Відгуки на бальзам для губ Supreme Jeunesse Levres, Payot

  1. Відгуки:

У складі бальзаму - комплекс «Youth Process», що складається з екстрактів магнолії, орхідеї і карцініна, компонента, який нейтралізує вільні радикали і відновлює клітинну ДНК. Крім них, бальзам містить екстракт насіння гірчиці - для посилення природного кольору губ, і гіалуронову кислоту - для зволоження.

Обіцяють, як завжди, все і відразу: обсяг, харчування, розгладження-омолодження, яскравий колір. І - ніякої липкості.

Аплікатор повинен розподіляти засіб так, щоб воно не потрапило за контури губ (інакше гірчиця може неприємно щипати.
Аплікатор повинен розподіляти засіб так, щоб воно не потрапило за контури губ (інакше гірчиця може неприємно щипати

Сам бальзам - з легкої розовінкой.
Сам бальзам - з легкої розовінкой

Відгуки:

Юля: Юля:   Не перше антіейдж-засіб для губ в моєму арсеналі Не перше антіейдж-засіб для губ в моєму арсеналі. І кожен раз я не знаю, що сказати - ну як його оцінити щось? І помолодшали чи губи після застосування Supreme Jeunesse Levres?

Зазначу просто, що це ооооочень приємний і комфортний бальзам, який нічим не дратує (парочкою таких штук я не змогла користуватися то через неприємну текстури, то через запах). Навпаки, хочеться наносити ще й ще, губи відразу розгладжені і зволожені. Немає плівки, як від класичних бальзамів на восковій основі. Тобто, це скоріше крем-догляд. У мене він прижився на поличці у ванній: вмився, завдав кошти для особи, намазав і губи заодно. А що там з їх старінням - перевіримо років через десять -).

Оля: Оля:   А я в повній мірі оцінила екстракт насіння гірчиці :) В перші секунди губи пощипує досить відчутно, якщо заїхати за контур, стає зовсім неприємно А я в повній мірі оцінила екстракт насіння гірчиці :) В перші секунди губи пощипує досить відчутно, якщо заїхати за контур, стає зовсім неприємно. Правда, ненадовго - через півхвилини дискомфорт зникає, і можна оцінити ефект. А він є! Губи стають повніше і яскравіше. Немає липкості, тільки легкий рожевий відтінок і вологий блиск. Як на мене, так це набагато дієвіше і приємне засіб, ніж будь-які інші збільшувачі об'єму губ , Які я недавно тестувала.

Настя: Дуже і дуже дивна штука, але вона мені швидше сподобалася, ніж ні. За перші два дні використання у мене облізли все губи (гірчиця, це ти?). Причому це були не просто лущення, - шкіра злазила шматками, як при грипі. А на третій день стало красиво: бальзам дійсно розгладжує, зменшує сухість губ. Supreme Jeunesse не залишає плівки, тому помади на нього лягають відмінно, і їх стійкість не страждає. Але за три тижні використання накопичувального ефекту я не помітила: якщо забути про нього хоча б на півдня, губи повертаються до вихідного стану. Так що антивіковим засобом Supreme Jeunesse я б не назвала. Якщо забути про перше враження - просто хороший бальзам, яким приємно користуватися.

Ціна: 2239 руб. до знижок в «Л'Етуаль»

склад:

Tridecyl Trimellitate, Glyceryl Behenate / Eicosadioate, Caprylic / Capric Triglyceride, Aqua (Water), Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Brassica Alba Sprout Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Orchid Extract, Tocopheryl Acetate, Algae Extract, Decarboxy Carnosine Hcl, Methyl Nicotinate , Ascorbyl Tetraisopalmitate, Glycerin, Magnolol, Ethylhexyl Stearate, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Alcohol, Polyglyceryl-4 Diisostearate / Polyhydroxystearate / Sebacate, Sodium Isostearate, Aroma, Phenoxyethanol, Mica, Silica, Ci 45410 (Red 28 Lake) , Ci 77891 (Titanium Dioxide)


Читайте також:

І кожен раз я не знаю, що сказати - ну як його оцінити щось?
І помолодшали чи губи після застосування Supreme Jeunesse Levres?
Гірчиця, це ти?

Новости