Види жіночих грудей і як підібрати бюстгальтер?

  1. Яка груди у тебе? Якщо розглядати питання жіночих грудей не тільки з точки зору її розміру, а й форми,...
  2. 2. Форма «схід-захід»
  3. 3. Форма «хатину»
  4. 4. Форма «крапельки»
  5. 5. Форма «тонкі»
  6. 6. Форма «асиметричні»
  7. 7.Форма «дзвіночки»

Яка груди у тебе?

Яка груди у тебе

Якщо розглядати питання жіночих грудей не тільки з точки зору її розміру, а й форми, можна виділити 7 основних видів. Дана класифікація допоможе підібрати правильний бюстгальтер, форма якого підкреслить красу саме вашої грудей найкраще.

1. Кругла форма жіночих грудей

Кругла форма жіночих грудей

Якщо ваші груди має однаковий обсяг як зверху, так і знизу, у вас кругла форма. Жінки з такими скарбами не потребують бюстгальтерах з подушечками або бюстгальтерах, які допомагають змінити форму природа вже постаралася за них.

2. Форма «схід-захід»

Форма «схід-захід»

Ваші соски дивляться в різні боки? Якщо так, швидше за все ви належите до дівчат з формою грудей схід-захід. Навіть якщо ваші соски і не показують одночасно протилежні сторони по компасу, але знаходяться далеко від центру грудної клітини, ви так само належите до цієї групи. Безшовний (формований, контурний, ти шорт «t-shirt bra») бюстгальтер пом'якшує форму грудей і збирає її разом.

3. Форма «хатину»

Якщо ваші груди знаходяться на широкому відстані один від одного, трохи нагадують за формою попередню категорію схід-захід, але відрізняються великим об'ємом, вам сюди
Якщо ваші груди знаходяться на широкому відстані один від одного, трохи нагадують за формою попередню категорію схід-захід, але відрізняються великим об'ємом, вам сюди. Форма бюстгальтера планже збере грудей разом і пріподимет їх. Такий фасон підійде вам ідеально.

4. Форма «крапельки»

Форма «крапельки»

Зовнішній вигляд даної форми грудей відповідає своїй назві. Вони нагадують крапельки, тому що більш закруглені і об'емниее внизу і менш об'ємні зверху. На щастя їх власниць, такого типу підходить більшість фасонів бюстгальтерів.

5. Форма «тонкі»

Форма «тонкі»

До цієї групи належать грудей, які виглядають тонкими зверху, більш об'ємними знизу, а довжина кожної більше, ніж її ширина. Особливо часто у таких грудей буває ще й відносно невеликий обсяг чашки. Правильний бюстгальтер в вашому випадку бюстгальтер пладж з наповнювачем, який збільшить розмір, а так само візуально підтягне груди.

6. Форма «асиметричні»

Форма «асиметричні»

Може звучати дивно, але майже у всіх жінок грудей трохи асиметричні за формою або розміром, але до цієї групи ми віднесемо лише тих, у кого одна груди помітно довше другий. Як правило, розбіжність в розмірі двох молочних залоз не настільки істотно, що б використовувати якісь спеціальні бюстгальтери. Досить тих, які мають вставні подушечки-наповнювачі. Ви можете виймати одну і залишати другу подушечку, регулюючи, таким чином, симетричність.

7.Форма «дзвіночки»

Форма «дзвіночки»

За характеристиками ця група схожа на "тонкі", тільки тут груди повніше і чашка більше. При покупці бюстгальтера звертайте особливу увагу на його здатність забезпечувати підтримку грудей і намагайтеся триматися подалі від фасону балконет, з якого ваша груди буде вивалюватися з усіх боків.
Ось ми і закінчили з розподілом грудей по групах.
Запам'ятайте 3 ключових моментів, які обов'язково потрібно враховувати при покупці чергового бюстгальтера: в чашці не повинно бути зайвого простору або її переповненості; ремінці не повинні ковзати або в'їдатися в шкіру; ви можете легко просунути 2 пальці під застібку і тканину ззаду на спині.
тут ви можете прочитати, як зробити красиві груди без операції .

Цікаві статті:

Яка груди у тебе?

Новости