Відкрити рахунок в англійському банку в 2019 році

  1. Переваги вибору закордонного банківської установи
  2. Особливості
  3. Рахунки в банках Великобританії: Відео

Чому багато росіян для відкриття рахунку в іноземному банку в першу чергу звертають увагу на Великобританію? Прийнято вважати, що англійська банківська система - одна з найбільш стабільних і надійних в світі. Однак тут є свої особливості і підводні камені. Відкрити рахунок в англійському банку нескладно - треба лише розібратися в нюансах.

Переваги вибору закордонного банківської установи

Маючи рахунок в будь-якому англійському банку, його власник отримує значно розширені фінансові можливості Маючи рахунок в будь-якому англійському банку, його власник отримує значно розширені фінансові можливості. Наприклад, стає реальним проведення розрахунків в країнах, які не працюють з російськими банками.

Крім того, такий банківський рахунок в Англії буде дуже зручний не тільки студентам, які навчаються в цій країні, але і їх батькам. Адже його наявність дозволить заощадити значні кошти на оплату комісій за кожну транзакцію з нашої країни.

Відкриття такого рахунку зручно і для осіб, які часто виїжджають за кордон. Це дозволить убезпечити їх від неприємностей, які можуть виникнути з англійської картою. Наприклад, в разі, якщо домашня карта перестане працювати, банк її просто заблокує, а вам протягом двох-трьох днів надішле нову.

І найголовніше, довіряючи свої заощадження Великобританії, можна бути повністю спокійним за їх збереження. Якщо раптом шахраям вдасться зняти кошти з вашого вкладу в англійському банку незаконним шляхом, то це кредитна установа поверне вам все, що було знято, причому процедура доведення в цьому випадку не проводиться. Ви просто повідомляєте, що ці операції проведені не вами.

Особливості

Відкрити рахунок в британському банку можливо тільки при особистій присутності клієнта або через консалтингову компанію, яка спеціалізується на такого роду діяльності. У цьому випадку компанія призначає представника, який є резидентом Великобританії. Він діє за дорученням від вашого імені і буде здійснювати всі операції по відкриттю вкладу. Завдяки цьому власник коштів може не бути присутнім особисто.

На відміну від інших європейських банків , В кредитних установах Великобританії відсутня вимога до мінімального незнижуваного залишку на рахунку. Це, безумовно, є плюсом і дозволяє більш ефективно управляти коштами. Але при складанні договору банк висуває вимогу вказати максимальну суму однієї транзакції. У разі, якщо в подальшому запитувана сума транзакції перевищує зазначену в договорі, то банк має право не переводити коштів більше, ніж вказано клієнтом.

Рахунки в банках Великобританії: Відео

документи

З одного боку, вимоги до переліку необхідних документів для відкриття рахунку в банку Британії досить прості, а з іншого - все дещо заплутано і не завжди прозоро.

Для того, щоб відкрити вклад, фізичній особі буде потрібно:

  • посвідчення особи;
  • документ, який підтверджуватиме проживання на території Великобританії на момент відкриття рахунку.

для юридичної особи список дещо інший :

  • основні відомості про особу, яка виступає від імені компанії (ідентифікація його особистості і місце проживання);
  • основні відомості про компанію (профільна діяльність, дата установи, річний оборот грошових коштів).

Інших особливих вимог англійські банки до іноземних громадян і компаніям не висувають Інших особливих вимог англійські банки до іноземних громадян і компаніям не висувають. Однак на практиці все складніше: більшість англійських банків відмовляють у відкритті рахунку російським громадянам без видимих ​​на те причин. Існує думка, що це може бути пов'язано з внутрішньою політикою окремих організацій або неточною трактування вимог самих банків.

Тому, перш ніж звернутися в який-небудь банк Великобританії, краще вдатися до допомоги експерта, який посприяє у виборі англійського банку і підготовці всіх необхідних документів.

І пам'ятайте: відкриваючи рахунок в англійському банку, ви відкриваєте для себе вікно в будь-які фінансові установи світу.

Новости