 - DATAKAM G5-CITY MAX-BF
  11. Відгуки покупців по моделі G5-CITY MAX-BF
  12. Порівняльний аналіз - який КОМБО девайс вибрати
  13. Підсумковий рейтинг - логіка вибору кращої моделі
  14. Чи варто купувати реєстратори КОМБО 3 в 1: навігатор, відеореєстратор і антирадар
  1. ✅ Зміст статті:
  2. 1. Які відеореєстратори 3 в 1 потрапили в рейтинг 2019 року
  3. 2. До 5000 рублів - Реєстратор Subini GR-H9 + STR
  4. 3. До 10000 рублів - відеореєстратор SHO-ME Combo No1 А7
  5. 4. До 10000 рублів - Автопланшет DVR FC-950
  6. 5. До 15000 рублів - Комбоустройство з GPS MiVue i85
  7. 6. До 15000 рублів - DATAKAM G5-CITY MAX-BF
  8. 7. Порівняння моделей 3 в 1 і вибір оптимального рішення
  9. 8. Підсумковий рейтинг КОМБО пристроїв 3 в 1
  10. 9. Чи варто купувати КОМБО реєстратор 3 в 1 в 2018 році
  11. Електроніка для автомобіля забезпечує безпечний рух на дорозі: записує все, що відбувається, коригує пересування по GPS, інформує водія про можливе пості ДАІ на дорозі. Тепер з'явилася можливість купити навігатор, антирадар і відеореєстратор (3 в 1) в одному корпусі (КОМБО пристрій).

    При цьому економиться простір на приладовій панелі, немає необхідності приділяти увагу трьом різним приладів. Так само не можна забувати, що такі КОМБО девайси дешевше, якщо порівнювати з покупкою трьох пристроїв окремо.

    Так само не можна забувати, що такі КОМБО девайси дешевше, якщо порівнювати з покупкою трьох пристроїв окремо

    Такі переваги роблять відеореєстратори 3 в одному популярним товаром. Ажіотаж веде до зростання пропозиції, збільшення асортименту, що трохи ускладнює вибір.

    Залишилося розібратися, які реєстратори насправді повноцінно замінять три гаджета - це і буде зроблено в даному огляді.

    Приступаючи до вивчення представленого на ринку товару, варто пам'ятати, що вартість деяких примірників завищена за рахунок популярності бренду. Відома марка виробника, наприклад, КАРКАМ КОМБО, не завжди свідчить про більш високому рівні якості. Вся електроніка обговорюваного формату збирається переважно на території Китаю або Кореї.

    Тобто версії автомобільних реєстраторів більш дешевого цінового сегмента виконують ті ж операції, але деякі з них, наприклад, працюють з ОС Android. Стало бути, переплачувати за ідентичний товар сенсу немає.

    Який відеореєстратор 3 в 1 краще купувати в 2019 році

    Відмінним орієнтиром для вибору є кращі моделі з представлених на ринку. ТОП 4 гаджетів КОМБО відеореєстраторів 3 in 1 з антирадаром і GPS на 2018 рік стали:

    • Subini GR-H9 + STR;
    • SHO-ME Combo No1 А7;
    • DVR FC-950;
    • DATAKAM G5-CITY MAX-BF.

    Порівнявши основні характеристики гаджетів, вийде швидко вибрати відповідний до вимог конкретного покупця.

    Відеореєстратор Subini GR-H9 + STR

    Subini GR H9 STR коштує близько 2990 рублів, являє собою радар-детектор. Прилад записує картинку формату 720 HD, вловлює сигнал від радара за півтора км, виконує функції GPS. Має компактні розміри, зручно монтується, просто налаштовується.

    На панелі розташовані 4 кнопки настройки, за допомогою яких встановлюються рівень гучності голосових повідомлень, поріг швидкості (мінімум для отримання повідомлень про наявність радарів), максимальне значення швидкості і оновлення карти пам'яті (скидання записаних раніше відео).

    Характеристики Subini GR-H9 + STR

    Опис Параметри КОМБО виконання 3 в 1 Вид матриці 5 MPx, CMOS 0,25 дюйма Кут огляду камери 90 градусів Зображення HD 720p Розширення відеофайлу AVI Можливість циклічності відеоряду Циклічна запис відео без перебоїв. Супутникове з'єднання GPS трекер 1575,42 МГц ± 1,023 МГц X-Діап. Є Ka-Діап. Є K-Діап. Є La-Діап. Є Діагональ дисплея 2 дюйма G-сенсор і датчик руху є Каналів відеозапису, шт. 1 Тип портів AV, USB 2.0 Карта пам'яті Micro SD до 32Гб Живлення 12V, Вбудований акумулятор 310 мАг

    0 Карта пам'яті Micro SD до 32Гб Живлення 12V, Вбудований акумулятор 310 мАг

    Про виробника:

    Корейська компанія SUBINI займається виробництвом автомобільної електроніки вже півтора десятка років. На Російському ринку виробник працює вже більше 9 років. Продукція Субине сертифікована відповідно до ГОСТ РФ по ISO 9001. Всі вироблені пристрої мають гарантію від 12 місяців.

    Маючи намір придбати Subini GR-H9 + STR, варто знати, що комплектацією радар-детектора включаються:

    • кабель формату USB (1),
    • перехідник живлення від внутрішньої мережі (1),
    • кріплення для монтажу на лобовому склі,
    • докладна інструкція для користувача,
    • запасні запобіжники,
    • чохол-сумка і текстильна серветка,
    • карта пам'яті підбирається опціонально.

    кабель формату USB (1),   перехідник живлення від внутрішньої мережі (1),   кріплення для монтажу на лобовому склі,   докладна інструкція для користувача,   запасні запобіжники,   чохол-сумка і текстильна серветка,   карта пам'яті підбирається опціонально

    Відео-огляд Subini GR-H9 + STR

    Відгуки на відеореєстратор Субине 3 в 1 з Яндекс-Маркет

    Відгуки на відеореєстратор Субине 3 в 1 з Яндекс-Маркет

    Відеореєстратор 3 в 1 SHO-ME Combo No1 А7

    Гібрид від SHO-ME об'єднує антирадар, навігатор, відеореєстратор (3 в 1), його ціна починається від 7600 рублів. SHO-ME Combo No1 А7 компактний і простий в налаштуванні і використанні. За допомогою кнопок на панелі налаштовується швидкість, показники для антирадара і відеореєстратора. Настройки залишаються дійсними тобто повторне введення даних не буде потрібно.

    Зручним є наявність декількох режимів прийому сигналу: місто, траса або авто. За обраною місцевості радар-детектор буде враховувати можливі перешкоди (в умовах міста і траси) або самостійно підлаштовуватися під зміни (авто). Запис ведеться безперервним потоком. Крім картинки, пишеться ще й звук.

    Фіксація звукової доріжки ведеться також безперервним потоком, разом зі збереженням зйомки. Це корисно при ситуаціях з перевищенням повноважень співробітниками ДАІ та інших спірних випадках. При необхідності, мікрофон можна відключити.

    Характеристики SHO-ME Combo No1 А7

    Опис Параметри КОМБО виконання 3 в 1 Вид матриці 1,3 дюйма, CMOS Кут огляду 130 градусів Максимальна роздільна здатність HD 1280x720p (-Full HD) Розширення MP4, кодек H.264, 30 кадрів в секунду Циклічна запис відео Є Супутникове GPS з'єднання GPS + ГЛОНАСС X-Діап. Є Ka-Діап. Є K-Діап. Є La-Діап. Є Діагональ дисплея 2,3 дюйма / 480x234 G-сенсор і датчик руху є Каналів відеозапису, шт. 1 Тип портів AV, USB 2.0 Карта пам'яті microSD і microSDHC до 32 ГБ Живлення 12V, плюс вбудована батарея 520 мА

    0 Карта пам'яті microSD і microSDHC до 32 ГБ Живлення 12V, плюс вбудована батарея 520 мА

    Про виробника:

    Досвід виробництва автомобільної електроніки у корейської компанії Sho-Me становить понад 15 років. Вся продукція сертифікована відповідно до міжнародних стандартів якості. Фірма одна з перших вивів на ринок комбінацію радара-детектора і відеореєстратора, назвавши її Combo.

    У комплектацію SHO-ME Combo No1 А7 входить:

    • провід з адаптером для отримання енергії через прикурювач,
    • кріплення на лобове скло (скоба з присоскою),
    • USB перехідник для підключення карти пам'яті MicroSD.
    • докладна інструкція з встановлення та налаштування радара-детектора.

    Відео-огляд SHO-ME Combo No1 А7

    Відгуки на HD відеореєстратор 3 в 1 SHO-ME Combo

    Відгуки на HD відеореєстратор 3 в 1 SHO-ME Combo

    Спеціалізований автопланшет DVR FC-950

    Автомобільний планшет DVR FC-950 - це новинка, що минає 2018 року і початку 2019 р. Позиціонується автогаджет, як спеціалізоване багатофункціональний пристрій 12 в 1 - автопланшет.

    Основні опції девайса:

    1. HD відеореєстратор 1080p;
    2. Радар детектор;
    3. навігатор;
    4. Задня камера з парктроніком;
    5. Можливості ОС Андройд;
    6. Дисплей планшета діагоналлю 7 дюймів.

    Крім цього, перевагами варто вказати великий екран, наявність реєстратора заднього огляду, датчик удару і невисоку вартість. Такий планшет обійдеться водієві сумою 7990 рублів.

    Реєстратор, що працює ззаду, дозволяє не тільки відслідковувати на екрані і фіксувати (на випадок ДТП) ситуацію позаду автомобіля. Додаток парктроник, використовуючи задню камеру, допоможе при складній парковці автомобіля.

    Радар-детектор і GPS:

    База даних розташування поліцейських радарів оновлюється через інтернет і завжди актуальна. Радар-детектор сигнатурного типу, що визначає найсучасніші камери і радари в тому числі лазерні. GPS навігація осуществляеся за допомогою 32 супутникових каналів. У DVR FC-950 встановлена ​​NAVITEL GPS навігація, в комплетке поставки є ліцензійний ключ.

    Автопланшет зручно розміщується на приладовій панелі або кріпиться до лобового скла. При цьому великий розмір дисплея дозволяє не тільки бачити картинку, GPS-координати і сигнали радарів, але і використовувати пристрій, як портативний комп'ютер. ОС Android і доступ до мережі інтернет істотно розширюють функціонал за рахунок можливості роботи з додатками, відтворення фільмів та ігор.

    Комплектація і параметри DVR FC-950

    Комплектація і параметри DVR FC-950

    Характеристики FC-950

    Відеорегістрація Фронтальна: HD1080p, 30 к / c, кодек Н.264, кут огляду 170 градусів.
    Додаткова (задня): HD720, кут огляду 140 градусів, парктронік. Особливості оптичних лінз фронтального реєстратора Оптика - шестишарові лінза FUJIVISION / Японська розробка / IR-лінза бачить в темряві Режими запису Циклічний, день / ніч Розмір дисплея 7,0 дюймів (дозвіл 800х480) Датчик руху Вбудований GPS Навігатор Навігація по 32 супутникам (карти Навітел) Радар-детектор Стpелкa, Krechet, Kordon, Кpіc-П, Х, Kа, Кu, Робот (частоти шукай в статті) Об'єм пам'яті 16 Gb + microSD флеш-карта до 32 Gb Мова / країна розробник Російська мова / Японія ОС Android 4.4. 2 Процесор A33 4ех ядерний, Cortex A7 1500 Hz Оперативна пам'ять 512 Mb DDR3 Захист інформації G-Sensor Д Щоб отримати додаткову опції: Wi-Fi, FM, Multi Touch Screen

    Відео-огляд автомобільного планшета

    Приклад запису фронтальної відеокамери

    Про виробника:

    Планшети виробляються на корейському заводі. За основу для випуску взята модель відеореєстратора від японської компанії Fujicam. Функціональна частина становить завозяться з Японії, інші компоненти виробляються на території Кореї. Це дозволяє здешевити весь процес випуску, що відбивається на вартості кінцевого продукту.

    У комплекті з гаджетом додається:

    • кріплення для монтажу конструкції на лобове скло,
    • дроти живлення з адаптером для прикурювача,
    • реєстратор заднього огляду,
    • USB кабелю,
    • дроти підключення додаткової камери,
    • ліцензійний ключ від NAVITEL.
    • талон гарантії на 12 місяців,
    • інструкція для користувача (російською мовою).

    талон гарантії на 12 місяців,   інструкція для користувача (російською мовою)

    На даному сайті вже робився детальний огляд такого гаджета. Тому Відгуки по девайсу 7 в 1 (навігатор, відеореєстратор, антирадар), а так же розширений опис функціоналу автопланшета DVR FC-950 можна прочитати за посиланням

    Так само ряд відгуків є на сайті otzovik.com, вони ж розміщені на нашому сайті в статті з огляду DVR автопланшета моделі DVR FC-950 .

    Комбоустройство MiVue i85

    Автомобільне комбоустройство MiVue i85 коштує близько 11 990 рублів і являє собою справжній комп'ютер, який поєднує функції класичного реєстратора, охоронної камери, антирадара і контролю за дорогою. При цьому він компактний і займає мало місця на лобовому склі.

    Відео пишеться в Full HD з дуже широким кутом огляду, що охоплює всю дорогу, а не тільки одну смугу. Якість картинки висока, номери автомобілів видно навіть вночі завдяки якісній светосильной оптиці і великий матриці.

    MiVue i85 визначає місце розташування по вбудованому GPS, записує супутникові координати в фото і відеозаписах. Коли активується датчика удару, реєстратор записує відео, яке не можна видалити, яке можна пред'явити в суді. У режимі «парковки» відеозапис включається по датчику руху.

    У режимі «парковки» відеозапис включається по датчику руху

    MiVue i85 оснащений вбудованим радаром детекторів, також в ньому записана база камер швидкості радарів ГИБДД. Є й інші корисні функції: як система контролю наближення до об'єкта, датчик втоми водія, а так само система контролю руху в смузі.

    Додаткові функції

    • Голосові оповіщення;
    • Розумні попередження про камери контролю швидкості Smart Alerts;
    • Нагадування про включення фар, ECO режим;
    • Розширений динамічний діапазон (WDR);
    • Регулювання експозиції (EV);
    • Можливість робити фото під час запису відео.

    Голосові оповіщення;   Розумні попередження про камери контролю швидкості Smart Alerts;   Нагадування про включення фар, ECO режим;   Розширений динамічний діапазон (WDR);   Регулювання експозиції (EV);   Можливість робити фото під час запису відео

    Характеристики MiVue i85

    Опис Параметри КОМБО виконання 3 в 1 з GPS Екран 2.7 "Відеозапис Full HD 1920x1080 30 к / с відеосенсор SOI F22 Апаратура F1.8 Кут огляду 150 ° GPS / радар детектор Є Запис звуку Є Нічний режим Є Каналів відеозапису, шт. 1 Тип портів miniHDMI, microUSB Карта пам'яті microSD до 128 Гб Розміри, мм 47.6 х 86.2 х 84 Вага, г 188

    Відгуки на Яндекс.Маркет:

    https://market.yandex.ru/product--videoregistrator-s-radar-detektorom-mio-mivue-i85/364975506/reviews?track=tabs

    Преміум КОМБО девайс 3 в 1 - DATAKAM G5-CITY MAX-BF

    Відеореєстратори, що поєднують 3 режиму, такі як ДАТАКОМ G5-CITY MAX-BF відносяться до високого цінового сегменту, коштують від 14000 рублів. Виконуються при цьому функції: навігація по GPS, відеорегістрація, антирадар.

    Девайс три в одному G5-CITY версії MAX-BF відрізняється компактністю і простотою в управлінні. Зйомка має кілька форматів роботи (день / ніч, прискорення), що дозволяє забезпечити зображення високої якості. При цьому також ведеться запис звуку. Гаджет обладнаний датчиком удару (G-Sensor), що дозволяє зберігати матеріал, записаний під час ДТП.

    Характеристики G5-CITY MAX-BF

    Опис Параметри КОМБО виконання 3 в 1 + ГЛОНАСС Вид матриці / процесор 1 / 2.5 "/ Datakam customized A5 Series Кут огляду 170 градусів Максимальна роздільна здатність Full HD 1920х1080p, 30 кадр / сек Розширення MPEG4 Циклічна запис відео Є GPS / радар детектор GPS + ГЛОНАСС / "Стрілка", "Автодор" Діагональ дисплея 1.6 "/ 320x240 G-сенсор і датчик руху Є Каналів відеозапису, шт. 1 Тип портів miniHDMI, microUSB Карта пам'яті 2 Cлот Micro SD до 32Гб Живлення 12V, плюс вбудована батарея 800 мА

    1 Тип портів miniHDMI, microUSB Карта пам'яті 2 Cлот Micro SD до 32Гб Живлення 12V, плюс вбудована батарея 800 мА

    Про виробника:

    ДАТАКОМ - бренд тайванської компанії, що заснувала представництво на російському ринку з 2014 року. Підприємство самостійно займається розробками електроніки, що забезпечує їй стабільний відрив від конкурентів за технологіями, якості, впізнаваності.

    Покупець отримує сам реєстратор G5-MAX CITY-BF укомплектований:

    • держателем на присоску для кріплення до лобового скла або приладової панелі.
    • поляризаційним CPL фільтром для об'єктива;
    • кріпленням (магнітним неодимовим);
    • сумочкою-футляром;
    • переходником для живлення від прикурювача;
    • USB-адаптером, що підключає MicroSD;
    • USB-адаптером передачі матеріалів на носій (ПК);
    • двома високошвидкісними картами пам'яті Samsung;
    • адаптером для зарядки через клеми акумулятора;
    • держателями і липучками для кабелів;
    • талон гарантії 12 місяців;
    • інструкцією для користувача.

    поляризаційним CPL фільтром для об'єктива;   кріпленням (магнітним неодимовим);   сумочкою-футляром;   переходником для живлення від прикурювача;   USB-адаптером, що підключає MicroSD;   USB-адаптером передачі матеріалів на носій (ПК);   двома високошвидкісними картами пам'яті Samsung;   адаптером для зарядки через клеми акумулятора;   держателями і липучками для кабелів;   талон гарантії 12 місяців;   інструкцією для користувача

    Відео-огляд DATAKAM G5-CITY MAX-BF

    Відгуки покупців по моделі G5-CITY MAX-BF

    Відгуки покупців по моделі G5-CITY MAX-BF

    Порівняльний аналіз - який КОМБО девайс вибрати

    Кожен з КОМБО приладів, позиціонується, як кращий відеореєстратор для автомобіля в своєму ціновому сегменті. При цьому зрозуміти, який з них займає перше місце рейтингу, можна, порівнявши основні характеристики, а так само співвідношення ціна / якість.

    Найменування Ціна на 2018 рік, руб Дозвіл Радар-детектор GPS навігація Додаткові плюси і можливості Subini GR-H9 + STR 3990 1280x720p Є GPS трекер Датчик руху, G-sensor SHO-ME Combo No1 А7 7600 1920х1080p Є GPS + ГЛОНАСС Датчик руху, G- sensor DVR FC-950 11750 1920х1080p Є GPS Навітел G-sensor. Портативний бортовий мультимедіа комп'ютер. Вихід в Інтернет. Парктронік і доп. камера. Великий дисплей. DATAKAM G5-CITY MAX-BF 15500 1920х1080p Є GPS + ГЛОНАСС G-sensor, кілька режимів запису відео. Мініатюрний. MiVue i85 11990 1920х1080p Є GPS трекер Cистема контролю наближення до об'єкта, датчик втоми водія, а так само система контролю руху в смузі.

    Якщо виводити серед представлених моделей рейтинг по співвідношенню трьох параметрів: ціна, якість, можливості. Їх займуть наступні претенденти:

    1. Subini GR-H9 + STR
    2. DVR FC-950
    3. DATAKAM G5-CITY MAX-BF
    4. SHO-ME Combo No1 А7

    Підсумковий рейтинг - логіка вибору кращої моделі

    1 місце - Mio MiVue i85

    Mio MiVue i85 - це новинка 2019 року, має чудові показники якості, гарантовану виробником безперебійність служби протягом 24 місяців. При цьому, ціна відеореєстратора включає вартість престижного бренду, а також безліч корисних і сучасних опцій.

    2 місце - DVR FC-950

    Планшет від DVR моделі FC-950 - це новинка минулого 2018 року, і сьогодні в 2019 році продовжує бути актуальним автогаджетом. Маючи істотно більшу вартість, замінює відразу декілька приладів. Поєднує 7-дюймовий дисплей і компактність, управляється, як звичайний смартфон або планшет на ОС Андройд. Варто автогаджет мнее 8000 рублів.

    3 місце - Subini GR-H9 + STR

    Відеореєстратор 3 в 1 Субине відрізняється співвідношенням ціна-якість. Виконує необхідні для безпечного руху автомобіля дії, не навантажуючи водія необхідністю додаткових налаштувань. Компактно, стильно, якісно. Працює без помилкових спрацьовувань (без перебоїв і помилок).

    Таким чином, купити відеореєстратор Subini 3 в 1 - буде вигідним і зручним рішенням, так зараз простий радар детектор коштує близько 4000 рублів.

    Чи варто купувати реєстратори КОМБО 3 в 1: навігатор, відеореєстратор і антирадар

    Відеореєстратор з антирадаром і GPS 3 в 1 - пристрої, розцінки на які змушують задуматися, чи потрібні вони водієві при керуванні авто. Які висновки можна зробити після огляду:

    1. Комбо гаджети дозволяють вести фронтальну відео реєстрацію, а так само одночасно визначати поліцейські радари, оглядати карту / маршрут по GPS.
    2. Повідомлення про радар або перевищенні встановленої швидкості дасть можливість рухатися, не порушуючи ПДР.
    3. Як у звичайного реєстратора, відеозапис стане незаперечним доказом правоти при спірних ситуаціях на дорозі, а навігація по карті не дасть збитися з курсу.
    4. Чи не нагромаджується приладова панель або лобове скло відразу трьома приладами накладно. КОМБО гаджети рятують становище, концентруючи потрібні опції.
    5. Ціна таких девайсів нижче, ніж три окремих гаджета.
    6. У підсумку, стає зрозуміло бажання водіїв купити девайс 3 in 1 (навігатор, відеореєстратор, антирадар).

    Краще на сайті:

Ru/product--videoregistrator-s-radar-detektorom-mio-mivue-i85/364975506/reviews?

Новости