«Відьмак 3» - товчена плоть чудовиська. Де взяти, що потрібно і що це таке?


Опубликованно 23.11.2017 1:32

Багато сучасних RPG означати силу не життєво важливі предмети. Система змішування інгредієнтів дуже цікаво в різних проектах. У цій статті пояснюється, де частинки плоті монстрів в «Hiker 3».

Про гру

The Witcher 3: Wild Hunt-це рольова гра від компанії CD Project RED, розповідають про пригоди Hexers Геральт, експерта для знищення всіх видів нечестивого істоти заважають жити чесним тероризують фермерів і ліси і поля. Звичайно, послуги такий чарівний «Зробив» не безкоштовно.

Ідея виходить з творів письменника Andrzej Sapkowski заснований. Це сюжет з його робіт послужив основою для трилогії «Відьмак».

Дія розгортається у відкритому ігровому світі, який дуже сильно нагадує середньовічну Європу. Геральт, пасивний дохід на нову бронь або меч, потім випити в наступний Новгорода бордель, раптом отримує її головне завдання - дочка нільфгаардского імператора, тобто Тварини. З цієї реальної пригод дешевої улюбленець всіх геймерів починається.

Гра в за кілька днів піднялися голови шанувальників всієї серії. Вона дуже швидко стала одним з найбільш продаваних проектів отримав хороші оцінки від ЗМІ за прекрасну графіку, відмінний геймплей і продумана бойова система.

Через те, що вже третя частина гри з відкритим світом (на відміну від перших двох), не було маси з Чити, щоб швидко пересуватися на такій величезній мапі, включити «режим Бога» або просто дуже швидко бігати.

Крафт Речей

Перш, ніж шукати відповіді на запитання, що частинки плоті монстрів в «Hiker 3», ви повинні зрозуміти, що вам потрібно. Дуже просто: часто при проходженні багатьох квестів головному герою доведеться багато допоміжних зілля, еліксирів і, звичайно, якісні обладунки та зброю.

Наприклад, для виробництва магічних мечів і рукавичок потрібно товчена плоть чудовиська. Цей компонент не є основним, а є правою для проведення хімічних реакцій без яких взагалі неможливо возможним.Способов, як частинки плоті монстра

У «Hiker 3» з пошуком дорогоцінних алхімічні реагенти все просто. Досить взяти тільки розібрати непотрібний предмет і складові частини. Така і буде товчена плоть чудовиська. Зокрема, активна речовина потрапляє в аналізі: Пір'я грифона; Пил Духів; Серце Горгульї; Пил Горгульї.

Ще один варіант, де можна знайти частинки плоті монстрів в «Hiker 3» - місце, де можна добути компонент в чистому вигляді. Наприклад, очищення гнізда Коли монстр в Хвилі. Від нього кігті і рожеві скла падають з певною сутністю, яка шуканий подрібненого м'яса.

рецепти

Якщо питання про те, де в «Hiker 3» взяти частинки плоті монстра, вирішені ви повинні розуміти, як його використовувати. Ці права не містять всі рецепти, а тільки в деяких. Наприклад, рукавички школи вовка або сталевий меч. Перші 4 чуйний, друге просто необхідно. Але це ще не все, що потрібно. Додаткові відомості див. У самій грі. висновок

Дуже часто гравці задаються питанням, де в «Hiker 3» отримати частинок плоті монстра. Незрозуміло, чому в грі виникають проблеми з пошуком цієї речовини. Насправді компонент є дуже поширеним явищем. Здається, успадкував пристрасть до збирання і не дозволяє дати гравцеві шанс і підпорядкувати, знищивши будь-яку непотрібну річ. Імовірно, його буде правильний, важливий, десь корисно і в майбутньому більше не потрапляти.

Читаючи ж пасаж, який, з одного боку лінь, з іншого боку - грати буде нецікаво, тому що все заздалегідь відомо. Отже, наприклад, в «тривалість циклу» без винятку колекціонерів жирний Троль. По-перше через специфічний назви речовин. По-друге, тролі в перших версіях гри зустрічалися досить рідко. По-третє, навіть тут, раптом знадобиться.

Вже давно винайдені тисячі меми про твій, колекції солодкі кекси, книги (які ніколи не будуть прочитані), всевозможниедвемерскіемеханізми і алхімічних компонентів в шафах і комодах. Того ж знято багато фільмів жартівливого змісту силовиків про боях з драконорожденного, де полі не воїн, так як гравець на паузу, відкрив інвентар і тепер їсть сир Едам, випиває пару зілля, а також загоює рани.

З «Якому» таких приколів менше, хоча б з тієї причини, що розробники знайшли спосіб безпечно утилізувати нікому не потрібний мотлох або йому гідне застосування м'ясо монстра у вигляді голитися і перетворення в частинки. Проте, гравці як і раніше сам придумав загадку Перейти, де частинки плоті монстрів в «Hiker 3».

Мабуть чисто ігровий звичку все тягнути в рідну хату не зник забрати. Як виник ще в деяких древніх Diablo, як сильніше в «цикл», так і залишається в Dragon Age: Inquisition, і в «Hiker 3», регулярно гризучи Геральт з усіма можливими проблемами, з великою кількістю непотрібних трофеїв.

Тому що гравці так часто запитують, де знайти частинки плоті монстрів в «Hiker 3». І виною всьому звичайна людська лінь, адже насправді, це досить легко розібрати непотрібну річ.

Всі хороші ігри.



Категорія: Мобільна техніка


Новости