Відомі американські бренди одягу (дитячі та дорослі): список і відгуки

  1. Список популярних марок
  2. Для най менших
  3. Для активного відпочинку
  4. Незвичайний вінтажний стиль
  5. Amiclubwear ( "Аміклабвеар")
  6. стиль casual
  7. розкіш повсякденності
  8. Кращі американські бренди одягу

За розповідями старшого покоління, за часів СРСР покупку одягу американського виробництва прирівнювали до подвигу, так як будь-яка річ, що має закордонний ярлик, автоматично вважалася показником стилю.

Зараз проблеми, пов'язані з доставкою, набагато спростилися, але вибрати серед численних марок найбільш підходящу непросто. Отже, в яких напрямках працюють і які існують американські бренди одягу?

Список популярних марок

Christian Audigier (Крістіан Одіж'є) - американський дизайнер, що створює епатажні моделі для яскравих людей. Щорічно тисячі молодих, неординарних і неймовірно стильних людей закохуються в його талант перенесення мотивів татуювань на тканину.

До відкриття власного бренду Крістіан займався розкруткою марки Von Dutch. Після він запустив нині відомий у всьому світі бренд Ed Hardy і отримав право на твори хрещеного батька всіх тату Еда Харді.

Одяг Одіж'є завжди яскрава, призначена для повсякденного носіння, відпочинку. Випускається на території США. Відгуки покупців говорять про те, що на ринку існує величезна кількість підробок. Якщо на одязі відсутні чіткі і тонкі лінії, назва бренду погано надруковані, а етикетка занадто проста, то будьте впевнені - перед вами фейк.

Незважаючи на численні скандали, що стосуються плагіату, зловживання кадмієм (мова про оздоблення одягу) і порушення трудового договору, американський бренд Forever 21 (раніше Fashion 21) як і раніше вважається найпопулярнішою маркою одягу. "Форевер 21" пропонує своїм покупцям не тільки жіночий і чоловічий одяг, а й взуття з аксесуарами по "молодіжним" цінами. Наприклад, вартість сукні варіюється від 7 до 45 доларів, а початкова ціна за покупку верхнього одягу всього 20 $. Придбати продукцію американського бренду Forever 21 можна тільки в Москві в ТЦ "Афімолл".

Esprit - популярна марка, що працює в напрямку casual. Бренд не займається випуском ультрамодного одягу, основна спеціалізація: створення класичних речей, зручних для щоденного використання. Кожна модель Esprit відрізняється яскравим дизайном, високою якістю і демократичною вартістю. За відгуками покупців, майки та футболки цього бренду служать довго і практично не зношуються. Крім того, Espirit випускає штани, толстовки, светри, куртки, джинси, годинники, ювелірні прикраси, взуття, сорочки, пуховики, парфумерні композиції, сукні та сорочки.

Для най менших

Одна з турбот батьків - придбання дитячого одягу. Процес складний тим, що, крім відповідності розміру, річ повинна бути високої якості, а тканина не викликати подразнень. Саме цим характеристикам слідують американські бренди дитячого одягу GAP і Carters.

GAP (ГЕП) був заснований в 1969 р і з тих пір випускає не тільки одяг, але і аксесуари, взуття, купальники як для дорослих, так і для дітей. Ціновий сегмент марки на фешн-ринку відноситься до середнього.

Лінійка GapKids з'явилася в 1986 р Через 4 роки бренд почав випускати одяг для новонароджених. Колекція одягу для юних 14-річних модниць включає шорти, спідниці, сукні, комбінезони, сарафани, боді та взуття, більшість яких оформлені в африканському стилі.

Багато американських бренди одягу працюють під гаслом: "Якість - не означає дорого". Підстава Carters відбулося в 1865 р, коли марка почала випуск в'язаних рукавиць. І тільки потім з'явилася дитяча колекція одягу. Засновник бренду Вільям Картер, батько 4 дітей, прекрасно знає, наскільки важливо поєднання "якість і вартість" для товарів для підростаючого покоління. Не дивно, що завдяки цьому його компанія змогла завоювати довіру кількох поколінь не тільки американців, а й батьків всього світу.

Для активного відпочинку

американський бренд спортивної одягу DC Shoes ( "Ді Сі Шуз") випускає товари для таких активних видів спорту, як сноуборд і скейтбординг. Спочатку марка, створена в 1989 році, називалася Eightball, але її засновник, познайомившись з Деймоном Уейем (скейтбордист) в 1993 році, відкриває спільне підприємство DC Shoes.

Успіх компанії заснований не тільки на використанні сучасних технологій, вона створила власний стиль, якому довірилися покупці всього світу і відомі спортсмени. Судячи з відгуків, покупці високо цінують якість взуття бренду: нескользящие устілки, зручна шнурівка і спеціальні вставки, що створюють амортизацію. Також бренд займається випуском футболок і спеціального одягу для заняття активними видами спорту.

Також бренд займається випуском футболок і спеціального одягу для заняття активними видами спорту

Незвичайний вінтажний стиль

Не всі американські бренди одягу націлені на випуск шорт, майок або джинсів. Наприклад, торгова марка Anthropologie, заснована в 1992 році, пробуджує у покупців любов до прекрасного стилю - вінтажному. Дизайнери марки багато подорожують по Індії, країнах Сходу і старовинних містах Європи, відвідуючи численні антикварні лавки і магазини, щоб надихнутися на створення нових шедеврів.

Бренд має більше 100 магазинів по всій території США і в Інтернеті, пропонує покупцям жіночий та дитячий одяг, а також елементи декору, взуття та аксесуари. Особливою популярністю серед покупців користуються ультрасучасні текстильні сумки.

Amiclubwear ( "Аміклабвеар")

Відомі американські бренди одягу нерідко співпрацюють з Піднебесної. Наприклад, марка "Аміклабвеар", заснована зовсім недавно (2004 рік), виробляє одяг прийнятної якості в Китаї і реалізує на ринку за низькою ціною.

Цільова аудиторія бренду - дівчата, які віддають перевагу відверті, сексуальні наряди і люблячі вражати своїм зовнішнім виглядом оточуючих на танцполі в модних клубах. Незважаючи на те, що сайт торгової марки представлений на англійській мові, процедура відправки та оплати товару проста і зручна.

Незважаючи на те, що сайт торгової марки представлений на англійській мові, процедура відправки та оплати товару проста і зручна

Замовляючи аксесуари та одяг, обов'язково загляньте в розділ Clearance. Вартість товарів тут починається від 5 $, а особливо щасливі можуть потрапити в сезон знижок і розпродажів.

стиль casual

Популярні американські бренди одягу також працюють в напрямку casual. Цей стиль характеризують зручність, практичність і невимушені поєднання.

Aeropostale ( "Аеропосталь") - одна з найпопулярніших торгових марок в Північній і Південній Америці. Аудиторія бренду - тінейджери (14-17 років), а також ті, хто вже давно досяг цього віку, але як і раніше хоче виглядати незвично, стильно і свіжо. Відвідавши сайт бренду, покупець буде здивований його асортиментом, так як він справді величезний. Тут можна знайти блузки, куртки, джинси, легінси, спортивні костюми, різні моделі взуття, тобто все, що стосується моди. Окреме слово потрібно сказати про кольорах: від класичних до трендових кислотних. На цьому "Аеропосталь" не зупинився. Кілька років тому у бренду з'явилася нова марка PS, що випускає одяг для дітей від 4 до 12 років.

Кілька років тому у бренду з'явилася нова марка PS, що випускає одяг для дітей від 4 до 12 років

розкіш повсякденності

Ніякі американські бренди одягу не можуть змагатися з Abercrombie & Fitch ( "Аберкромбі енд Фітч") за звання "недбалої розкоші" і показника стилю його власниці. Торгова марка, заснована в 1892 р, сьогодні має більше 250 власних магазинів по всьому світу. Асортимент одягу - спортивний (яхтинг, риболовля, серфінг), але з недавніх пір з'явилася молодіжна лінія.

Гасло бренду: "Розкіш повсякденності". А фірмовий знак представлений у вигляді лося. І як стверджують прихильники цієї марки, якщо вибрав "Аберкромбі енд Фітч", то з цього моменту ти дотримуєшся енергійного і незалежного способу життя. Це означає, надягаючи одяг даного бренду, можна виглядати гідно як на ранковій пробіжці, так і в дорогому ресторані.

Це означає, надягаючи одяг даного бренду, можна виглядати гідно як на ранковій пробіжці, так і в дорогому ресторані

Кращі американські бренди одягу

З чим у першу чергу асоціюється фраза "одяг з Америки"? Звичайно ж, з модними і якісними джинсами. American Eagle ( "Американ Ігл"), Joes Jeans ( "Джойс Джинс") і Venado Jeans ( "Венадо Джинс") - американські бренди одягу, що займають лідируючі позиції в джинсовій моді.

Всі представлені марки випускають найякісніші товари з сучасним дизайном, де різноманітність моделей дивує унікальним стилем і радує покупців екстремальним і свіжим поглядом на життя.

Отже, в яких напрямках працюють і які існують американські бренди одягу?

Новости