Відкрити рахунок в англійському банку. Питання і рішення.

by admin

Рахунок в англійському банку для нерезидентів Великобританії.

Банки Великобританії, які мають філії на центральних вулицях міст і населених пунктів, у Великобританії прийнято називати High Street Banks ( "High Street" близький синонім американського терміна "Main Street". Термін "High Street" вживається також в Північній Ірландії).

Надалі термін High Street Banks означатиме найбільші банки Великобританії.

На центральних британських вулицях зазвичай розташовуються філії одних і тих же англійських банків: Barclays, Royal Bank of Scotland (RBS), Llyods Bank, HSBC Bank і мабуть NatWest Bank. Ці великі банки на High Street пропонують широкий вибір банківських послуг: онлайн-банкінг, іпотеку і відкриття різних рахунків: ощадні, ISA, поточних, персональних і корпоративних.

Поряд з High Street Banks в Великобританії існують банки по менше, як би другий лінії. Ці банки, мають в кращому випадку кілька філій в Лондоні та інших найбільших містах, але обслуговування поточних рахунків, в основному через онлайн банкінг, пропонують на тому ж рівні, що банки першої когорти. Отримати кредит або іпотеку в таких банках досить проблематично, ці банки як правило не призначені для задоволення подібних запитів.

Якщо перед бізнесом не стоїть завдання кредитування, то чому б не відкрити рахунок в одному з банків другого ряду? До того ж деякі з таких банків не роблять "credit checks" перед відкриттям рахунку, що значно спрощує відкриття бізнес рахунки для тих, хто з тих чи інших причин в минулому не зміг під час і в повному обсязі виконувати фінансові зобов'язання перед банками.

Відкрити рахунок в англійському банку (High Street Bank) не завжди легко. Банки ретельно перевіряють кредитну історію клієнта. Якщо взагалі немає ніякої кредитної історії, то це не набагато краще якби вона була негативна. Останнє стосується більшості наших клієнтів з Росії і з країн колишнього СРСР.

В останні 2 роки англійські банки неохоче відкривають рахунки для громадян з Росії. Одна з причин - що діють стосовно Російської Федерації економічні санкції.

З цієї причини на послугу "відкрити рахунок в англійському банку" в нашому прайс-листі існує значна градація від £ 800 до £ 3400.

Щоб швидше вирішувати виниклі проблеми наша компанія запросила до співпраці Mr. Gianny Munday, відомої людини в банківському співтоваристві Великобританії. З червня 2014 року Mr. Munday консультує Firm Register Ltd. У Mr. Munday багаторічний досвід роботи в таких найбільших банках Великобританії як HSBC і NatWest Bank.

Відкрити рахунок в англійському банку може без особливих витрат будь-резидент Великобританії, який відповідає вимогам банку.

У разі якщо аплікант - резидент Великобританії, проживає по якому або адресою не менше трьох років і має хорошу кредитну історію, то для того щоб відкрити рахунок в англійському банку, як правило, буває досить одноразового візиту в банк і півгодинного спілкування з менеджером банку.

Послуги компанії Firm Registration Ltd призначені як для нерезидентів Великобританії, так і для клієнтів з Великобританії, в повному обсязі відповідають вимогам англійських банків.

У деяких банках на High Street існують власні вимоги. Відкрити рахунок в англійському банку для нерезидентів Великобританії може бути значно легше, якщо аплікант надасть гарантії, що відразу після відкриття рахунку розмістить депозит в банку в сумі £ 25 000. (достатньо надати виписку з банку в країні де проживає аплікант і в якому у нього відкрито рахунок).

Наша практика показує, що не буває безнадійних варіантів, буває лише недолік зусиль і коштів для досягнення мети.

Якщо перед бізнесом не стоїть завдання кредитування, то чому б не відкрити рахунок в одному з банків другого ряду?

Новости