Відновлення даних з зовнішнього жорсткого диска

Відновлення даних з зовнішнього жорсткого диска - одна з найбільш затребуваних послуг, що надається нашою Лабораторією. Жорсткий диск - зручний і широко поширений в наш час резервуар для зберігання інформації. Але, на жаль, навіть він може зламатися. У всьому світі виробники дисків намагаються максимально поліпшити показники надійності своєї продукції, роблять диски більш об'ємними і витривалими. Але механічні складові диска все також залишаються вразливими. Якщо Ви зіткнулися з проблемою втрати інформації і необхідне відновлення даних з переносного жорсткого диска то рекомендуємо звертатися тільки в спеціалізуються на відновленні даних організації, наприклад в нашу лабораторію Paradise-R. Після діагностики фахівці встановлять вірний діагноз, складуть план робіт. Для докладної безкоштовної консультації з питання: як відновити зовнішній жорсткий диск, телефонуйте: +7 (812) 426-14-21.

Для докладної безкоштовної консультації з питання: як відновити зовнішній жорсткий диск, телефонуйте: +7 (812) 426-14-21

Несправні зовнішні жорсткі диски WD

Як відновити переносний жорсткий диск? Причинами виходу з ладу вінчестера можуть бути різні фактори, наприклад: збої харчування і перепади в напрузі, екстрені або спонтанні відключення ПК від мережі - все це може привести до несправностей різних механізмів жорсткого диска, таких, як плата контролера. Вона може вигоряти частково або повністю. Заклинювання шпинделя, залипання головок, причому одні пошкодження провокують інші. Так, несправний БМГ може стати причиною появи подряпин на магнітних пластинах, а це значить, дані на вінчестері можуть бути повністю або частково знищені. Механічні дії на HDD, такі як стиснення, удари, вібрація, різкі критичні перепади температури і неакуратне відключення диска, однозначно приведуть до виникнення несправностей (причому, до таких які не можна усунути будинку самостійно) і необхідності відновити дані з зовнішнього жорсткого диска. Не варто довіряти таку роботу не фахівцям, адже, при поломці диска майже ніколи не ставиться завдання просто полагодити HDD.

Основна мета в більшості випадків - порятунок або відновлення даних зі знімного жорсткого диска. Тому, найчастіше питання: як відновити жорсткий диск при поломці, має на увазі відновлення інформації з несправного жорсткого диска. Це під силу фахівцям Лабораторії Відновлення Даних «Paradise-R». Ціна помилки у виборі сервісу - це ціна втраченої інформації з носія. Спеціалізована Лабораторія в обов'язковому порядку належна мати (крім всієї техніки) чистий бокс, кімнату зі специфічними умовами, де виконується велика частина всіх складних робіт, коли необхідно відновлення даних з переносного жорсткого диска. Втручання в гермоблок в звичайних побутових умовах вже само по собі згубно для файлів на диску. Щоб краще розуміти описувану загрозу, досить сказати, що відстань між магнітним диском і магнітною головкою в кілька разів менше людської волосини, тобто, навіть одна порошинка, потрапляючи сюди, спрацює, як абразивний елемент і завдасть мікроскопічні подряпини при включенні харчування, і цим знищить частину файлів.

Щоб краще розуміти описувану загрозу, досить сказати, що відстань між магнітним диском і магнітною головкою в кілька разів менше людської волосини, тобто, навіть одна порошинка, потрапляючи сюди, спрацює, як абразивний елемент і завдасть мікроскопічні подряпини при включенні харчування, і цим знищить частину файлів

Відновити дані з зовнішнього жорсткого диска в лабораторії

Де проводиться відновлення даних з зовнішніх дисків (в тому числі відновлення даних з механічно пошкодженого жорсткого диска)? Ще аргумент на користь Лабораторії, де здійснюється відновлення даних з зовнішнього HDD - наявність технічного обладнання, специфічних інструментів, розподіл етапів робіт над відновленням. У секторі діагностики з носієм працюють фахівці саме цього напрямку. Після діагностики відновлення даних з виносного жорсткого диска, а точніше, сам процес розбивається на окремі кроки в залежності від трудомісткості роботи. Деякі поломки, старанно посилені рекомендаціями горе-фахівців, призводять файли на диску до таких плачевних станів, що відновлення даних з знімного жорсткого диска, просто неможливо, або дуже трудомістким і може зайняти кілька днів або тижнів.

Як відновити hdd? Відновлення даних з зовнішніх жорстких дисків вимагає специфічних знань, досвіду, наявності ПО і вузькоспеціалізованої техніки, обладнаної «чистої кімнати». Отже, в звичайних непристосованих умовах цей процес немислимий, особливо, якщо розраховувати на успішний результат. Висновок: якщо необхідно відновлення даних зі знімного жорсткого диска, звертайтеся в Лабораторію відновлення даних «Paradise-R».

"Paradise-R" - відновлення даних з зовнішніх жорстких дисків. Працюємо з усіма виробниками.

Seagate: GoFlex Desk, Home Ethernet, GoFlex Slim, FreeAgent XTreme, Black Armor WS, Go, FreeAgent GoFlex Pro, Expansion Drive.
Western Digital: My Book Essential Edition, My Book Studio Edition, Elements Desktop, Elements Portable, My Passport Essential, Raptor, Caviar (Black, Blue, Green), ShareSpace, VelociRaptor.
TOSHIBA: Canvio READY, Canvio Basics, Canvio ALU, CANVIO Connect, Canvio Premium, StorE
HITACHI (HGST): Touro, LifeStudio, X Mobile, XL Desk.
LaCie: Rikki, MAX Quadra, 2big, Minimus, Starck, Rugged, Porsche Mobile Drive, d2 Sinovibo, Rugged Thunderbolt.
Transcend: StoreJet 25M, 18M, 25H, 25D, 35T, Ultra, Classic, Portable.
3Q: Pro-Store, Fast Desktop, Cayman, Glaze, Palette Portable, Rainbow.
iomega: MiniMax, eGo Desktop Hard Drive, Prestige Portable, UltraMax, eGo Compact Skin, Select.
Silicon Power: Armor, Stream, Diamond.
HP: External Hard Drive, SimpleSave Desktop.
Інші виробники: Buffalo, Samsung, ADATA, Plextor, Prestigio, PQI, Apple, Intel, Philips, Asus, TEAC, Verbatim, PNY, Kingston, Packard Bell, Fujitsu-Siemens, LG, Apacer, Corsair, Super Talent, OCZ, Sony , DELL, Corsair, Corsair, Patriot, Maxtor.

Є питання? Телефонуйте! Наш телефон в Санкт-Петербурзі:
+7 (812) 426-14-21

Чому Вам потрібно звернутися саме до нас?

Як відновити hdd?
Є питання?

Новости