Відлякувач собак SITITEK Гром 250 купити за вигідною ціною

  1. Втомилися боятися зграй бродячих собак? Значить, пора придбати відлякувач!
  2. Як працює відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М"?
  3. Переваги відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М":
  4. Ультразвук подвоєною потужності і спалаху стробоскопа діють зі 100% ефективністю на агресивних собак
  5. "SITITEK ГРІМ-250М" допоможе захиститися від не тільки від тварин, але і від злочинців
  6. Відлякувач захистить не тільки Вас, але і ваші особисті речі
  7. Яскравий світлодіод відлякувач можна використовувати як ліхтарик в темний час доби
  8. Відлякувач завжди готовий до роботи!
  9. Вам не доведеться піклуватися про покупку батарейок - "SITITEK ГРІМ-250М" живиться від вбудованого акумулятора
  10. Технічні характеристики:
  11. Комплектація:
  • використовує відразу 2 потужних УЗ випромінювача;
  • діє на відстані до 20 метрів;
  • додатковий режим звукової сигналізації;
  • є вбудований світлодіод-ліхтарик;
  • живиться від акумулятора, що перезаряджається.
  • 100% оригінал! Рекомендуємо!

    Дуже потужний відлякувач, завдяки двом ультразвуковим випромінювачам і вбудованому світлодіоду діє в два рази сильніше і далі, ніж більшість аналогів. Не дивлячись на це, відрізняється компактністю і без проблем поміщається в кишені або в дамській сумочці. Може працювати в чотирьох режимах: проти собак, хуліганів (є сирена!), Як охоронна система для захисту речей і як кишеньковий ліхтарик.


    Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .


    скачати відео

    Демонстрація ультразвукового відлякувача собак "SITITEK ГРІМ-250М"

    Відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М" був протестований по системі російської сертифікації. Ви можете подивитися сертифікат відповідності на прилад.

    Сертифікат відповідності на відлякувач SITITEK ГРІМ-250М
    Сертифікат відповідності на відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М"

    сертифікат дилера
    сертифікат дилера

    Втомилися боятися зграй бродячих собак? Значить, пора придбати відлякувач!

    Всі люди діляться на тих, кого собаки вже кусали в минулому, і тих, кого тільки збираються вкусити. У містах ми все частіше зустрічаємося з справжніми зграями великих "друзів людини", під чиїми поглядами чомусь згадуєш, що біологи офіційно називають їх рід "вовчі", а біологічний вид так і просто - "вовк".

    Прочитавши в місцевій газеті про черговий напад бродячих собак на людину, хтось стане носити перцевий балончик. Хтось - травматичний пістолет. Хтось поміркувати, що йому потрібен пістолет справжній і не зробить нічого. Цілком можливо, дорослий чоловік і зможе відбитися від нападу агресивних собак підручними засобами, але ж у кожного з нас є діти, дружини і літні батьки. Саме вони найчастіше і піддаються нападу, статистичні дані підтверджують це на 100%. Розумні тварини відчувають слабких, а на сильних їм нападати не резон. Навряд чи Ви зможете дати своїй дитині перцевий балончик, а старенькій матері - травматичний пістолет. А ось ультразвуковий відлякувач їм підійде в самий раз. Це невеликий прилад, абсолютно нешкідливий для людей і вкрай простий у використанні, але максимально ефективний проти агресивних собак. В критичний момент відлякувач зможе не тільки вберегти здоров'я, але, можливо, збереже життя Вам і вашим близьким!

    Переваги відлякування собак ультразвуком:

    • Це найсучасніший і ефективний спосіб вирішення проблеми з агресивними собаками, перевірений в реальних умовах.
    • Для ультразвукового відлякувача не потрібен дозвіл. Він просто купується і носиться, як брелок, в кишені.
    • Ультразвуковий відлякувач не є небезпечним для людей. Треба сильно постаратися, щоб заподіяти їм шкоду людині.
    • Відлякувач діє з відстані в кілька метрів і дозволяє відганяти відразу багатьох собак.

    Сучасний ринок наповнений підробленими відлякувачами серії ГРІМ сумнівної якості, оригінальний прилад повинен бути обов'язково забезпечений логотипом, показаним на фото
    Сучасний ринок наповнений підробленими відлякувачами серії "ГРІМ" сумнівної якості, оригінальний прилад повинен бути обов'язково забезпечений логотипом, показаним на фото

    Як працює відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М"?

    Собаки живуть поруч з людьми вже десятки тисяч років, і давно помічено, що їх слух набагато гостріше слуху людини. Крім того, доведено, що собаки чують не тільки краще нас, але і більше - їм можна почути дуже високі звуки частотою до 40 кГц. Цілком природно, що тваринам з гострим слухом не подобається гучні звуки. Якщо ж звуки виникнуть раптово і будуть дуже-дуже гучними, собака злякається і спробує втекти від джерела шуму.

    Саме цю особливість слуху псових використовує відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М" - він генерує звук, майже нечутний людиною, але виключно гучний для собак, тим самим змушуючи їх тікати від джерела звуку. Прилад починає діяти на собак вже з відстані в 20 м.

    Переваги відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М":

    • Оснащений над'яскравих світлодіодів і двома потужними випромінювача ультразвуку, тому діє в два рази сильніше і далі аналогів! На відміну від звичайних моделей відлякувачів, в яких встановлено тільки один випромінювач і немає ніяких додаткових способів відлякування, в "SITITEK ГРІМ-250М" застосовані відразу 2 випромінювача по 125 дБ, а також потужний світлодіод, спалахи якого ще більше підсилюють ефективність приладу. В результаті по дальності і силі відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М" просто немає рівних: навіть найбільші досвідчені пси вважають за краще обходити його стороною!
    • Чи захистить не тільки від тварин, але і від людей зі злочинними намірами. Ультразвукові випромінювачі можна перемкнути в режим звукової сирени, яка відлякає не тільки "чотириногих хижаків", але і "двоногих". Крім того, в комплект входить спеціальний "тривожний" шнур, який допоможе запобігти крадіжці особистих речей або багажу. Потрібно всього лише всунути його в ручку сумки або валізи і під'єднати до відлякувач: тоді кожен, хто спробує відкрити ваш багаж, автоматично включить сирену.
    • Один з найбільш компактних і легких. Прилад має розміри всього 75 x 55 x 21 мм, що дозволяє носити його завжди з собою в кишені сорочки, штанів, куртки або в сумочці. Коли відлякувач Вам знадобиться - він буде поруч.
    • Може використовуватися як ліхтарик. У темний час доби відлякувачем можна користуватися як звичайним ліхтариком. Для включення ліхтарика потрібно посунути в крайнє ліве положення.

    Відлякувач SITITEK ГРІМ-250М можна використовувати не тільки для захисту, але і в якості звичайного ліхтарика
    Відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М" можна використовувати не тільки для захисту, але і в якості звичайного ліхтарика

    Ультразвук подвоєною потужності і спалаху стробоскопа діють зі 100% ефективністю на агресивних собак

    "SITITEK ГРІМ-250М" діє набагато ефективніше, ніж звичайний відлякувач. Цьому сприяє подвоєна потужність ультразвуку - в приладі встановлений не один, а відразу два випромінювача по 125 децибел. Ультразвукове вплив супроводжується яскравими спалахами світлодіода в режимі стробоскопа. У темний час доби, коли агресивність бродячих собак зростає, яскравий пульсуюче світло і ультразвук відлякувач відразу ж змусять порушених тварин забратися подалі. При загрозі нападу з боку собаки направте прилад в її сторону, кілька разів натиснувши на кнопку, злегка змінюйте напрямок випромінювання, щоб знайти найбільш ефективний сектор спрацьовування пристрою.

    Кнопка включення ультразвуку на корпусі відлякувач собак SITITEK ГРІМ-250М (натисніть на картинку для збільшення)
    Кнопка включення ультразвуку на корпусі відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М" (натисніть на картинку для збільшення)

    "SITITEK ГРІМ-250М" допоможе захиститися від не тільки від тварин, але і від злочинців

    Два потужних ультразвукових випромінювача допоможуть відлякати не тільки агресивних собак, але і людей зі злочинними намірами. Якщо Вам зустрівся підозрілий чоловік, в поведінці якого Ви помітили загрозливі наміри, переведіть відлякувач в положення "Охорона" і натисніть кнопку включення сигналу. Випромінювачі перейдуть в режим звуку і при включенні "SITITEK ГРІМ-250М" почне видавати НЕ ультразвукової сигнал, а звичайний звуковий (діяти, як сирена). Несподіваний гучний звук гарантовано відлякає хулігана і приверне увагу оточуючих людей.

    Відлякувач захистить не тільки Вас, але і ваші особисті речі

    Ще одна корисна функція "SITITEK ГРІМ-250М" - охоронний режим, в якому передбачений захист ваших особистих речей від крадіжки. Для цього в комплекті йде спеціальний "тривожний" шнур, на кінці якого розташований роз'єм для підключення до відлякувач. Цей режим зручно застосовувати, якщо Ви подорожуєте і у Вас багато багажу, за яким потрібно постійно стежити. Поставити "SITITEK ГРІМ-250М" в охоронний режим досить просто: пропустіть шнур через ручку валізи або сумки і підключіть його до відлякувач в роз'єм для зарядного пристрою. Відлякувач просигналить коротким звуком, що означає переключення в режим охорони. Тепер, якщо злочинець спробує висмикнути або перерізати "тривожний" шнур, щоб відкрити сумку і вкрасти ваші речі, пролунає гучний звук сирени, яку можна вимкнути, лише знявши відлякувач з режиму охорони.

    При всій своїй багатофункціональності ультразвуковий відлякувач собак SITITEK ГРІМ-250М має компактні розміри
    При всій своїй багатофункціональності ультразвуковий відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М" має компактні розміри

    Яскравий світлодіод відлякувач можна використовувати як ліхтарик в темний час доби

    Якщо Ви придбали "SITITEK ГРІМ-250М", то прилад не лежатиме без діла в кишені або сумочці в очікуванні нападу агресивних собак або людей. У темний час доби Ви завжди зможете скористатися ним як ліхтарик. Переведіть відлякувач в режим "ліхтар" і потужне світло над'яскравих світлодіода допоможе без перешкод пройти до будинку - оступитися на сходовому майданчику або не потрапити в калюжу в темряві.

    Відлякувач завжди готовий до роботи!

    У реальному житті необхідність захиститися від собаки часто виникає несподівано, тому конструктори "SITITEK ГРІМ-250М" створили його постійно готовим до роботи. Потрібно тільки попередньо перевести перемикач режимів в положення "відлякування". У разі небезпеки, треба всього лише направити прилад в сторону агресивного собаки і натиснути кнопку включення. Час, за який після такого натискання собака розвертається і тікає від людини з відлякувачем, залежить від безлічі факторів, але зазвичай не перевищує 2-4 секунди.

    Вам не доведеться піклуватися про покупку батарейок - "SITITEK ГРІМ-250М" живиться від вбудованого акумулятора

    "SITITEK ГРІМ-250М" оснащений вбудованим літієвим акумулятором ємністю 250мА / год, що знімає питання про постійну закупівлю батарейок. Однак фахівці сайту www.belton.ru нагадують - не забувайте вчасно заряджати акумулятор (в комплекті йде зарядний пристрій), тому що від цього залежить ефективність роботи приладу, а значить, ваше здоров'я при зустрічі з агресивними собаками. Якщо світіння ліхтарика стало тьмяним, то заряд акумулятора на мінімумі - пора його підзарядити.

    Пакувальна коробка ультразвукового відлякувач собак SITITEK ГРІМ-250М
    Пакувальна коробка ультразвукового відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М"

    Технічні характеристики:

    • максимальна відстань дії, м: 20;
    • харчування: вбудований літієвий акумулятор 7,4 В 250 мА \ ч;
    • діапазон випромінюваних частот, кГц: 25;
    • рівень ультразвукового тиску на відстані 1 м, дБ: 2 по 125 дБ;
    • режими роботи:
      • відлякування собак;
      • звукова сирена;
      • охоронний режим (потрібне підключення "тривожного" шнура);
      • ліхтарик;
    • діапазон робочих температур, ° С: від -5 до +40;
    • габаритні розміри, мм: 75 x 55 x 21.

    Комплект поставки ультразвукового відлякувача SITITEK ГРІМ-250М (натисніть на картинку для збільшення)
    Комплект поставки ультразвукового відлякувача "SITITEK ГРІМ-250М" (натисніть на картинку для збільшення)

    Комплектація:

    • відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М";
    • "Тривожний" шнур ";
    • зарядний пристрій від мережі 220 В;
    • Інструкція з експлуатації;
    • гарантійний талон;
    • упаковка.

    Завантажити інструкцію з експлуатації

Втомилися боятися зграй бродячих собак?
Як працює відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М"?

Новости