Видно все: "ВКонтакте" тепер показує кількість переглядів постів

14 Марта, 2017, 20:30

32466

Соціальна мережа «ВКонтакте» тепер показує ще більше статистики для кожного поста. Якщо раніше оцінити популярність записи можна було тільки по лайкам і репоста, то тепер можна побачити кількість переглядів - зовсім як на сторінках онлайн-ЗМІ. Нововведення вже працює як в веб-версії, так і в додатку - лічильники переглядів видно всім і знаходяться в нижньому правому куті.

Про те, що статистику публікацій у «ВКонтакте» відтепер можна буде відстежувати за переглядами, повідомив керівник веб-розробки соціальної мережі Вадим Дорохов. «Іноді кількість позначок« Подобається »не показує, наскільки запис дійсно цікава - реальна кількість переглядів завжди в рази більше. Тому ми вводимо новий показник: кількість переглядів », - пояснив він.

Лічильник знаходиться на видному місці під кожним записом і показує, скільки користувачів побачили публікацію. Дорохов не уточнив, який механізм обліку переглядів, однак акцентував, що для того, щоб перегляд зарахувався, користувач не повинен робити додаткових дій.

Кількість переглядів видно всім користувачам як на власній сторінці, так і на сторінках друзів і паблік. Втім, на деяких постах вони можуть бути відсутні. як повідомив AIN.UA прес-секретар київського штабу «ВКонтакте» Влад Леготкін, перегляди видно тільки на нові записи - починаючи з грудня.

UA   прес-секретар київського штабу «ВКонтакте» Влад Леготкін, перегляди видно тільки на нові записи - починаючи з грудня

У соціальній мережі сподіваються, що завдяки лічильнику переглядів користувачам буде простіше відслідковувати реакцію на свої пости. «Новий показник стане додатковим джерелом зворотного зв'язку і мотивації для авторів контенту, який підкаже, яка інформація викликає найбільший інтерес», - підкреслив Леготкін.

Тим часом соціальна мережа другий день працює нестабільно. Користувачі традиційно скаржаться на «ВКонтакте» в Twitter з хештегом # вк_вісіт і # вкжіві.

Нагадаємо, Зорян Шкіряк запропонував заблокувати в Україні «ВКонтакте» і «Однокласники». На його думку, обидві соцмережі перебувають під повним контролем російських спецслужб.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити нам.

Помітили помилку?

Новости