Відомі бренди модного жіночого одягу - історія, опис. Victoria's Secret, Bebe і інші

Якщо Ваш сайт близький за тематикою з нашим - ми з задоволенням обміняємося посиланнями. Посилання на наш сайт обов'язково повинна бути розміщена на сторінці, проіндексованої в кеші Google, а також не більше трьох кліків (УВ3) від головної сторінки. Ваші пропозиції надсилайте на [email protected]

Перейти на сторінку обміну посиланнями по тематиці одяг, взуття та мода

Arden B   - модний бренд для жіночних і сексуальних дівчат Arden B - модний бренд для жіночних і сексуальних дівчат. Arden B створює одяг для дівчат від 25 до 35, і прагне представити сучасні колекції модних нарядів і аксесуарів для різних випадків життя своїх покупців: одяг для офісу, повсякденний одяг, вечірні сукні та піжами. Одяг від Arden B - символ гарного смаку.

Що таке BCBG Що таке BCBG? Загадкові літери насправді є абревіатурою виразу з паризького сленгу «bon chic, bon genre», що означає «відмінний стиль, відмінна позиція». Будинок моди BCBG Max Azria за 15 довгих років увійшов в число провідних американських виробників одягу, взуття та аксесуарів. А сукні від BCBG все частіше і частіше можна побачити на голлівудських дівах, таких як Шерон Стоун (Sharon Stone), Ума Турман (Uma Thurman), Мадонна (Madonna), Ешлі Джадд (Ashley Judd), Каліста Флокхарт (Calista Flockhart), Мінні драйвер (Minnie Driver), Дрю Беррімор (Drew Barrymore), Ріанна (Rihanna), Періс Хілтон (Paris Hilton) і Анджеліна Джолі (Angelina Jolie). Назва та логотип для Будинки придумала дружина Maxа Azria Любов Мацієвська. Багато в чому завдяки тому, що в бренд BCBG представлені всі предмети гардероба: від шкарпеток до складних суконь - у всіх цінових категоріях, він став популярний в США.Успешний менеджмент дозволяє компанії постійно розвиватися, безупинно розширюючи своє представництво в різних країнах світу. Ідея лейбла BCBG Max Azria, що складається в створенні модного одягу для реальних жінок, реалізується в яскравих, цікавих нарядах і не залишає байдужими покупців.

Ідея лейбла BCBG Max Azria, що складається в створенні модного одягу для реальних жінок, реалізується в яскравих, цікавих нарядах і не залишає байдужими покупців

шлях Diane von Furstenberg в світ моди почався зі скандальною весілля з австрійським принцом. Аби не допустити залишатися лише дружиною багатого людини, вона в 1973 році випустила свою сукню, що стало легендарним. Критична до свого творіння, Diane von Furstenberg називала його «шматком тканини з рукавами». Жіночний і універсальний силует, яскраві принти і геніальна простота підносять сукні, а разом з ними і їх творця, на вершину популярності. Фраза «потрібно міряти» абсолютно має рацію по відношенню до речей від Diane von Furstenberg. Тільки одягнувши їх, можна в повній мірі судити про естетичність, досконало крою та зручність. В її виробах панують винятковий стиль, фірмова простота і життєва сила, властиві самій Diane von Furstenberg.

У міжнародну сімейну компанію   Gymboree   входять бренди, які забезпечує унікальну, високоякісну продукцію У міжнародну сімейну компанію Gymboree входять бренди, які забезпечує унікальну, високоякісну продукцію. Всі наші бренди мають важливу спільну рису: вся увага зосереджена на кожному клієнті окремо. Gymboree почав створювати одяг для дітей починаючи з 1986 року. Доступну в розмірах: від новонароджених до 12 років; одяг від Gymboree розроблена в яскравих тонах, зі зручної тканини, кожна модель прикрашена окремими деталями. А дитячі аксесуари доповнюють кожен наряд, в результаті чого діти Gymboree виглядають унікально від голови до п'ят. Gymboree в даний час діє більш ніж в 600 магазинах як в США так і в Канаді.

бренд   Juicy Couture   був заснований в 1997 році, Гелою Неш-Тейлор і Памелою Скейст-Леві, кращими дизайнерами сексуальної, веселою, сучасної одежди бренд Juicy Couture був заснований в 1997 році, Гелою Неш-Тейлор і Памелою Скейст-Леві, кращими дизайнерами сексуальної, веселою, сучасної одежди.Моднікі по всьому світу, включаючи зірок Голлівуду люблять одяг від Juicy Couture. Легкий шик відчувається у всіх нарядах цього бренду: повсякденний одяг, піжами, аксесуари.Ізвестние сукні з велюру і махрової тканини від Juicy Couture стали синонімом вихідного шику для голлівудських знаменитостей і модних дівчат у всьому світі. Бренд Juicy Couture втілює в собі все, гламур в повсякденному одязі, гармонійне поєднання комфорту і шіка.Juicy Couture розуміє, як це бути девушкой.Будь щаслива. Носи одяг від Juicy Couture.

У 1986 році   Marc Jacobs   розробив свою першу колекцію під маркою Marc Jacobs У 1986 році Marc Jacobs розробив свою першу колекцію під маркою Marc Jacobs! Восени 1993 року компанія під ім'ям Marc Jacobs почала виробництво своєї власної лінії одежди.Он також завоював сім нагород: дизайнер року жіночого одягу, дизайнер аксесуарів, а також дизайнер року чоловічого одягу. Компанія Marc Jacobs розширилася до більш ніж 100 магазинів по всьому світу. У 2009 році відкриваються нові магазини в Лондоні, Сан-Паоло і Мілані, а також мережа магазинів в Чикаго.

компанія   Michael Kors   була заснована в 1981 році компанія Michael Kors була заснована в 1981 році. Одяг Michael Kors відрізняється одночасно розкішшю і простотою. Цей одяг демонструє класичний американський підхід до манери одягатися, доповнений європейської вишуканістю та витонченістю. Про фірмовий почерк марки Michael Kors можна судити по стилю таких її шанувальників, як Кетрін Зета-Джонс, Дженніфер Лопес, Шерон Стоун і інших зірок. Колекції одягу доповнені стильними аксесуарами: шкіряними сумками, окулярами, ременями і респектабельними годинами. Michael створює не просто одяг, він створює образ великої людини, що живе у великому місті. Речі цього дизайнера будуть відмінним вибором для прогулянки, ділової зустрічі, прес-конференції і навіть для спортивних заходів.

Victoria's Secret   - це найбільша світова торгова мережа, що займається торгівлею жіночою білизною, одягом для будинку, взуттям і косметикою Victoria's Secret - це найбільша світова торгова мережа, що займається торгівлею жіночою білизною, одягом для будинку, взуттям і косметикою. Перший магазин Victoria's Secret з'явився в 1977 році в Сан-Франциско, і був заснований Роєм Реймондом (Roy Raymond), випускником Стенфордської школи бізнесу. На початку 1990-х Victoria's Secret стала найбільшою американською компанією, яка торгує нижньою білизною, з оборотом понад 1 млрд доларів. Справжню світову популярність компанії принесли кампанії початку 1990-х, коли для реклами Victoria's Secret стали залучати супермоделей і влаштовувати справжні модні покази, під назвою VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW. У липні 2004 року компанія Victoria's Secret презентувала суб-бренд PINK - лінія одягу для відпочинку, піжам, зручного недорогого білизни і яскравих аксесуарів. Сьогодні Victoria's Secret - продавець білизни номер 1 в Північній Америці. Компанії належить більше 1000 магазинів по всьому світу, в основному - в США і Канаде.Victoria's Secret - це не просто модний бренд, це приголомшливий феномен сучасного шоу-бізу.

Bebe   - американський бренд в «чистому» вигляді від історії зародження компанії до колекцій Bebe - американський бренд в «чистому» вигляді від історії зародження компанії до колекцій. У 1976 році Менні Машуф (Manny Mashouf) відкрив перший магазин в Сан-Франциско. Назва BEBE Машуф (Mashouf) вибрав так як це лого має свої значення на багатьох мовах; в турецькому варіанті «жінка», на французькій «дитина» ... Зараз Bebe виробляє кілька ліній для жінок. Це, звичайно, перш за все, одяг. Сукні, костюми, спідниці, блузи, - досить великий асортимент. Моделі bebe орієнтовані на жінок у віці від 21 до 35 років. У таких моделях легко можна уявити «барбі». Витончена, елегантна, при підборах і яскравому макіяжі навіть вдень в офісі. Серед клієнтів Bebe Алісія Кіз (Alicia, Keys), Періс Хілтон (Paris Hilton), Брітні Спірз (Britney Spears), Дженіфер Лопез (Jenifer Lopez) і ще половина просунутих дамочок Америки. А офіційним «обличчям» марки bebe є пустотлива Міша Бартон (Mischa Barton).

А офіційним «обличчям» марки bebe є пустотлива Міша Бартон (Mischa Barton)

Історія відомого бренду Abercrombie & Fitch , Який заснував David Abercrombie, почалася в 1892 році. Засновник бренду за професією був рибалкою. David Abercrombie відкриває перший магазин на Манхеттені (Abercrombie & Co Ezra Fitch є основним заказчіком.1900 - Езра Фітч викуповує бренд у David Abercrombie.1904 - Компанію перейменовують в уже звичне зараз назву Abercrombie & Fitch 1909. Одяг Abercrombie & Fitch вибирають для себе молоді успішні люди. Abercrombie - це свобода для енергійних і незалежних людей. Головна привабливість одягу Abercrombie & Fitch - це найвища якість тканин. В трикотажних речах марки Abercrombie неможливо не відчувати себе комфортно. Куртки і джинси, футболки і топи, шорти та спортивні костюми обн мают тіло і пестять шкіру.

компанія   ASOS   , Раніше носила назву «As Seen on Screen» ( «Як видно на екрані»), феноменально зросла з часів свого відкриття влітку 2000 року компанія ASOS , Раніше носила назву «As Seen on Screen» ( «Як видно на екрані»), феноменально зросла з часів свого відкриття влітку 2000 року. Основні покупці фірми - молодь. У 2007 році бренд ASOS представив власний лейбл для чоловіків. Кейт Мосс, допомагає британському бренду Asos бути на висоті. Компанія ASOS запускає інтернет магазин одягу де представлений не тільки бренд ASOS, але і приблизно 20 000 продуктів різноманітних брендів. Щотижня на сайт надходять близько 1000 нових одиниць. ASOS.com швидко стає лідером ринку в світі моди мережі Інтернет. За свої досягнення в світі моди компанія ASOS отримала величезну кількість fashion нагород.

Бренд італійської компанії Sixty GROUP Бренд італійської компанії Sixty GROUP. Дана марка модного одягу відома вже більше 17 років на світовому ринку. Компанія заснована 1990 році в Італії. Сама назва пояснює, що одяг створена для молодих стильних модниць, яким колись переодягатися по три рази на день, але хочуть виглядати гламурно, але, відповідно, зручність одягу повинно бути передбачено. Miss Sixty дуже гарна жіноча одяг, колекції гідні і кожен сезон радують око, вони надійні, зручні. Для виробництва взуттєвої лінії використовуються тільки нові технології і новітні якісні матеріали. Кросівки, черевики, сандалі - у Miss Sixty всі знайдеться для ваших ніжок. Бренд відомий у всьому світі. Будь-яка колекція Miss Sixty, будь то жіночий одяг або взуття, виглядає гламурно і гідно, а найголовніше вона якісна і зручна. Основні колекції спрямовані на виготовлення джинс: міні спідниць, суконь.

Історія бренду   Patrizia Pepe   почалася в 1993 році Історія бренду Patrizia Pepe почалася в 1993 році. Його придумали власники текстильної компанії Tessilform - Patrizia Bambi і Claudio Orrea. За кілька років, продажу помітно зросли. Бутіки Patrizia Pepe з'явилися на центральних вулицях головних міст світу. Щільно обтягуючі стегна штани, гламурні шовкові топи, стильні кепки, бездоганно-жіночні куртки і пальта - саме так виглядає гардероб від Патриції Пепе, Одяг цього бренду не розрахована тільки на молодих людей, вона спеціалізується на всіх, хто бажає залишатися яскравими і енергійними, що не залежно від віку і соціального статусу. Особливу увагу потрібно звертати на верхній одяг: в кожній колекції від Patrizia Pepe знаходяться вдалі рішення.

У 1967 Ralph Lauren і його брат взяли в банку позику і заснували власну фірму з виробництва одягу У 1967 Ralph Lauren і його брат взяли в банку позику і заснували власну фірму з виробництва одягу. Фірму вони назвали Polo Fashion і вже через рік представили свою лінію чоловічого одягу Polo by Ralph Lauren. Нью-Йорк, 1970-ті. Свою першу жіночу лінію Ральф побудував на білих бавовняних сорочках, скроєних за зразком чоловічих. Музи - Ріки Лорен ( «Моя дружина має чудове почуття стилю») і Кетрін Хепберн. Інформаційні приводи слідували один за іншим: перший в США бутик-мономарка, запуск повноцінної жіночої колекції одягу з тонкими нюансами чоловічого крою (саме так була одягнена Лорен Дайан Кітон у фільмі Вуді Аллена «Енні Холл») і стовідсотковий хіт в 24 кольорах - сорочка поло . Однак в fashion-історію Ralph Lauren увійшов як дизайнер, «відкрив Америку Америці». Це він ввів в моду ковбойський естетику - чоботи-козаки, шкіряні куртки в стилі «ранчо», багатоярусні спідниці-кантрі з оборками. Це він перетворив в останній писк національний одяг індіанців. Ralph Lauren є одним з найбільш популярних брендів в світі і користується заслуженою популярністю як у чоловіків, так і жінок.

Caché   - загальнонаціональна компанія по роздрібній торгівлі, яка спеціалізується на створенні спортивного одягу і суконь для стильних жінок 25-45 років Caché - загальнонаціональна компанія по роздрібній торгівлі, яка спеціалізується на створенні спортивного одягу і суконь для стильних жінок 25-45 років. Наш бренд привертає енергійну, впевнену в собі, модну жінку, для якої важливий як ідеальний крій по фігурі, так і високий рівень обслуговування клієнта в магазині нашого формату. Ми пропонуємо жінкам широкий асортимент одягу та аксесуарів, щоб задовольнити її високі потреби у виборі повсякденного, спортивного одягу та вечірніх нарядів. Колекція спортивного одягу Cache втілює поєднання денного і вечірнього образу життя. Колекція суконь представлена ​​денними і вечірніми зразками, а також, призначені для відпустки, концер або особливих подій. Наші аксесуари, від сумочок до прикрас для взуття дозволять доповнити образ сезонним темам і палітрами нашої спортивного одягу і суконь. Наша мета - зробити так, щоб жінка Caché відчувала себе центром уваги.

Заснований в 1972 Стівеном Марксом,   French Connection   мав намір створювати фешенебельну одяг, яка представила б інтерес для широкого кола споживача Заснований в 1972 Стівеном Марксом, French Connection мав намір створювати фешенебельну одяг, яка представила б інтерес для широкого кола споживача. French Connection тепер пропонує наймодніший діапазон одягу, що відрізняється химерним дизайном, гордий своєю якістю і прийнятними цінами. Заснувавши успішний бізнес одягу, своїм унікальним дизайном і справжнім почуттям стилю в одязі, яким володіє компанія Frecnch Connection, за останні роки розширив діапазон товарів, включаючи чоловічі та жіночі туалетні приналежності, сонячні окуляри і оптику, годинник і взуття. Ведена нововведенням і змінами, сила бренду лежить в балансуванні нових і захоплюючих ідей з основною умовою якості та доступності, встановленої, коли компанія була заснована. Не дивлячись на розширення і різноманітність, принципи підходу до створення і пошиття модного жіночого та чоловічого одягу, залишилися колишніми.

Новости