Відеоспостереження як інструмент маркетингової активності

24 серпня 2017 р

У ТЦ "МЕГА Теплий Стан" стартувала акція «Відкрий мене, якщо зможеш». Акція реалізована за підтримки систем відеоспостереження IDIS.
Мільйон рублів за злом сейфа! У період з 15 червня по 1 грудня ТЦ "Мега Теплий Стан" пропонує взяти участь в акції і дарує 1 000 000 рублів, якщо ви вгадаєте заповітний код від сейфа, який знаходиться посеред торгового центру.

За умовами акції необхідно здійснити покупку в будь-якому магазині ТЦ "МЕГА", показати чек на промо-стенді і вгадати 4 цифри звітного коду на вбудованої тач-панелі сейфа.

За умовами акції необхідно здійснити покупку в будь-якому магазині ТЦ МЕГА, показати чек на промо-стенді і вгадати 4 цифри звітного коду на вбудованої тач-панелі сейфа

Завдання, поставлені замовником:

  • Видовищність, привернення уваги до акції
  • надійність
  • Ультимативна мережева безпека
  • Гарантована підтримка VMS на весь термін експлуатації

Особливості реалізації проекту і можливості системи відеоспостереження:

Як оглядових камер використано три IP-відеокамери IDIS DC-F1211A , Корпус яких виконаний у формі плоского купола, а великі кути обертання і нахилу оптичного модуля дають можливість точного наведення на потрібний сектор відеоконтролю. Ширококутний об'єктив 2.8 мм і матриця в 1 / 2.7 '' CMOS забезпечують кут огляду в 118.7, завдяки чому вдалося збільшити огляд і уникнути «мертвих зон». Одна з цих камер контролює збереження грошей всередині сейфа.

Одна камера спеціально спрямована на панель тач-скрін і відстежує набір цифр, для цього обрали модель DC-Z1263 , Яка ідеально підходить для контролю будь-яких предметів на достатньому видаленні від камери. Камера має об'єктив з можливістю 18-кратного збільшення і функцію автофокусування, що забезпечує високу якість зображення при спостереженні за рухомими об'єктами.

Щоб розглянути весь спектр емоцій і почуттів, які долають потенційним мільйонером в момент введення заповітних чисел, було вирішено використовувати фишай камеру IDIS DC-Y1514 .

Завдяки рішенню IDIS отриманий додатковий маркетинговий інструмент для залучення покупців в ТЦ "МЕГА" і можливість перегляду трансляції в он-лайн режимі.
Дивитися трансляцію в режимі реального часу https://www.youtube.com/watch?v=FgSKXgkKHhs (Станом на грудень 2017р. Трансляція припинена).

Проект реалізований партнером IDIS в Росії - компанією «СВС ПРОЕКТ».

Com/watch?

Новости